LG K5 και K8: Οικονομικά Android με έμφαση στο design

Η LG εμπλουτίζει την σειρά Κ με δυο νέα μοντέλα, τα LG K5 και LG K8 με οθόνες 5 ιντσών. Σύμφωνα με τον CEO της LG Electronics Mobile, τα K8 και K5 απευθύνονται σε όσους θέλουν smartphone με καλή εμφάνιση και οικονομική τιμή.

Τα δυο νέα μοντέλα θα γίνουν διαθέσιμα μέσα στην εβδομάδα. Το LG K8 που είχε παρουσιαστεί Φεβρουάριο, θα κυκλοφορήσει σε Ασία, Αφρική, Λ. Αμερική και το LG K5 σε λιγότερες περιοχές όπως Ευρώπη και Λ. Αμερική.

LG K5

Το LG K5 έχει “metallic” κατασκευή όχι μεταλλική, αλλά όπως στο LG G4, πλαστικό με brushed metal, έρχεται σε ασημί, χρυσό και titan. Ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών 480×854 pixels, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 8GB (+microSD), τρέχει Android 5.1 Lollipop, ο επεξεργαστής είναι τετραπύρηνος MediaTek MT6735 1.3GHz και από άποψη συνδεσιμότητας φέρνει 3G, Wi-Fi b/g/n και Bluetooth 4.1.

Η κάμερα του LG K5 είναι στα 5 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 2 Megapixel, η οποία αναγνωρίζει τις χειρονομίες για να βγάλεις μια selfie και η μπαταρία είναι 1900mAh.

LG K8

Το LG K8 έχει καλύτερα χαρακτηριστικά, ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών 720p, με επικάλυψη από 2.5D Arc Glass και από άποψη design θυμίζει κάτι από τη σειρά G με τα volume και power buttons στην πλάτη. Η κάμερα 8 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 5 Megapixel, έχει τον ίδιο τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.3GHz, μνήμη RAM 1.5GB (Ευρώπη, Β. Αμερική) και 1GB (Ν. Αμερική).

Έχει LTE συνδεσιμότητα, Wi-Fi b/g/n, NFC και Bluetooth 4.2, τρέχει Android 6.0 και ενσωματώνει μπαταρία 2125mAh.

Οι τιμές θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα όταν αρχίσει η διαθεσιμότητα.

LG K8

lg k5 k8 official, LG K5 και K8: Οικονομικά Android με έμφαση στο design

lg k5 k8 official, LG K5 και K8: Οικονομικά Android με έμφαση στο design

LG K5

lg k5 k8 official, LG K5 και K8: Οικονομικά Android με έμφαση στο design

Πηγή: 1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Costas

Αυτό με την οθόνη 5 ιντσών 480×854 pixels πρέπει να είναι ο ορισμός του pixel! Καλά δεν ντρέπονται 2016 να ανακοινώνουν smartphone με τέτοια ανάλυση?

Beowolf Ahates

Με 200-250€ παίρνεις τα G3, G4 και καθαρίζεις για 3 χρόνια. Τα φθηνότερα (χειρότερα), είναι πεταμένα λεφτά.

Λευτερης

Δε βλεπει τη ναυαρχιδα της φετος που δε βλεπεται, θελει να δώσει και εμφαση στην εμφανιση σε φθηνοτερα μοντελα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.