LG Optimus G Pro, Αναβάθμιση με λειτουργία KnockOn και QuickWindow

Η LG φαίνεται πως θα ενσωματώσει τη λειτουργία KnockOn και στο LG Optimus G Pro μιας και πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινώσει την ενσωμάτωση της λειτουργίας αυτής και στη σειρά L series II, η οποία εμφανίστηκε πρώτη φορά στο LG G2 και επιτρέπει στο χρήστη να ενεργοποιήσει αλλά και να κλειδώσει την οθόνη του κινητού χτυπώντας ελαφρά στο κέντρο της οθόνης δύο φορές.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, διέρρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν ότι η LG θα διαθέσει στην αγορά τη θήκη QuickWindow για το G Pro, επιτρέποντας στους χρήστες να χειρίζονται το κινητό τους ενώ έχουν τη θήκη προσαρτημένη επάνω του, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν το κάλυμμά της. Οι λειτουργίες αυτές έχουν να κάνουν με την αποδοχή και απόρριψη κλήσεων καθώς και πλοήγηση στο αρχείο κλήσεων, πρόσβαση στο ρολόι και το ξυπνητήρι, την αναπαραγωγή μουσικής αλλά και την πρόγνωση του καιρού.

Η LG αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα τη σημαντική αυτή αναβάθμιση καθώς και το QuickWindow cover ξεκινώντας από την Κορέα τις προσεχείς ημέρες, και έπειτα αναμένεται να διατεθεί και στις υπόλοιπες χώρες, δείχνοντας την πρόθεση της εταιρείας να προσφέρει ορισμένα από τα premium χαρακτηριστικά του LG G2 σε ακόμα περισσότερες συσκευές.

LG Optimus G Pro, KnockOn, QuickWindow, LG Optimus G Pro, Αναβάθμιση με λειτουργία KnockOn και QuickWindow

LG Optimus G Pro, KnockOn, QuickWindow, LG Optimus G Pro, Αναβάθμιση με λειτουργία KnockOn και QuickWindow

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gk

Καλημερα.Μαλλον κανενας φουρνος θα γκρεμιστηκε!Απο kit Kat τιποτα εμεις;

Αλέξανδρος

@gk δεν έχεις άδικο για την αναβάθμιση στο kitkat αλλά το κινητό είναι άψογο και με την 4.1 jb.
Το έχω από τον Αύγουστο και δεν το χορταίνω.
Τώρα όσο αναφορά την αναβάθμιση καλοδεχούμενη .

giorgio

Τελικά έχω καταλήξει ότι μας έχουν “τρελλάνει” με τις αναβαθμίσεις. Φυσικά και είναι καλοδεχούμενες αλλά αν μια συσκευή λειτουργεί ήδη πολύ καλά, μερικές φορές πάμε άθελά μας.. γυρεύοντας. Ένας φίλος πήρε το LG L9 II και με την 4.1 είναι απλά τέλειο.
Το Galaxy S3 που έχω με την 4.1.2 ήταν μια χαρά και με το που πήρε την 4.3 όλα άρχισαν να πηγαίνουν κατά διαόλου. Χάλια μπαταρία, πολλή χρήση μνήμης, κτλ. Τέλος πάντων!

Darth

το optimus g το παράτησε για τα καλά βλέπω

Έχω απορία

Παιδιά το κινητό έχει πάρει 4.4 αναβάθμιση; Και αν όχι, ξέρουμε αν θα πάρει; Γιατί σκέφτεται να το αγοράσει ένας φίλος και θέλει να ξέρει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αλέξανδρος

@Έχω απορία, δεν έχει ενημερωθεί η Lg ελλάδος γιατί πρόσφατα πήρα τηλέφωνο και δεν ξέρουν τίποτα. Πιθανότατα θα πάρει μιας και το optimus g πήρε.
Το κινητό το έχω από τον Αύγουστο του 13 και τρέχει σφαίρα και γενικά είναι μια πολύ δυνατή επιλογή σε όλους τους τομείς όπως θα διαπιστώσεις και από αξιολογήσεις άλλων, αλλά αυτό με την αναβάθμιση είναι θέμα.
Πάντως σ’αυτά τα χρήματα (250€ στο skroutz) δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τόσο αξιόλογο όπως το g pro στις 5.5″.

Έχω απορία

@Αλέξανδρος το ξέρω γι αυτό ρωτάω για την αναβάθμιση. Είναι κρίμα να μην πάρει. Μακάρι να πάρει. Είναι φοβερό κινητό και σε φοβερή τιμή.

Αλέξανδρος

Λίγο δύσκολο να μην πάρει γιατί έχει φάει πολύ κράξιμο για τις αναβαθμίσεις και είχε πέσει πολύ στην κατηγορία των smartphones. Δεν την παίρνει να κάνει χαζομάρες γιατί πάλι θα πέσει και αυτή τη φορά οριστικά γιατί δεν μιλάμε για μεσαία κατηγορία αλλά για ναυαρχίδα του 2013.

Τέλος πες το φίλο σου να το πάρει άφοβα γιατί και να μη δώσει (που κατά 99% είναι αδύνατον) έχει τόσες roms για το κινητό.

Ένα θα σου πω, έχω ξεχάσει να ανοίξω υπολογιστή. Αν το πάρει ο φίλος σου ας πάρει και ένα αντάπτορα slimport για σύνδεση με οθόνη και ένα bluetooth πληκτρολόγιο και τότε θα έχει ένα πολυεργαλείο-υπολογιστή με 250€.
Θα εκπλαγείς-είτε με το τι μπορείς να κάνεις μ’αυτό το εργαλείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.