LG Q Note: Ετοιμάζει “killer” phablet με stylus η κορεάτικη εταιρεία;

Q Note, LG Q Note: Ετοιμάζει “killer” phablet με stylus η κορεάτικη εταιρεία;

Η LG μπορεί να μη βιώνει και την καλύτερή της περίοδο με το μερίδιό της στην αγορά των smartphones να είναι πλέον πολύ χαμηλό αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σκοπεύει να σηκώσει τα χέρια ψηλά. Αντιθέτως, με προσεκτικές και αξιόλογες κινήσεις προσπαθεί να κάνει ένα δυναμικό comeback και ίσως μέρος όλης αυτής της προσπάθειας να είναι και το LG Q Note.

Σίγουρα η αρχή θα γίνει με την ανακοίνωση εντός ενός 24ωρου της νέας ναυαρχίδας της, LG G7 ThinQ, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ένα πολλά υποσχόμενο Android smartphone με κορυφαία multimedia χαρακτηριστικά.

Επίσης, η LG προχωρά σε αναβαθμίσεις προγενέστερων συσκευών της με την προσθήκη AI χαρακτηριστικών που ανακοίνωσε για πρώτη φορά με το LG V30S ThinQ, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε την επόμενη ναυαρχίδα της κορεάτικης σειράς V, με ονομασία LG V40, πριν το τέλος του έτους.

Επιπρόσθετα, μία νέα διαρροή αποκαλύπτει ότι ίσως η LG σχεδιάζει να εντάξει στο portfolio της και μία συσκευή phablet. Πρόσφατα, η εταιρεία κατέθεσε αίτηση στην κορεάτικη αρχή KIPRIS (Korean intellectual property rights intellectual service) για άδεια χρήστης του εμπορικού σήματος “Q NΟΤΕ”.

Από εκείνη τη στιγμή οι φήμες οργιάζουν ότι η LG ετοιμάζει κάτι μεγάλο, όπως για παράδειγμα τον άμεσο ανταγωνιστή της σειράς Samsung Galaxy Note. Αυτό όμως θα ήταν το ευτυχές σενάριο. Καθότι δε γνωρίζουμε ακόμη εάν πρόκειται για ένα hi-end phablet εφάμιλλο του Galaxy Note 8 ή του επερχόμενου αντικαταστάτη του Note 9.

Στο παρελθόν έχουμε δει συσκευές με stylus από τον Κορεάτη κατασκευή, όπως τα LG G3 stylus (2014), G4 stylus (2015), G Stylo (2015), stylus 2 (2016), Stylo 2 (2016), stylus 2 plus (2016) και stylus 3 (2016), αλλά χωρίς πότε να παρουσιάσει κάτι πολύ ξεχωριστό.

Ίσως με το LG Q Note να κάνει την αρχή ανεβάζοντας ψηλότερα τον πήχη. Δεν θα ήταν άσχημο να δούμε τους δύο πάλαι ποτέ μεγάλους αντίπαλους να διασταυρώνουν τα… stylus τους.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KnightRider

Να βγάλουν κινητό επιτέλους με εγγραφή ήχου 5.1 και να έχει 5 μικρόφωνα !!!

Darth

bootloop edition?

Fanis

@Darth χα χα χα!

Jim C.

@Darth έλεος 🙄…

Μιχάλης

Τα LG bootloop
Τα Samsung ανατινάξεις
Τα iPhone κλειστό λειτουργικό και άσχημο notch
Τα Sony έχουν μείνει πίσω
Οι κινεζιες κακές κάμερες
Τι τηλέφωνο να πάρουμε τελικά ρε @darth??

Saša

@Μιχαλης ZERphone

Efkairiakos

Το κλείσιμο του άρθρου ήταν που με κέρδισε

🤺🤺

Billy K.

Η LG για να ανταγωνιστεί τους άλλους πρέπει πρώτα να ανταγωνιστεί τον εαυτό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.