LG G6: Μέχρι τον Ιούνιο θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo

LG G6 Μέχρι Ιούνιο αναβαθμιστεί Android Oreo, LG G6: Μέχρι τον Ιούνιο θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo

Το LG G6 θα κλείσει σύντομα έναν χρόνο ζωής στην αγορά και παρόλο που δεν ικανοποίησε τις προσδοκίες του κατασκευαστή του, βρίσκεται κανονικά στα πλάνα αναβάθμισης για το Android 8 Oreo.

Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες ένας εκπρόσωπος της LG να δήλωσε πως η εταιρεία θα διαθέσει το Oreo στο G6 μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου, φαίνεται όμως πως δυστυχώς αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον όσον αφορά την Ευρώπη. Σύμφωνα με την Ιταλική αντιπροσωπεία του Κορεάτη κολοσσού, η αναβάθμιση της όγδοης κύριας Android έκδοσης θα έχει διατεθεί στους καταναλωτές μέχρι τον Ιούνιο. Αυτό σημαίνει πως οι κάτοχοι G6 smartphones ενδέχεται να περιμένουν αρκετό καιρό μέχρι να δουν τις συσκευές τους να λαβαίνουν την ενημέρωση. Να σημειωθεί ξανά πως το συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά.

Το θετικό είναι πως, αργά ή γρήγορα, η έκτη ναυαρχίδα της high-end σειράς “G” θα μεταπηδήσει στο Android 8 Oreo. Απλώς είναι θέμα χρόνου το πότε θα γίνει αυτό. Ας ελπίσουμε πως η LG θα επισπεύσει τις διαδικασίες και θα αποστείλει την ενημέρωση το συντομότερο δυνατό, σχεδόν σίγουρα πάντως μέσα στο δεύτερο τρίμηνο της χρονιάς.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ZJHellas

Απλά για ενημέρωση: Στις 18 Ιανουαρίου και ώρα 23.00, πήρα ΟΤΑ αναβάθμιση Oreo για το HTC 10.

NtinosMD

Ε ας βγει πρωτα το Lg G7 με το νεο update και μετα βλεπουμε ποτε θα αναβαθμιστουνε και τα υπολοιπα … ετσι παει το παιχνιδι τοσα χρονια – φετος θα αλλαξει ?

James

Γι’αυτό θα το κλείσουν το τμήμα σε λίγο.

ΝΙΚΟΣ

Λίγο τσίπα αν είχαν,θα τα είχαν παρατήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Smartphones Google Pixel Pixel 7

Google Pixel 7 & Pixel 8: Δεύτερη ενημέρωση Απριλίου επιλύει προβλήματα δικτύου

Μετά την εγκατάσταση της μηνιαίας ενημέρωσης Μαρτίου 2024, χρήστες συσκευών Pixel 7 και Pixel 8 αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα δικτύου.