LG G7: Έρχεται σε δύο εκδοχές με LCD και OLED panel;

G7, LG G7: Έρχεται σε δύο εκδοχές με LCD και OLED panel;

Πολλά έχουν ακουστεί για την LG σχετικά με το νέο flagship smartphone της, LG G7. Ακόμη και ότι εγκαταλείπει τα OLED panels για να χρησιμοποιήσει στη ναυαρχίδα της τις φθηνότερες LCD οθόνες. Τώρα μία νέα διαρροή αναφέρει ότι η κορεάτικη συσκευή θα λανσαριστεί σε δύο εκδοχές με LCD και OLED οθόνες.

Σε ότι αφορά στη διαφορά ανέμεσα στις δύο τεχνολογίες οι AMOLED οθόνες είναι αρκετά πιο λεπτές και κοστίζουν διπλάσια από τις LCD.

Δε γνωρίζουμε εάν η LG εμπνεύστηκε από την Apple, η οποία ενσωμάτωσε Super OLED panel μονάχα στο κορυφαίο μοντέλο της iPhone X εν αντιθέσει με τα iPhone 8 και 8 Plus που κυκλοφόρησαν με IPS LCD οθόνες, ωστόσο σύμφωνα με την πηγή η διαφοροποίηση αυτή θα έχει να κάνει με τις αγορές στις οποίες απευθύνεται το νέο smartphone.

Επίσης, αναφέρεται ότι οι δύο εκδόσεις θα διαφοροποιούνται μονάχα σε αυτό το σημείο και ότι οι υπόλοιπες προδιαγραφές των συσκευών θα είναι ίδιες.

Τέλος, έχει διαρρεύσει ότι η LG επενδύει σε microLED οθόνες και ότι το G7 μπορεί να ενσωματώνει οθόνη τύπου MLCD+ με λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και υψηλή φωτεινότητα έως τα 800-nits.

Τίποτα όμως από τα παραπάνω δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιο μέχρι να λανσαριστεί η νέα κορεάτικη ναυαρχίδα, τον ερχόμενο Μάιο ίσως.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ioannis

ελεος με αυτο το Notch. καντο οπως η apple τουλαχιστον βαζουνε notch και απο την κατω πλευρα εχει μπεζελ…. γιατι??

George

Ωραία η επόμενη ναυαρχίδα της LG. Με 1.000 nits μέγιστη φωτεινότητα οθόνης θα μπορείς να χρησιμοποιείς το κινητό άνετα ακόμα και κάτω από το φως του ήλιου, ενώ υπόσχεται και εκπληκτικό ήχο που δεν θα υπάρχει σε κανένα άλλο smartphone. Το μόνο που θα ήθελα επιπλέον θα ήταν μιά μεγαλύτερη μπαταρία, αλλά προφανώς δεν θέλουν να αυξήσουν βάρος και πάχος συσκευής. Κορυφαίο κινητό πάντως. Μένει να δούμε τιμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.