LG G7: Θα διαθέτει αντίστοιχο κουμπί “Bixby”;

Μπορεί θεωρητικά να έχουμε δει real-life εικόνες του LG G7 αλλά νέες βασισμένες σε 3D Renders από το δημοφιλή @Onleaks δείχνουν επιπλέον χρήσιμα στοιχεία για τη νέα ναυαρχίδα της LG, η οποία δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή της στην αγορά.

Φαίνεται πως κανένας δε γνωρίζει ακόμα το πότε θα κυκλοφορήσει η νέα ναυαρχίδα της LG, με τις φήμες να κάνουν λόγο πως το LG G7 θα κυκλοφορήσει το Μάιο στα 850 δολάρια, δηλαδή στα όρια των ανταγωνιστών. Το θέμα είναι το αν θα αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά και το πως θα υποστηρίξει η εταιρεία το νέο της εγχείρημα. Το ότι δεν έχει ανακοινώσει επίσημα το παραμικρό η LG σημαίνει ότι πιθανόν να κάνει πιο προσεκτικά βήματα το 2018 για να προσελκύσει τους καταναλωτές αλλά δεν αποκλείεται να μην παρουσιάσει high-end συσκευή και να ετοιμάσει κάτι πολύ καλύτερο την επόμενη χρονιά.

Στα μέχρι τώρα δεδομένα, έχουμε δει το φημολογούμενο LG G7 σε real-life είκόνες αλλά νέα 3D renders αποκαλύπτουν ξεκάθαρα στοιχεία, όπως την ύπαρξη υποδοχή 3.5mm για χρήση ακουστικών, θύρα φόρτισης και ανταλλαγής δεδομένων USB-C, ένα ηχείο στο κάτω μέρος της συσκευής χωρίς να φαίνεται το αν θα έχουμε δεύτερο ενσωματωμένο στο ακουστικό καθώς και διπλή κάμερα στην “πλάτη” της συσκευής. Επίσης, σύμφωνα με τα renders, το notch φαίνεται πως υπάρχει με μια πιο προσεκτική ματιά, αν και είναι αλήθεια πως δεν είναι πολύ εμφανές.

Επίσης είναι ξεκάθαρο πως έχουμε στα αριστερά τα κουμπιά ρύθμισης του ήχου και άλλο ένα κάτω από αυτά το οποίο ενδεχομένως να είναι αυτό της ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της συσκευής, εαν τοποθετηθεί σε αυτή τη θέση. Και αυτό γιατί υπάρχει άλλο ένα κουμπί στη δεξιά πλευρά της συσκευής το οποίο είναι άγνωστο το τι σκοπό εξυπηρετεί.

Μήπως η LG ετοιμάζει το δικό της κουμπί “Bixby” το οποίο θα είναι ο αντίστοιχος βοηθός της και δεν χαίρει και πολύ της εκτίμησης των καταναλωτών; Για να δούμε κάτι τέτοιο θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση της συσκευής και να δούμε τι ετοιμάζει η LG για τη φετινή χρονιά σε επίπεδο high-end smartphone και μάλιστα εαν θα δούμε κάτι από την εταιρεία.

lg g7 @onleaks 3d renders πιθανόν κουμπί βοηθός σαν bixby, LG G7: Θα διαθέτει αντίστοιχο κουμπί “Bixby”;

lg g7 @onleaks 3d renders πιθανόν κουμπί βοηθός σαν bixby, LG G7: Θα διαθέτει αντίστοιχο κουμπί “Bixby”;

lg g7 @onleaks 3d renders πιθανόν κουμπί βοηθός σαν bixby, LG G7: Θα διαθέτει αντίστοιχο κουμπί “Bixby”;

lg g7 @onleaks 3d renders πιθανόν κουμπί βοηθός σαν bixby, LG G7: Θα διαθέτει αντίστοιχο κουμπί “Bixby”;

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.