LG KF600 | Mind-reading Interactive κινητό

, LG KF600 | Mind-reading Interactive κινητόΗ LG Electronics ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του βραβευμένου με IF Product Design Award για το έτος 2008 νέου κινητού, LG KF600. Το LG KF600, χάρη στο μοναδικό InteractPad που διαθέτει, παρουσιάζει ποικίλες δυνατότητες, ενώ ταυτόχρονα είναι εύχρηστο και ιδιαίτερα κομψό.

Το InteractPad αντικαθιστά τα συμβατικά πλήκτρα ενός κινητού με εικονικά πλήκτρα πλοήγησης, τα οποία προσαρμόζονται στην εκάστοτε λειτουργία. Aυτή η καινοτομία ικανοποιεί την ανάγκη για ευκολότερη πλοήγηση στις πολλαπλές λειτουργίες των σύγχρονων κινητών τηλεφώνων.

Το LG KF600 InteractPad, με τα εικονικά πλήκτρα πλοήγησης, δείχνει στο χρήστη τα απαραίτητα πλήκτρα για την ολοκλήρωση μίας λειτουργίας, περιορίζοντας τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στις απολύτως απαραίτητες. Πρόκειται για ένα πολύ πιο ευέλικτο πληκτρολόγιο, που εξαλείφει την ανάγκη για απομνημόνευση των πλήκτρων και της αντίστοιχης λειτουργίας του καθένα. Επιπλέον, τα εικονικά αυτά πλήκτρα είναι μεγαλύτερα και καλύτερα τοποθετημένα σε σχέση με τα κλασικά, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη ακρίβεια.

Το InteractPad είναι ιδανικό για τη διαχείριση των πολλαπλών εφαρμογών του LG KF600, όπως του digital audio player, της φωτογραφικής μηχανής και της κάμερας. Καθώς ο έλεγχος της λειτουργίας τους δεν απαιτεί τη χρήση συμβατικών πλήκτρων, κάθε μία από αυτές έχει το δικό της interface, κάνοντάς τις έτσι απίστευτα εύχρηστες.

Το InteractPad είναι εφοδιασμένο με τη λειτουργία multi-sensorial feedback: Με κάθε πάτημά του, τα εικονικά πλήκτρα μεγαλώνουν, η συσκευή δονείται ελαφρά και ένας διακριτικός ήχος ακούγεται. Σκοπός του συγκεκριμένου σχεδιασμού είναι, όχι μόνο να μοιάζουν τα εικονικά πλήκτρα με αληθινά, αλλά και να χρησιμοποιείται η συσκευή με άνεση και ακρίβεια.

Το LG KF600 διαθέτει οκτώ, ιδιαίτερα δυναμικά σε σχεδιασμό, κομψά και ευχάριστα θέματα. Καθένα από αυτά του προσδίδει ένα διαφορετικό χαρακτήρα, που μπορεί να αποτελέσει προέκταση της προσωπικότητας του κάθε ιδιοκτήτη. Τα θέματα αυτά, πολλά από τα οποία είναι εμπνευσμένα από τη δουλειά του διάσημου καλλιτέχνη Keith Haring, εφαρμόζονται σε όλες τις λειτουργίες του interface του LG KF600, συμπεριλαμβανομένου και του InteractPad. Κάθε φορά που οι χρήστες επιλέγουν ένα θέμα, η εμφάνιση κάθε εφαρμογής αντικατοπτρίζεται στο μενού, στα εικονίδια και στο wallpaper της οθόνης.

Το LG KF600, χάρη στο InteractPad, διαθέτει μοναδικό interface και feed-forward tactile σύστημα πλοήγησης, που το καθιστούν το πλέον εξελιγμένο slide κινητό τηλέφωνο της αγοράς.

InteractPad
Μοναδικό interactive touch-based πληκτρολόγιο πλοήγησης που αλληλεπιδρά με την οθόνη και το χρήστη
Dynamic graphic interface themes
Οκτώ θέματα γραφικών που εφαρμόζονται στο μενού, τα εικονίδια, το wallpaper και τις υπόλοιπες interface εφαρμογές
Multimedia Features
Music player με FM radio, κάμερα 3 Megapixel, camcorder και παιχνίδια touch-
control

LG KF600
RF band: EDGE 900/ 1800/ 1900
Διαστάσεις: 101.2mm (Μ) x 50.7mm (Π) x 14.1mm (Π)
Οθόνη: 240 x 320 pixels, 2.00″, 262K color TFT
InteractPad (πληκτρολόγιο): 240 x 176 pixels, 1.5″, 262K color TFT
Βάρος: 107g
Μπαταρία: Li-Ion 800 mAh
Χρόνος αναμονής, Max (hrs): 270 hrs
Χρόνος ομιλίας (hrs): 2 hrs 30 min

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.