LG G7 ThinQ: Ξεκινά η διαθεσιμότητά του παγκοσμίως. Ποια η τιμή του;

ThinQ, LG G7 ThinQ: Ξεκινά η διαθεσιμότητά του παγκοσμίως. Ποια η τιμή του;

Η LG παρουσίασε επίσημα την επόμενη ναυαρχίδα της, G7 ThinQ, πριν από δύο εβδομάδες και τώρα ανακοινώνει τη διάθεσή της στις αγορές σε όλο τον κόσμο. Το λανσάρισμα της συσκευής θα ξεκινήσει από την τοπική αγορά για να συνεχιστεί σε άλλες Ηπείρους.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας εκτός από την Νότια Κορέα, το G7 ThinQ θα κυκλοφορήσει στις ευρύτερες αγορές της Ασίας, της Αμερικής και της Ευρώπης. Περισσότερες πληροφορίες για τη λιανική τιμή και τις ημερομηνίες διάθεσης ανά αγορά δεν έγιναν γνωστές, οι οποίες σύμφωνα με το δελτίο τύπου θα ανακοινωθούν τοπικά.

Οι προ-παραγγελίες για το LG G7 ThinQ που έχουν ήδη ξεκινήσει σε κάποιες χώρες της Ευρώπης μπορούν να μας υποδείξουν την τιμή του, τουλάχιστον τοπικά. Συγκεκριμένα, ένας μεγάλος retailer στην Ολλανδία έχει καταχωρήσει στη λίστα του τη συσκευή έναντι €849, ενώ στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου το νέο κορεάτικο μοντέλο έχει ήδη αναρτηθεί σε τιμή £649, δηλαδή περίπου 743 ευρώ.

Η διαφορά της τάξεως των 100 ευρώ είναι αρκετά μεγάλη θα λέγαμε, ωστόσο δεν γνωρίζουμε τι συμφωνία μπορεί να έχει γίνει μεταξύ της εταιρείας και των μεταπωλητών.

Αυτό που μένει να δούμε είναι που περίπου θα κυμανθεί η τιμή του προϊόντος στην ελληνική αγορά. Θα πρέπει να περιμένουμε βέβαια πρώτα να ανοίξουν οι προ-παραγγελίες και στην Ελλάδα.

Την καλύτερη προσφορά για προ-παραγγελία την έχει ωστόσο το επίσημο site της LG στον Καναδά προσφέροντας, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, το LG G7 ThinQ μαζί με μία LG 4K UHD Smart TV 43 ιντσών δωρεάν. Η προσφορά ισχύει για προ-παραγγελίες από τις 18 έως τις 31 Μαΐου. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει!

ThinQ, LG G7 ThinQ: Ξεκινά η διαθεσιμότητά του παγκοσμίως. Ποια η τιμή του;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Σήμα θα έχει;
Η γυναίκα μου είχε το q6… Σήμα μηδέν…
Μετά πήρε το g6…. Σήμα μηδέν….
Τελικά κατέληξε με ένα παλιό μου iPhone 5…
Η LG κοντραρει στα ίσα την HTC για τον τίτλο της πιο πτωτική σποριας

Fanis

Είπα στη γάτα μου τιμές αυτές κ έσκασε στα γέλια!!! Ζητάει η lg 800€ ενώ χθες ανακοινώθηκε το one+ στα 500€ κ κάτι… Χα χα χα! Αντε γειά!

vladimiros

Fanis μην γελας καθολου μπορει το lg να ξεκιναει απο τα 800,αλλα σε ενα 3μηνο η τιμη του θα ειναι κοντα στο one+ 6 και το one+ 6 σε ενα 3μηνο θα εχει κατεβει το πολυ 40 ευρω,γιατι οπως ξερουμε ολοι αυτη η εταιρια απλα δεν κατεβαζει τιμες..ποιος παιρνει κινητα απο την πρωτη μερα?? οποτε το G7 σε μερικους μηνες θα ειναι σε καλυτερη τιμη..βλεπε V30 πλεον εχει 570ευρω αν και αυτο ξεκινησε ακομη πιο ακριβα καπου 900ευρω..

mech.al.

Σε ένα τρίμηνο αυτό θα έχει 400€ στα σκρουτζομάγαζα, ενώ το 1+6 μέχρι τέλος της του θα είναι στα 580€, τι συγκρίνουμε τώρα…

mixtri

@Flagship killer
πρώτη φορά διαβάζω για πρόβλημα λήψης σε LG. Τι εννοείς; Ότι το iphone 5 είχε καλύτερο σήμα; Είναι πολύ τραγικά τα αη φον στο σήμα.

Panos

Καλό χρυσό το LG αλλά προβληματικά σε πολλούς τομείς. Αυτό με το σήμα το επιβεβαιωνω και γω που είχα το περσινό G6. Όσο για τα iPhone πραγματικά δεν είχα ποτέ θέμα. Ίσα ίσα…

Flagship killer

@mixtri ποιός θα ασχοληθεί με το σήμα όταν την παράσταση έχει κλέψει το boot loop… Γενικά έχει ποικιλία η LG στα προβλήματα… Όσο για τα iPhone το σήμα τους είναι όπως στα Samsung… Μέτριο….
Το καλύτερο σήμα που είχα ποτέ και σε WiFi και σε LTE είναι το p10 plus

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

να ταν μονο τα bootloop…. εδω 8 στις 10 οθονες τις βγαινουν με κιτρινιλες και λειπα κουσουρια….πολυ ομορφες οθονες εχει δεν λεω αυτο! αλλα δυσκολα να πετυχεις μια χωρις κουσουρια

ασε που εχει επιθετικο κοφτη φωτεινοτητας και ολο το καλοκαιρι δυσκολα να κρατησει το 90% 100% για πανω απο δυο λεπτα πριν στη ριξει στο 70%….

πιο τρατζικ εβερ !!

Tsiman

Ρε παιδιά…μήπως τα παραλέτε με τα προβλήματα της LG; Το G3 και G4 και Flex ναι, είχαν προβλήματα…τα υπόλοιπα τι είχαν; Mήπως δεν είχαν οι άλλες μάρκες προβλήματα; Samsung S3 sudden death, Note 7 boom, Sony Z (κάτι) υπερθέρμανση και κλείσιμο βιντεολήψης, HTC M7 κτλ. Προσωπικά έχω ένα LG G4 από το Μάρτιο του 16 και δεν λέει να χαλάσει για να πάρω άλλο! Το βαρέθηκα!!! Παλιότερα είχα Samsung S2, S3 NOTE 2,3. Sony Arc S. LG 4X και optimus G. Και κάποια άλλα low budget…Αντικειμενικός θέλω να είμαι….

Alexandros

Οσι για αυτο που λες @Tsiman εγω ακομα (!!) εχω το G3 32 GB και παροτι θελει μια επανεκκινηση (λογικό) , κατα τα αλλα κανενα προβλημα δεν εχει (πλην της ρογμης στη θυρα ακουστικων αλλα εχει φαει και πολλεσ τουμπες 3μιση χρονια..) . Απορω πως λενε ολοι οτι δεν ειναι καλο. Εκτος αν εγω επεσα σε καλη παρτιδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.