Έρχονται τα LG G6 Pro και G6 Plus;

LG G6 Pro G6 Plus, Έρχονται τα LG G6 Pro και G6 Plus;

Τo LG G6 ανακοινώθηκε πριν από λίγο καιρό και έχει λάβει αρκετά καλές κριτικές για το design και τα χαρακτηριστικά του. H επόμενη μεγάλη ανακοίνωση της εταιρείας θα είναι το LG V30, αλλά υπάρχει πιθανότητα πριν φτάσουμε στο V30 να προηγηθούν δυο ακόμη εκδόσεις του G6.

Σύμφωνα με τα κορεάτικα media, η LG σχεδιάζει να λανσάρει τα LG G6 Plus και LG G6 Pro, τα οποία θα πωλούνται παράλληλα με τo LG G6.

Το LG G6 Plus αναμένεται με ασύρματη φόρτιση και χωρητικότητα 128GB, ενώ η τιμή του θα είναι περίπου στα 891 δολάρια. Το LG G6 Pro φημολογείται με λιγότερη χωρητικότητα στα 32GB και τιμή περίπου 704 δολάρια.

Η μόνη διαφορά που φαίνεται να έχουν τα μοντέλα είναι η ενσωματωμένη μνήμη και ίσως η ασύρματη φόρτιση στο Plus. Η οθόνη λέγεται ότι θα παραμείνει ίδια και στα τρία μοντέλα, 5.7 ιντσών Full Vision και ο επεξεργαστής Snapdragon 821. Αν ισχύουν οι πληροφορίες, η LG φαίνεται πως απλώς θα κυκλοφορήσει κάποιες εκδόσεις του LG G6 με άλλη χωρητικότητα, εκτός αν υπάρξουν κι άλλες αλλαγές που αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστές.

Οι πωλήσεις των LG G6 Pro και LG G6 Plus αναφέρεται ότι θα ξεκινήσουν από τρεις παρόχους στην Κορέα μέσα στον Ιούνιο. Μένει να δούμε τι θα έχουν οι εκδόσεις αυτές και αν θα έρθουν στην παγκόσμια αγορά. Μέχρι να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, κρατάμε πολλές επιφυλάξεις για τα παραπάνω.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Βγάλε το plus με οθόνη 6 ίντσες να σε παραδεχτώ… Κ 6.2 καλά θα είναι…

Jorge

Και μιας που πλέον ο SD835 είναι ήδη στο S8, ας βγάλει αυτές τις εκδόσεις με SD835!

Ntinos

5,7 inches για plus είναι λίγες θέλει 6,2 και πάνω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.