LG Judy: Τον Ιούνιο η επόμενη ναυαρχίδα;

LG Judy smartphone ναυαρχίδα 2018, LG Judy: Τον Ιούνιο η επόμενη ναυαρχίδα;

Τον Ιούνιο αναμένεται να λανσαριστεί η επόμενη ναυαρχίδα της LG, η οποία αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται υπό την κωδική ονομασία Judy, σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το Venture Beat. Έτσι, συνεχίζεται η παράδοση της LG να δίνει θηλυκά κωδικά ονόματα στις συσκευές της.

Η νέα συσκευή, αν και θα αντικαταστήσει το LG G6, σύμφωνα με το VentureBeat, δεν θα διατεθεί στην αγορά ως G7.

Η οθόνη του θα είναι 6,1 ίντσες FullVision, κάτι που σημαίνει ότι η LG θα διατηρήσει την αναλογία 18:9. Επιπλέον, η LG φέρεται να αναζητά να χρησιμοποιήσει νέα τεχνολογία οθόνης για τη νέα συσκευή. Αντί για OLED, αναμένεται να χρησιμοποιήσει ένα MLCD+ πάνελ. Σύμφωνα με το Android Headlines, η συσκευή θα καταναλώνει λιγότερη ενέργεια ενώ θα έχει φωτεινότητα στα 800-nit – ένα επίπεδο που μόνο η Samsung έχει καταφέρει να επιτύχει μέχρι στιγμής σε smartphone.

Φυσικά, δεδομένου ότι θα είναι η επόμενη ναυαρχίδα, αναμένεται με το Snapdragon 845 για SoC, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, αναμένεται με ασύρματη φόρτιση, ηχεία στέρο και HDR10. Για την κάμερα, λέγεται ότι θα έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη στα 16MP έκαστος με διάφραγμα f/1.6.

Απομένει να περιμένουμε λίγους μήνες ακόμη για να δούμε αν θα επαληθευτούν οι πληροφορίες.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Καλό μου ακούγεται….

Salmatias Daltis

Συνδυασμος 845 και 64 gb εν ετει 2018 και μιλωντας για το καλοκαιρι και με ριλιζ μετα το καλοκαιρι 2019 (ασφαλως) αστο κλαφτο. Κριμα

John

Η LG θα μπορούσε να είναι κορυφή στα κινητά καθώς είναι η μόνη που μπορεί να κοντράρει την Samsung σε καινοτομίες και τεχνολογία αλλά όλο μισοτελειωμένα προϊόντα παρουσιάζει με πολλά προβλήματα. Κρίμα.

Κώστας Ζ.

@John, εξαιρώντας την 18:9 αναλογία, την φοβερή και τρομερή αυτή κίνηση της Samsung, που αλλού έχει καινοτομησει; Μιλώντας πάντα για Smart Phones.

JD

Πλακα μας κανεις; Τι να αναφερω; τις πρωτοποριακες οθονες Amoled και μαλιστα σε κυρτη και αναδιπλουμενη μορφη , στους επεξεργαστες με κατασκευη finfet , στα δικτυα 5G , στα ψυγεια που σου στελνουν μηνημα τι να αγορασεις απο το supermarket κτλ κτλ. Αν δεν το ηξερες ειναι πρωτη εταιρεια στον κοσμο σε πατεντες τα τελευται χρονια και εχει πολλαπλασιο R&D ακομη και απο την Apple.

ironmanmark 43

Η LG με το lg g2 εφερε ενα πολυ καλο σχεδιασμο για εμενα μεταφεροντας τα πληκτρα πισω, το να χτυπας την οθονη για να ξυπνα ή να σβηνει, αργοτερα κρατησε στη σειρα G και V αυτα τα χαρακτηριστικα, με τον αισθητηρα αποτυπωματων να ειναι και ο διακοπτης on/off,(μεγαλη ευκολια) και στο v30 χτυπωντας στη πανω μπαρα δυο φορες σβηνει η οθονη και στην αναμονη. τα g6 και v30 ειναι πραγματικα αξιες συσκευες. πολλα και αλλα ξεχωριζουν και διαφερουν στα lg κινητα και αξιζουν πραγματικα να παραμεινουν και στις επομενες συσκευες της και να μη “μασησει” οπως με την αποσπωμενη μπαταρια , εαν και ομολογω πως τα g6 – v30 σχεδιαστικα ειναι αρτια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.