LG (IFA 2018): Ανακοινώνει τα G7 One και G7 Fit στην IFA 2018

ifa 2018 ανακοίνωση lg g7 one fit, LG (IFA 2018): Ανακοινώνει τα G7 One και G7 Fit στην IFA 2018

Η IFA 2018 ανοίγει τις πύλες της σε λίγες ημέρες στο Βερολίνο και οι εταιρείες ετοιμάζονται για τις αποκαλύψεις των νέων τους smartphone, με την LG να παρουσιάζει τα G7 One και G7 Fit, διευρύνοντας τη γκάμα των G7 smartphone.

LG G7 One

Ξεκινώντας με το LG G7 One, έχουμε μια συσκευή η οποία είναι μέρος του προγράμματος Android One με stock Android και γρήγορες αναβαθμίσεις, και διαθέτει οθόνη FullVision 6.1 ιντσών με ανάλυση 3120×1440 pixel, αναλογία οθόνης 19.5:9 και notch το οποίο “φιλοξενεί” τη selfie κάμερα, τη LED ένδειξη ειδοποιήσεων, το ακουστικό και τον αισθητήρα εγγύτητας.

Στο εσωτερικό του G7 One βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 835, τον οποίο βρίσκουμε πρώτη φορά σε smartphone της LG από τη στιγμή που το LG G6 είχε τον Snapdragon 821, 4GB RAM, 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος είναι επεκτάσιμος μέχρι τα 2TB αλλά στην ουσία είναι μέχρι τα 512GB μιας και δεν υπάρχουν ακόμα κάρτες microSD με μεγαλύτερη χωρητικότητα.

Η συσκευή είναι Quad DAC, DTS:X, διαθέτει πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε σκόνη και νερό, συμβατότητα MIL-STD 810G και μπαταρία 3000mAh με δυνατότητα γρήγορης φόρτισης Quick Charge 3.0. Το λειτουργικό σύστημα είναι Android 8.1 Oreo και μιας και το G7 One είναι μέρος του προγράμματος Android One, η αναβάθμιση σε Android 9.0 Pie δεν αναμένεται να καθυστερήσει.

Τέλος, τα οπτικά μέρη της συσκευής περιλαμβάνουν κύρια μονή κάμερα στα 16MP με διάφραγμα f/1.6, selfie κάμερα στα 8MP με διάφραγμα f/1.9 και οπτικό πεδίο 80 μοιρών, ενώ ο ψηφιακός αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής κάτω από την κύρια κάμερα.

LG G7 Fit

Όσον αφορά το LG G7 Fit, πρόκειται για μια συσκευή η οποία προορίζεται για να είναι πιο οικονομική από το G7 One, με οθόνη ίδιου μεγέθους και ανάλυσης με το G7 One (6.1″, 3120×1440 pixel), ενώ στο εσωτερικό του υπάρχει ο επεξεργαστής Snapdragon 821 μαζί με 4GB RAM και 32GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης αλλά και 64GB για την έκδοση G7 Fit+ που θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αγορές, ενώ υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης μέχρι τα 512GB με τη χρήση microSD καρτών.

Η συσκευή διαθέτει τις ίδιες κάμερες, μπαταρία και λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά με το G7 One, με τη μόνη διαφορά να είναι το ότι δεν είναι μέρος τους Android One προγράμματος, συνεπώς η αναβάθμιση από Android 8.1 Oreo σε Android 9.0 Pie να έρθει αργότερα από το LG G7 One.

Τέλος, μένει να δούμε και στην πράξη τις δυνατότητες των δύο νέων συσκευών της LG που θα εμφανιστούν στην IFA 2018 στο Βερολίνο, όπου το Techblog θα βρίσκεται για ακόμα μια φορά μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου.

ifa 2018 ανακοίνωση lg g7 one fit, LG (IFA 2018): Ανακοινώνει τα G7 One και G7 Fit στην IFA 2018

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.