LG Optimus F3Q, Με slide-out QWERTY keypad

Μία φωτογραφία του LG Optimus F3Q, το οποίο χαρακτηρίζεται από το slide-out QWERTY keypad διέρρευσε από τον γνωστό για αντίστοιχες διαρροές χρήστη του Twitter, @evleaks. Η συσκευή στις Ηνωμένες Πολιτείες θα διατεθεί αποκλειστικά από την εταιρεία T-Mobile. Δυστυχώς, οι πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές τις συσκευή είναι ελάχιστες.

Φημολογείται ότι η συσκευή της LG διαθέτει οθόνη 4 ιντσών και διπύρηνο επεξεργαστή με συχνότητα λειτουργίας 1.2GHz ενώ “τρέχει” την έκδοση του Android, 4.1.2 Jelly Bean.

LG Optimus F3Q, LG Optimus F3Q, Με slide-out QWERTY keypad

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

όπως περίπου το θέλω..
– Μικρή οθόνη (λέμε τώρα “μικρές” τις 4΄)
– και qwerty slider!
Αν έχει και κάμερα >5mp >= 720p video, θα είναι ότι πρέπει για πολλούς από εμάς!

keysmith

..απλά δεν θα έρθει 🙁
“LG Optimus F3Q will be exclusively offered by T-Mobile”

Nio

Απαισιο. Πως μπορεις να θες τετοια κινητα ακομα??? Καθολου λειτουργικα.

keysmith

γιατί δεν είναι λειτουργικά? επειδή γράφεις γρήγορα χωρίς λάθη και χωρίς να χάνεις την μισή οθόνη από το “αναδυόμενο” πληκτρολόγιο? Μήπως δεν είχες ποτέ qwerty?

Nio

Επειδη ξεδιπλωνει το αλλο μισο ακαλαισθητο μαντζαφλαρι (πληκτρολογιο) νομιζεις οτι γραφεις πιο γρηγορα κ χωρις λαθη. Εγω γραφω μια χαρα? Σε 5′ κινητο μια χαρα πληκτρολογιο σου εμφανιζεται κ με το παραπανω…!!! Το slide out πληκτρολογιο κ γενικα οτι χρησιμοποιει καποιον μηχανισμο για να ανοιξει η να λειτουργησει οπως τα hard keys αντι για soft keys ειμαι κατα….
Πρωτον γιατι τα soft keys ή buttons τα φτιαχνεις στα μετρα σου κ δευτερον δεν χαλανε ΠΟΤΕ. Σε αντιθεση με τα κουμπακια κ τα “εκτοξευομενα” πληκτρολογια…
Αν θες κουβαλα κ ενα πληκτρολογιο μαζι σου για να γραφεις πιο ανετα… λαστιχενιο, να το τυλιγεις κιολας να μην πιανει χωρο………

Nio

* Εγω πως γραφω μια χαρα?

Darth

@Nio και εγώ 5 ιντσο εχω και γράφω πολύ γρήγορα και χωρίς λάθη αλλά μην το ξεχνάς 5 ιντσο είναι παντοφλαρα ολόκληρη, φαντάσου κουβαλάω τσαντάκι για αυτό………..

καποιος θέλει μια compact κατασκευή για chating, mailing, messaging και να κάνει καποια βασικά πράγματα ενός smartphone άνετα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.