LG Q Stylus: Επίσημα με 6.2 ιντσών οθόνη, γραφίδα και DTS:X 3D surround ήχο

Q Stylus, LG Q Stylus: Επίσημα με 6.2 ιντσών οθόνη, γραφίδα και DTS:X 3D surround ήχο

Η LG ανακοίνωσε επίσημα τη νέα σειρά Q Stylus, η οποία περιλαμβάνει τρία μοντέλα, τα Q Stylus, Q Stylus+ και Q Stylusα με μικρές διαφοροποιήσεις. Η σειρά είναι εξοπλισμένη με 6.2 ιντσών οθόνη, συνοδευτική γραφίδα και DTS:X 3D surround ήχο.

Εκτός από την τεχνολογία DTS:X 3D για 3D surround ήχο ποιότητας 7.1 καναλιών με χρήση ακουστικών που συναντήσαμε και στην κορεάτικη σειρά Q7 αλλά και σε ακριβότερα μοντέλα των σειρών G και V της εταιρείας, και τη συνοδευτική γραφίδα για τη χειρόγραφη εισαγωγή κειμένων και memos αλλά και την επεξεργασία φωτογραφιών και δημιουργία GIFs, τα νέα μοντέλα της σειράς Q Stylus είναι εξοπλισμένα με octa-core SoC (χρονισμένο στο 1.5 ή 1.8 GHz), οθόνη αναλογίας 18:9 και ανάλυσης 2160×1080 pixel, fingerprint Scanner, καθώς επίσης και ανθεκτική αδιάβροχη κατασκευή που φέρει πιστοποίηση IP68 (με εξαίρεση το Q Stylusα) και MIL-STD 810G.

H διαφορά τους έγκειται αρχικά στις επιλογές της μνήμης. Τα Q Stylus και Q Stylusα θα κυκλοφορήσουν με 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ το Q Stylus σε έκδοση 4GB/64GB. Ταυτόχρονα, όσον αφορά στη λειτουργία της κάμερας τα LG Q Stylus και Q Stylus+ ενσωματώνουν κύρια κάμερα 16MP με σύστημα PDAF και 8MP selfie κάμερα (ή 5MP ανάλογα την αγορά) με υπερερυγώνιο φακό, ενώ το μοντέλο Q Stylusα, θα κυκλοφορήσει μόνο με συνδυασμό 13MP κάμερας με σύστημα PDAF στο πίσω μέρος και 5MP κάμερα με wide angle φακό μπροστά.

Q Stylus, LG Q Stylus: Επίσημα με 6.2 ιντσών οθόνη, γραφίδα και DTS:X 3D surround ήχο

Επίσης, μέσω της τεχνολογίας QLens η «έξυπνη» κάμερα αναγνωρίζει αντικείμενα στην οθόνη για αναζήτηση προϊόντων και επιμέρους χαρακτηριστικών με σκοπό την εύρεσή τους σε on line καταστήματα, καθώς επίσης και αξιοθέατα και τοποθεσίες, για τα οποία εν συνεχεία μπορούμε να αντλήσουμε πληροφορίες, σε επιλεγμένες για την ώρα χώρες.

Τέλος, και τα τρία μοντέλα θα κυκλοφορήσουν με μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh και λειτουργία ταχείας φόρτισης μέσω USB Type-C, καθώς και Android 8.1 Oreo.

Σύμφωνα με την LG τα Q Stylus, Q Stylus+ και Q Stylusα θα διατεθούν στην παγκόσμια αγορά ξεκινώντας από περιοχές της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας, για να ακολουθήσουν και άλλες αγορές στο τρίτο τρίμηνο του 2018.

Οι ημερομηνίες διαθεσιμότητας και οι τιμές των τριών μοντέλων θα ανακοινωθούν τοπικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Είναι που θα έβγαζαν καινούργια μοντέλα … μόνο αν υπήρχε ανάγκη για κάτι καινούργιο κι όχι απλά για γεμίζουν το πανέρι με q, q+, qx και αυτό με τον ήχο DTS X 3D ;; Τι να πω λες και θα βλέπεις ταινίες HD σε 6 ίντσες αλλά θα έχεις ήχο DTS ….. ?

Pitsi

Για κινητό με γραφίδα πολυ μέτριο. Απλώς ειπαν να βγάλουν και αυτοί για να υπάρχει στον κατάλογο τους. Και επειδή σίγουρα θα πιάσει 700-800€ αν οχι και παραπάνω δεν εχει καμία ελπίδα οσο υπάρχουν τα note της Samsung.
Ηταν που θα έβγαζαν κάποιο μοντέλο μονο οταν θα είχαν κατι καινούριο να δώσουν στην αγορα μετα απο πολυ καιρο

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ναι καλα τα λετε! ήταν που θα βγαζαν κινητο μονο αν υπήρχε αναγκη…. και βγάλαν τρεις ναυαρχίδες τα v30q το g7 το v35q σε τρεις μηνες

μετα λεγαν το αλλο καλο οτι ο νεος ceo της διέταξε την αποσυρση του g7 και οτι ξανασχεδιαστηκε απο το μηδεν!

πέφτει πολυ κοροιδα απο αυτη την εταιρία. καλως παει φουλ για φουντο!

Agnostos13

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš:
Καλά μην υπερβάλουμε οτί πάει για φούντο επείδη ένα από τα δεκάδες τμήματα δεν πάει καλά…

NikosAr

Συμπληρώνω….
Δεν το γνώριζα αλλά υπάρχουν παιχνίδια με ήχο αυτών των προδιαγραφών DTS X 3 D … !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.