LG: Ποια είναι η μυστηριώδης συσκευή χωρίς notch;

LG smartphone notch, LG: Ποια είναι η μυστηριώδης συσκευή χωρίς notch;

Ένα μυστηριώδες LG smartphone ανάρτησε ο γνωστός πληροφοριοδότης Roland Quandt στο Twitter. Η συγκεκριμένη εικόνα, την οποία ο Quandt παραθέτει με επιφύλαξη δείχνει ένα LG smartphone, το οποίο δεν έχει notch και δεν χρησιμοποιεί τεχνάσματα για να το καλύψει.

Βάσει των λεγομένων του Quandt, πρόκειται για μια mid-range (προς low) συσκευή, χωρίς notch, με στρογγυλεμένες άκρες και αναλογία 2:1 (18:9). Επίσης, ο Quandt εικάζει ότι η οθόνη έχει μέγεθος περίπου 5,5 ίντσες, ανάλυσης 1280×640 pixel και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην πλάτη. Κάποιος χρήστης ρωτά τον Quandt αν ίσως είναι το LG Q7, αλλά ο ίδιος αναφέρει ότι δεν γνωρίζει και θα μπορούσε να είναι οποιοδήποτε smartphone.

Όσο για το Q7, η ύπαρξή του έχει επιβεβαιωθεί από καταχώρηση εμπορικού σήματος από το Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κορέας. Παρόλο που δεν γνωρίζουμε κάτι για τους προδιαγραφές του, οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα έρχεται με το Qualcomm Snapdragon 400 ή 600, 2GB ή 3GB of RAM και το Android Oreo.

Μέχρι να μάθουμε περισσότερα και για τη συσκευή που παρέθεσε ο Quandt και για το Q7, η LG αναμένεται να ανακοινώσει το LG G7 ThinQ στις 2 Μαΐου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

Snapdragon 400 η 600 χλωμό έως απίθανο. Της σειράς 400 η 600 ναι….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.