LG G7 ThinQ: Διέρρευσαν τα press renders της νέας κορεάτικης ναυαρχίδας

νέας κορεάτικης ναυαρχίδας, LG G7 ThinQ: Διέρρευσαν τα press renders της νέας κορεάτικης ναυαρχίδας

Αναμένοντας εντός ολίγων ημερών τα αποκαλυπτήρια του LG G7 ThinQ, ο συνήθης ύποπτος tipster @evleaks ανέβασε τα επίσημα renders της νέας κορεάτικης ναυαρχίδας. Η συσκευή παρουσιάζεται και στις 6 πλευρές σε “Platinum Grey” χρωματισμό, στο ένα δηλαδή από τα πέντε χρώματα που έχει διαρρεύσει ότι θα κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Η πρόσθια όψη αποκαλύπτει bezel-less σχεδιασμό με notch στην οθόνη και πιο παχύ bezel στο κάτω μέρος. Στο πίσω μέρος βρίσκεται η dual κάμερα σε κάθετη διάταξη, το LED flash, ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος και φυσικά το λογότυπο G7 ThinQ. Στο πάνω μέρος φιλοξενείται μόνο η υποδοχή SIM/micro SD, ενώ στο κάτω μέρος συναντάμε τη θύρα ακουστικών 3.5mm, την υποδοχή USB-C port και τις γρίλιες του ηχείου.

Η δεξιά πλευρά φιλοξενεί το πλήκτρο λειτουργίας και μας μένει η αριστερή με τα πλήκτρα της ρύθμισης του ήχου και ένα ακόμη πλήκτρο που φημολογείται ότι θα αποτελεί συντόμευση του Google Assistant.

To LG G7 ThinQ έρχεται με μεταλλικό σασί και γυάλινη πλάτη, αρκετά λιτό σχεδιασμό αλλά με δυνατό περιεχόμενο: Snapdragon 845 SoC, 6 ιντσών οθόνη, 6GB RAM, 64GB ή 128GB αποθηκευτικού χώρου και AI λειτουργίες.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας κορεάτικης ναυαρχίδας θα γίνουν στη Νέα Υόρκη στις 2 Μαΐου και στη Σεούλ στις 3 Μαΐου, δηλαδή σχεδόν ταυτόχρονα.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημητρης

τους εχει πει κανεις οτι θελουμε τοσο μεγαλα κινητα; ελεος δηλαδη! βλεπεις τον αλλον να μιλαει με την παντοφλα..μεχρι 5.5 ειναι ας πουμε καλο..και οχι δεν χρειαζεται πιο μεγαλο! οσο τωρα για τα χαρακτηριστικα..ειναι η ναυαρχιδα της lg οποτε δεν περιμεναμε κατι αλλο..το θεμα της μπαταριας ομως στα G κινητα της ειναι σοβαρο!

Vladimiros

Το G6 που τοχει φιλος παντος δεν με ενθουσιασε και πολυ..δεν εχει καλη σελφι το Ζ5 μου εχει καλυτερη,επισης οχι και τοσο καλη οθόνη και ουτε φωτεινότητα…εχει και τα θετικά του όμως όπως καλη κατασκευή και πισω καμερες αρκετα ικανες..
Οποτε οτι μειον ειχαν στο G6 πρέπει να το προσεξουν στο G7,δηλαδη μπροστινη καμερα καλη,και οθονη οπωσδήποτε να ειναι καλη..και απο καμερα κατι παραπάνω απο V30 και αυτο οπωσδήποτε!!

giorgosgek

ρε LG…….

giorgosgek

@Δημητρης σε 16:9 ναι ισχυει , σε 18:9 και πανω (αν και δεν τα συμπαθω πολυ) , 5.8 ιντσες , ακομα και 6.0 ειναι πιο βολικα επειδη ειναι πιο στενα, αν δεν εχουν και bezels

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.