LG: Στο α΄εξάμηνο του έτους η επόμενη ναυαρχίδα [MWC 2018]

LG ναυαρχίδα 2018, LG: Στο α΄εξάμηνο του έτους η επόμενη ναυαρχίδα [MWC 2018]

Στο α΄εξάμηνο του έτους αναμένεται να ανακοινώσει την επόμενη ναυαρχίδα της η LG Electronics, σύμφωνα με τον Hwang Jeong-hwan, επικεφαλής του τομέα κινητής της εταιρείας.

Ο Hwang Jeong-hwan, στο περιθώριο του MWC 2018 ανέφερε ότι θα υπάρξει ξεχωριστή εκδήλωση όπου θα ανακοινωθεί μια νέα ναυαρχίδα σύντομα.

Ο ίδιος ανέφερε ότι η ανάπτυξη της επόμενης ναυαρχίδας δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αλλά θα ανακοινωθεί σύντομα, μέσα στο α΄εξάμηνο του έτους. Αυτό συμβαδίζει με πρόσφατες πληροφορίες που ήθελαν την LG να ανακοινώνει την επόμενη ναυαρχίδα της τον Ιούνιο, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα σκαριά με την κωδική ονομασία Judy.

“Ξεκινώντας από φέτος”, ανέφερε ο Hwang “δοκιμάζουμε διαφορετικές στρατηγικές και δεν θα ακολουθήσουμε τους ανταγωνιστές μας. Σκεφτόμαστε τα βασικά πολύ βασικά”. “Προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποια. Ένα smartphone δεν μπορεί να κατασκευαστεί μέσα σε λίγους μήνες. Υπάρχουν προηγούμενα χρονοδιαγράμματα που έχουμε φτιάξει για νέα μοντέλα. Αλλά θα υπάρξουν αλλαγές προχωρώντας”, πρόσθεσε.

Ο Hwang ανέφερε “Ήταν μια εποχή που αναλογιστήκαμε για το αν δίνουμε στους καταναλωτές το καλύτερο που μπορούμε να προσφέρουμε”, δήλωσε ο Hwang. “Οι καταναλωτές δεν γνωρίζουν τα δυνατά μας σημεία. Έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη τους. Προσπαθούμε να ανακτήσουμε ααυτή την εμπιστοσύνη και οι πωλήσεις θα ακολουθήσουν αυτόματα. Είναι πολύ νωρίς για να αποκαλύψουμε όλες τις προσπάθειές μας αλλά θα υπάρξουν βελτιώσεις”.

Να σημειωθεί ότι λέγεται ότι ο Hwang ζήτησε την ακύρωση του G7 και την επανεκκίνηση της ανάπτυξής του. Παρόλο που ο Hwang ανέφερε ότι γενικά τα γράμματα V και G θα διατηρηθούν στις ονομασίες των συσκευών, οι φήμες λένε ότι η επόμενη ναυαρχίδα δεν θα λέγεται G7.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι η LG παρουσίασε στο MWC 2018 το LG V30S ThinQ, μια έκδοση του V30 Plus με βελτιωμένες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης και 6GB RAM.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Ζ.

ΩΠΑ, Δεν είναι η σειρα V οι ναυαρχίδες τους;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.