LG K10 και K4: Ξεκινά η διαθεσιμότητα από Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα

Η LG ανακοίνωσε την παγκόσμια κυκλοφορία των LG K10 και LG K4, τα οποία θα γίνουν πρώτα διαθέσιμα μέσα στην εβδομάδα από Ευρώπη και στη συνέχεια Ασία και Λ. Αμερική. Τα K10 και K4 ανήκουν στη νέα οικονομική σειρά K που ανακοινώθηκε στη CES 2016.

LG K10
Τα LG K10 και LG K4 έχουν όμοια design, αλλά διαφέρουν σε μέγεθος και χαρακτηριστικά. Το LG K10 είναι το μεγαλύτερο με οθόνη 5.3 ιντσών IPS ανάλυσης 720×1280 pixels και μπαταρία 2300mAh. Ανάλογα με την αγορά που θα κυκλοφορήσει, το Κ10 θα έχει LTE ή 3G-only εκδόσεις με διαφορετικούς επεξεργαστές, οκταπύρηνο ή τετραπύρηνο (δεν γνωρίζουμε το θα έρθει Ευρώπη). Έχει μνήμη RAM 1 έως 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 8 και 16GB. Η κάμερα στο LTE μοντέλο είναι 13MP/8MP και 13MP/5MP, το 3G έχει κάμερα 8 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

LG K4
Το LG K4 ενσωματώνει οθόνη 4.5 ιντσών ανάλυσης 480×854 pixels, LTE συνδεσιμότητα, τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.0GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB, μπαταρία 1940mAh, κάμερα 5 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel με Gesture Shot και Selfie Light (η οθόνη γίνεται πιο φωτεινή όταν θέλεις να τραβήξεις selfie).

Η LG δεν ανακοίνωσε τιμή, αλλά στην Κορέα το LG K10 κυκλοφορεί ήδη γύρω στα 166 δολ., οπότε περιμένουμε μια ανάλογη τιμή και στις υπόλοιπες αγορές, το LG K4 αναμένεται σαφώς πιο οικονομικό. Για το LG K7, που ανακοινώθηκε μαζί με το LG K10 και είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ, δεν έδωσε καμία πληροφορία.

Η LG ποντάρει στη συγκεκριμένη κατηγορία οικονομικών smartphones με “προηγμένα χαρακτηριστικά”, η οποία γίνεται όλο και πιο σημαντική. Ο Juno Cho (CEO της LG Electronics Mobile Communications) δήλωσε ότι η σειρά Κ σχεδιάστηκε για να βιώσουν οι χρήστες την premium αίσθηση του design σε όλες τις κατηγορίες smartphones.

LG Κ4
lg k10 k4 available, LG K10 και K4: Ξεκινά η διαθεσιμότητα από Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα

LG Κ10
lg k10 k4 available, LG K10 και K4: Ξεκινά η διαθεσιμότητα από Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα

lg k10 k4 available, LG K10 και K4: Ξεκινά η διαθεσιμότητα από Ευρώπη μέσα στην εβδομάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Thanos

Υπάρχει κόσμος που ασχολείται ακόμα με 1γιγα ραμ στο αντροιντ;

Kostas

@Thanos η μανα μου ο πατερας μου οι παππούδες μου αντε και τα μικρα παιδια που θελουν να λενε κοιτα εχω smartphone

Alexzo1990

Γιατί ρε παιδιά, το Moto G 3 με 1 γιγα Ραμ είναι κακή συσκευή ας πούμε? Όλα έχουν να κάνουν με το software optimisation που κάνει κάθε κατασκευαστής. Πάρε συσκευή Lenovo ή Xiaomi και πάρε και αντιστοιχη συσκευή Moto ή Nexus και σύγκρινε εμπειρία χρήσης (μην ακούσω τπτ κουλά ότι ή Μότο είναι πλέον subsidiary, προς το παρόν είναι άνευ ουσίας). Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τα spec list, λες και συγκρίνουμε ναυαρχίδες. Η εμπειρία χρήσης μετράει στην budget κατηγορια. Για να μην πούμε ότι στα 160-170 ευρώ πέρα από provider-branded smartphones τύπου vodafone δύσκολα βρίσκεις 2 γιγα Ραμ. Αυτά λίγο εκτός θέματος, γιατί έχω βαρεθεί να ακούω όλη την ώρα για σπεκς.

nikolakis

@Θανος,,,,
και βεβαια υπαρχουν και δεν ειναι μονο η μανες και οι παππουδες, ειναι πολυς κοσμο που ειναι σε αυτη τη κατηγορια, ουτε ξερουν τι ειναι τα γιγα ουτε τους νοιαζει ουτε εχουν τα λεφτα να παρουν παραπανω ουτε τους νοιαζει για καλυτερο κινητο,
Βασικα ΟΛΟΙ σχεδον, κανουμε την ιδια χρηση,,, καμερα λιγο, facebook internet viber αντε skype…… και σερφαρισμα στο ιντερνετ για καποια αναγκη.
Ειναι ελαχιστοι αυτοι που κανουν επιπλεον πραγματα στην καθημερινοτητα,

sera65

Alexzo1990
Το moto g έχει stock android και ένα για Ραμ εκεί είναι μια χαρά. Με το UI της lg που είναι καλό μεν ένα γιγα Ραμ είναι λίγο. Και όχι με 170 ευρώ βρίσκεις με 3 όχι 2 3 γιγα RAM ποιο αυτό xiaomi redmi note 3 32gb

NickOS

@Alexzo1990
Μη γράφεις τέτοια εδώ μέσα, θα σε φάνε, αφού για Android κυριαρχούν οι Samsung, LG, Sony στη χώρα αυτή ενώ τα Moto τα έχουμε χεσμένα (τι; Motorola / Nexus; από που κι ως που; αφού τα Samsung είναι τα καλύτερα, κοίτα, όλοι Samsung έχουν).
Προφανώς και το stock Android πάει σφαιράτο και με 1GB RAM (απόδειξη το Moto E 1st Gen γνωστού) αλλά δυστυχώς ούτε οι εταιρίες λένε να το χωνέψουν και να σταματήσουν τα custom UI που γονατίζουν τις συσκευές, ούτε και οι χρήστες που συνεχώς ζητούν φρουφρού κι αρώματα αλλά μετά παραπονιούνται για lag.
Άσε που με stock Android θα μπορεί κάθε εταιρία να δώσει γρηγορότερα ενημερώσεις / αναβαθμίσεις.

Alexzo1990

@sera65
Ναι προφανώς υπάρχει ή Xiaomi και ή Meizu, ή Ulefone και άλλες, αλλά δεν μπορώ να εμπιστευτώ εταιρία ή οποία για να κόψει από τα έξοδα κ να προσφέρει φτηνά , σχετικά, προϊόντα παρακάμπτει στάδια του development, όπως το beta testing όπου χρησιμοποιεί στην ουσία πελάτες για beta. Δεν προσφέρουν σε καμία περίπτωση ούτε την ίδια εμπειρία ούτε την ίδια υποστήριξη. Επιμενω ότι ένα κινητό πλέον έχει να κάνει περισσότερο με την εμπειρία χρήσης κ όχι με τα σπεκς

sera65

Alexzo1990
Έστω ότι ισχύει αυτό που λες και αυτές οι κινεζικές (με την καλή έννοια) εταιρίες κόβουν από το beta testing. Καταρχήν κοστίζουν λίγα λεφτά και έχουν καλά specs οπότε ακόμα και άμα χαλάσει στα 2 χρόνια είναι 170 € δεν κλαις για αυτά. Μιλάς για εμπειρία χρήσης όταν ή κινεζικοτατη xiaomi με τον υδριτη της να είναι ο 47ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη ότι δεν προσφέρουν οι συσκευές του ίδια εμπειρία χρήσης και υποστήριξη. Πρώτον έχεις δοκιμάσει MIUI??? Εγώ ναι και το έχω πει αρκετές φορές ότι έχω ένα mipad που αυτή την στιγμή γράφω από αυτό. Μπορω να σου πω ότι πετάει. Και δεύτερον ή υποστήριξη είναι τεράστια μέχρι και με ελληνικό fan club με ενεργοτατο forum και roms kernels…… Οπότε ακόμα και αυτό να γίνεται να μην κάνουν πολλούς ελέγχους είναι μόνο 170€ σε 2 χρόνια που δεν παν χαμένα.

Ειρηνη Κτρπλ

παιδια καλησπερα,
ηρθε η ωρα να κανω ανανεωση συμβολαιου.2 χρονια στη vodafone,4 γραμμες.και τωρα η cosmote με βρισκει και μου κανει προσφορα 4 γραμμες με παγιο στα 30 ευρω για 24μηνο συμβολαιο και μου δινει 3 συσκευες LG K10.
Θα ηθελα οποιος ξερει να μου πει τις αποψεις του γι αυτο το smartphone.τωρα εχω το samsung galaxy s4mini.
ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.