LG G6: Σύντομα σε νέο Raspberry Rose χρώμα;

LG G6 σύντομα νέο Raspberry Rose χρώμα, LG G6: Σύντομα σε νέο Raspberry Rose χρώμα;

Το LG G6 θα κλείσει σε λίγο έναν χρόνο ζωής στην αγορά, αλλά ο κατασκευαστής του δεν φαίνεται να έχει άμεσα πλάνα αντικατάστασης. Μάλιστα, σύντομα μάλλον θα διαθέσει άλλη μια χρωματική επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές.

Συγκεκριμένα, το νέο διαθέσιμο χρώμα θα ονομάζεται Raspberry Rose και αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο. Αρχικά θα μπορούν να το επιλέξουν μόνο οι Νοτιοκορεάτες καταναλωτές. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, λίγο αργότερα θα φτάσει και σε άλλες αγορές της υφηλίου. Με την διάθεση ενός νέου χρώματος η LG επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την στρατηγική που έχει επιλέξει να ακολουθεί, επεκτείνοντας την διάρκεια ζωής των τωρινών μοντέλων της ως βασικών εκπροσώπων. Για να προωθεί ακόμα το G6, ο Κορεάτης κολοσσός μάλλον θα αργήσει να επισημοποιήσει το πολυαναμενόμενο G7, κάτι που ίσως γίνει (ακόμα και) σε μερικούς μήνες.

Η LG θα μπορούσε να διαθέσει την νέα Raspberry Rose έκδοση του G6 το ίδιο χρονικό διάστημα που θα ξεκινήσει την αποστολή της αναβάθμισης σε Android Oreo ώστε να προσελκύσει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές (κυρίως αγοράστριες με αυτό το χρώμα). Μέσα στον Φεβρουάριο θα γνωρίζουμε τα πάντα για την νέα χρωματική επιλογή του LG G6 και κυρίως αν τελικά εκείνη όντως κυκλοφορήσει επίσημα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θωμας

Έχω το g6 εδώ και 8 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.δεν μπορώ να εξηγησω γιατί δεν πουλάει.το κινητό είναι πλήρες και πανέμορφο ειδικά το ασημί.

Panos7GR

Δεν πουλάει λόγω LG και τα γνωστά της προβλήματα με την πλακέτα και στην Ελλάδα το επίσημο σέρβις τους είναι για τα πανηγύρια.
Παθών κι εγώ. Δεν εμπνέει σιγουριά.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

υπερεπιτυχημενο μοντελο το g6! ολοι μας ζητουσαμε επίμονα ενα νεο χρωμα απο την lg!και αυτή μας ακουσε!!

Μιχάλης

@Panos7GR
Έχει προβλήματα με την πλακέτα το g6?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.