LG G7: Real-life εικόνες της ναυαρχίδας που ακυρώθηκε;

LG G7 real-life εικόνες, LG G7: Real-life εικόνες της ναυαρχίδας που ακυρώθηκε;

Real-life εικόνες αλλά και τα χαρακτηριστικά από τo LG G7 που λέγεται ότι ακυρώθηκε κατάφερε να εξασφαλίσει το ισραηλινό ynetnews.Το LG G7 αναμενόταν να είναι ο αντικαταστάτης του LG G6 και φυσικά πολλοί ανέμεναν να το δουν στο MWC 2018.

Ωστόσο, η LG αποφάσισε ότι δεν θα κυκλοφορεί διαρκώς ναυαρχίδες απλά για να είναι ανταγωνιστική, αλλά όταν θεωρεί ότι έχει κάτι σημαντικό να επιδείξει.

Οι φήμες λένε ότι ο CEO της διέταξε να ακυρωθεί το LG G7 (το οποίο έφερε την κωδική ονομασία Neo) και να αρχίσει εκ νέου η ανάπτυξή του. Έτσι, οι νεότερες πληροφορίες θέλουν την LG να κυκλοφορεί την επόμενη ναυαρχίδα της τον Ιούνιο. Προς το παρόν ο αντικαταστάτης του LG G7 φέρει την κωδική ονομασία Judy.

Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι η LG φαίνεται ότι είχε έτοιμο το G7, καθώς το ynetnews κατάφερε να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτό.

LG G7 real-life εικόνες, LG G7: Real-life εικόνες της ναυαρχίδας που ακυρώθηκε;

Η συσκευή λοιπόν που είδε το ynetnews έρχεται με οθόνη OLED 6 ιντσών με στρογγυλεμένες άκρες και λεπτά περιθώρια, ενώ φαίνεται ότι διαθέτει και notch. Η ανάλυσή της είναι στα 3.120×1.440 p. και έχει αναλογία 19.5:9. Η πυκνότητα εικονοστοιχείων της είναι 572 ppi (Τα Samsung Galaxy S8 και S9 έχουν πυκνότητα 570 ppi).

Η συσκευή διαθέτει διπλή κάμερα στην πλάτη με αισθητήρες ανάλυσης 16MP με τον έναν αισθητήρα με διάφραγμα F/1.6 και τον δεύτερο στα F/1.6. Κάτω από αυτούς βρίσκεται αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Στο εσωτερικό του τρέχει ο Snapdragon 845 και αναμένονταν δύο εκδοχές για RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 4GB RAM / 64GB και 6GB RAM /128GB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.000mAh.

Η Judy που αναμένεται τον Ιούνιο λογικά δεν θα διαφέρει πολύ από αυτή που έπιασε στα χέρια του το ynetnews. Όμως, οι φήμες θέλουν τη Judy να έρχεται με οθόνη τεχνολογίας MLCD+ κι όχι OLED και με μέγεθος 6,1 ίντσες και αναλογίας 18:9 καθώς και με φωτεινότητα στα 800-nit.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Το ίδιο σασί με το S9 μοιράζεται;

giorgosgek

πρεπει να ηταν η καλυτερη και πιο εξυπνη κινηση της lg που εχει κανει εδω και χρονια, για να δουμε τι θα βγαλει τωρα

Blats

Έμενα γιατί μου μοιάζει με το καινούριο αλλά ακυκλοφόρητο oneplus?
Ξεκινάνε από ιδέες ολοι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.