LG G7 ThinQ: Επίσημο λανσάρισμα το Μάιο σε Κορέα και Αμερική

G7 ThinQ, LG G7 ThinQ: Επίσημο λανσάρισμα το Μάιο σε Κορέα και Αμερική

Χθες είχαμε τα επίσημα renders της κορεάτικης ναυαρχίδας. Σήμερα την επισημοποίηση της ονομασία της και την ημερομηνία της παγκόσμιας παρουσίασης της σε δύο ηπείρους. Το LG G7 ThinQ σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας θα λανσαριστεί σε δύο πόλεις, στη Ν. Υόρκη και στη Σεούλ, με διαφορά μερικών ωρών, στις 2 και στις 3 Μαΐου, αντίστοιχα.

Η προσθήκη του ThinQ, του brand που παρουσίασε η κορεάτικη εταιρεία με το LG V30S στο MWC 2018 τον περασμένο Φεβρουάριο, είναι ταυτόσημη με το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που χαρακτηρίζει τις νέες συσκευές της LG και μας δηλώνει ότι το νέο LG G7 με AI δυνατότητες έρχεται να προσφέρει ακόμη περισσότερη δράση, διασκέδαση και ψυχαγωγία στο χρήστη.

G7 ThinQ, LG G7 ThinQ: Επίσημο λανσάρισμα το Μάιο σε Κορέα και Αμερική

Οι δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης εκτίνονται πέρα από τη λειτουργία της κάμερας, στη συμβατότητα με το Google Assistant, σε προεγκατεστημένες εφαρμογές αλλά και στην επικοινωνία και αλληλοεπίδραση με άλλες «έξυπνες» συσκευές ThinQ της κορεάτικης εταιρείας.

Στο δελτίου τύπου της Κορεάτικης εταιρείας, ο Ha Jeong-wook, managing director της LG Electronics, επισήμανε ότι τα σύγχρονα smartphones έρχονται να καλύψουν όλο και περισσότερα πεδία σε ό,τι αφορά την καθημερινή δραστηριότητα μας και αυτό αποφάσισε να κάνει και η LG δημιουργώντας συσκευές που προσφέρουν ακόμη μεγαλύτερη άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα του χρήστη.

Το LG G7 ThinQ θα ανακοινωθεί επίσημα στις 2 Μαΐου στο Metropolitan West στο Manhattan της Νέας Υόρκης και στις 3 Μαΐου στο Yongsan Ip Park Mall στη Σεούλ. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι τις δύο πόλεις τις χωρίζει διαφορά 13 ωρών ίσως το λανσάρισμα να γίνει και ταυτόχρονα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Άγγελος

Κρίμα να είναι τοσο άσχημο…

giorgosgek

14 ωρες … Στο +7 ειναι η Σεουλ στο -7 η Νεα Υορκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG LG G7 ThinQ LG G8 ThinQ

LG: Θα κυκλοφορήσει το Velvet UI και σε προηγούμενες ναυαρχίδες

Η αρχή έχει γίνει ήδη με το LG V50 ThinQ, το οποίο έχει λάβει το Velvet UI μέσω OTA, τουλάχιστον στις συσκευές της Νότιας Κορέας.

Smartphones LG LG Android Smartphones LG G7 ThinQ

LG G7 ThinQ: Λαμβάνει το Android 9 Pie και στην Ευρώπη

Τον Ιανουάριο τα LG G7 ThinQ στην Νότια Κορέα έλαβαν αναβάθμιση για την τελευταία έκδοση Android, αλλά για άγνωστους λόγους δεν είχε γίνει διαθέσιμη στις ευρωπαϊκές αγορές.

Smartphones LG LG G7 ThinQ

Απογοήτευσε η κάμερα του LG G7 ThinQ στο DxOMark

Μόλις 83 πόντους κατάφερε να αποσπάσει συνολικά το LG G7 ThinQ στο DxOMark μιας και δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει παρά τα νέα χαρακτηριστικά του όπως η διπλή κάμερα και οι λειτουργίες ΑΙ.

Smartphones G7 ThinQ LG LG G7 ThinQ

Το LG G7 ThinQ δείχνει την ποιότητά του σε σκληρό τεστ αντοχής!

Τι κι αν το LG G7 ThinQ που ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάιο δεν έχει φτάσει ακόμη σε όλες τις αγορές παγκοσμίως; Έφτασε στα καταστροφικά χέρια του YouTuber JerryRingEverything, ο οποίος μας παρουσιάζει το βίντεο με το σκληρό τεστ αντοχής της νέας συσκευής.