LG G7: Σε concept renders με notch και λεπτά bezels

Νέα concept renders του LG G7 ανάρτησε η Science and Knowledge στο κανάλι της στο YouTube. Στα renders φαίνεται μεταξύ άλλων η οθόνη, η οποία διακρίνεται με λεπτά bezels και το notch, το οποίο λέγεται ότι θα διαθέτει η επερχόμενη συσκευή.
Όπως γνωρίζετε, τα concept renders δεν αποτελούν τον επίσημο σχεδιασμό της συσκευής ή κάποια πραγματική εικόνα που διέρρευσε από την εταιρεία, αλλά έναν σχεδιασμό βάσει των φημών που ακούγονται ή πληροφοριών. Στα συγκεκριμένα concept renders ξεχωρίζει το περιβόητο notch, το οποίο θα «φιλοξενεί» την κάμερα 8MP και το ακουστικό. Το notch, το οποίο έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα από την εμφάνισή του στα Essential Phone και iPhone X, πλέον θεωρείται ιδιαίτερα δημοφιλής επιλογή.

LG G7 concept renders, LG G7: Σε concept renders με notch και λεπτά bezels

Η συσκευή έχει υψηλή αναλογίας οθόνης-σώματος, τα bezels είναι ελαχιστοποιημένα στα πλαϊνά. Βάσει των renders, το LG G7 θα διαθέτει οθόνη OLED 6 ιντσών, ανάλυσης 1.440 x 3.120 και αναλογία 19:9 με προστασία Gorilla Glass 6. Η συσκευή φαίνεται να είναι κατασκευασμένη από γυαλί και μέταλλο. Στην πλάτη επίσης διακρίνεται διπλή κάμερα 16MP τοποθετημένη κάθετα και αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Ακόμη, το LG G7 λέγεται ότι θα έρχεται με Android 8.0 Oreo. Στο εσωτερικό του αναμένεται να χτυπά ο Snapdragon 845 με RAM στα 6GB και αποθηκευτικό χώρο στα 64 GB ή 128GB. Η μπαταρία του αναμένεται με χωρητικότητα 3.200mAh Li-Po και δυνατότητα Quick Charge 4.0 για γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Ακόμη δεν είναι γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει το LG G7, η πηγή των renders κάνει λόγο για τον Μάιο με τιμή στα 545 δολάρια. Όμως, γενικά δεν είναι γνωστό, όπως επίσης δεν είναι γνωστό αν θα φέρει την ονομασία LG G7.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

το παραδέχομαι μαρεσει πολυ το v30+
αν το βρισκα 349 θα το παιρνα,παραπανω δε δινω για lg. αν ομως παθαινε κατι η εβγαζε πρόβλημα (99% δηλαδη γιατι ειναι lg) μου λετε που θα το πηγαινα να βρω το δικιο μου!??

καλα το G7 με notch και lcd ειναι ενα αστείο που μέχρι 199 μπορεις να το κοστολογησεις!

ΚΝ

Δυνατή επιλογή της LG αν τελικά είναι όπως τη βλέπουμε…. Επίσης πολλή όμορφη & αν η τελική τιμή είναι 440 euro όπως αν λέει …πραγματικά η εταιρία θα κάνει τρομερή επιστροφή με πολλές πωλήσεις! Φυσικά θα εξαναγκάσει και τις άλλες εταιρίες γνωστές να δίνουν τόσο καλά τηλ με design σε πιο λογικές τιμές!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ΚΝ τσιπουρακια βρε πρωι πρωι??
ποια δυνατη προταση βλεπεις που ο καθε κλωνοκινεζος το 2018 βγαινει με iphone x κλωνο!

έτσι θα ανακαμψει η ψοφια lg που εδω και 11τριμηνα διαρκως καταρρεει??

GiorgosM.

Ένα πιο όμορφο Χ σε μελλοντική τιμή με τα μισά λεφτά και χορταστική οθόνη εφόσον δεν τους ενοχλεί το notch.

NikosAr

Μακάρι να βγει το άρθρο, μαζί μα την φωτό και την τιμή …. σωστό και πιστεύω για μεγάλο come back…δεν έχω δει ωραιότερη υλοποίηση

Τακης

Μπορει να ειναι αντιγραφη αλλα μαρεσει πιο πολυ της Lg παρα apple

Γιάννης

Θεωρώ μεγάλο λάθος μαρκετινγκ να διαφημίζουν τα κινητά με notch με screensaver. Εννοώ ότι αν φαίνεται σε ένα απλό στιγμιότυπο τότε η μπάρα πάνω ίσως να μην είναι τόσο αντιαισθητική όπως φαίνεται σε αυτήν τη φώτο.

Steve

Και όλα αυτα για να μπαίνεις στο eScore Facebook Kai Viber χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.