LG G5: Με dual-camera και δεύτερη οθόνη [@evlaeks]

Εχθές η LG έδειξε το LG X cam, το οποίο θα ανακοινώσει επίσημα στην MWC 2016, αλλά μας έδειξε μόνο την μπροστινή πλευρά του. Ο λόγος σύμφωνα με τον @evlaeks είναι ότι φορά την ίδια wide-angle dual-lens κάμερα με το LG G5.

Η dual camera μπορεί να επιτρέψει την αλλαγή της εστίασης μετά τη λήψη της φωτογραφίας ή την αφαίρεση κάποιου αντικειμένου από την εικόνα και όχι μόνο.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, που επίσης σύμφωνα με τον @evlaeks θα έχει το LG G5, είναι η δεύτερη βοηθητική οθόνη την οποία είδαμε στο LG V10. Η οθόνη αυτή βρίσκεται στην επάνω πλευρά και μπορεί να παραμετροποιηθεί για να προβάλλει τα αγαπημένα σου apps, custom text ή τα πιο πρόσφατα apps. Φυσικά, στο LG G5 η LG μπορεί να έχει προσθέσει περισσότερες λειτουργίες στην δεύτερη οθόνη.

Οι μέχρι τώρα διαρροές δεν ανέφεραν ότι το LG G5 θα έχει δεύτερη οθόνη, επομένως η νέα πληροφορία πράγματι μας εκπλήσσει, όμως ο @evlaeks στο tweet του δηλώνει ότι είδε με τα μάτια του τη νέα ναυαρχίδα της LG και εμείς δεν έχουμε λόγο να αμφιβάλουμε.

Το LG G5 θα ανακοινωθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στην MWC 2016 και περιμένουμε πιο λεπτή μεταλλική κατασκευή, Snapdragon 820, Android Marshmallow αλλά και αποσπώμενη μπαταρία. Βεβαίως για όλα αυτά κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

Render από κατασκευαστή θηκών

lg g5 dial camera secondary screen, LG G5: Με dual-camera και δεύτερη οθόνη [@evlaeks]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Μάλλον η LG θα κάνει το μπάμ φέτος.
Το σκέφτομαι πολύ για LG αν έχει και αποσπώμενη μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG LG Android Smartphones

H LG αποχωρεί από την αγορά των smartphones

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή smartphones και αποχωρώντας ταυτόχρονα απο την συγκεκριμενη αγορά.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Αβέβαιο το μέλλον του, ακόμα και αν μείνει η εταιρεία στα smartphones

Ακόμα και με την LG να παραμένει στην αγορά των smartphones, το μέλλον του Rollable μοιάζει πολύ αβέβαιο και ίσως δε το δούμε ποτέ.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Έρχεται το Σεπτέμβριο με τιμή $2560;

Το επερχόμενο LG Rollable φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2021, με τη τιμή του να ξεπερνάει κάθε foldable μέχρι σήμερα.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Η LG επιβεβαιώνει πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

Μπορεί να μη μάθαμε περισσότερες πληροφορίες στη CES 2021, όμως η LG επιβεβαίωσε πως το Rollable έρχεται μέσα στο 2021.