LG Q8: Επίσημα η 5.2″ έκδοση του LG V20 με τιμή 599 ευρώ

lg q8 official, LG Q8: Επίσημα η 5.2″ έκδοση του LG V20 με τιμή 599 ευρώ

Λίγες ημέρες αφού ανακοίνωσε τα πρώτα μέλη της νέας σειράς Q, τα LG Q6, Q6a και Q6+, η LG έκανε τα αποκαλυπτήρια στο LG Q8. Το κινητό δεν έχει FullVision οθόνη όπως το G6, αλλά μπορεί να θεωρηθεί ένα mini LG V20 με τιμή 599 ευρώ (unlocked). To LG Q8 ανακοινώθηκε στην Ιταλία με Android 7.0 Nougat.

lg q8 official, LG Q8: Επίσημα η 5.2″ έκδοση του LG V20 με τιμή 599 ευρώ

Όπως είπαμε, ενώ το LG Q6 είναι μια λιγότερο δυνατή έκδοση του LG G6, το LG Q8 είναι η αντίστοιχη του LG V20, έχει ακόμη και την δευτερεύουσα οθόνη στην επάνω πλευρά. Η μικρή οθόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα notifications χωρίς να χρειάζεται να ανοίγει η κύρια οθόνη.

Το LG Q8 διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη. Αντέχει κάτω από 1.5 μέτρο νερού για 30 λεπτά. Στην πλάτη έχει τοποθετηθεί αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων και διπλή κάμερα 13 + 8 Megapixel για wide-angle εικόνες και 4K video recording. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel.

lg q8 official, LG Q8: Επίσημα η 5.2″ έκδοση του LG V20 με τιμή 599 ευρώ

Μέσα φορά επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 820, Hi-Fi DAC (digital to analog converter) για ανώτερη ποιότητα ήχου, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 32GB με δυνατότητα επέκτασης. Ζυγίζει 146 γραμμάρια, έχει διαστάσεις 149×71.9×8 χλστ. και ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh.

lg q8 official, LG Q8: Επίσημα η 5.2″ έκδοση του LG V20 με τιμή 599 ευρώ

lg q8 official, LG Q8: Επίσημα η 5.2″ έκδοση του LG V20 με τιμή 599 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Οτι πιο ολοκληρωμενο εχει βγει ποτε!!Δεν του λειπει απολυτως τιποτα!

Kkon

Ρε φίλος από πάνω, σιγά σιγά μας τρόμαξες!

Dam

Τι περιθώρια είναι αυτά;;; Έλεος!! Oh wait…δεν είναι Sony.
Μπράβο LG, ο,τι καλύτερο για φέτος! -_-

Bill K.

Πολυ ωραιο κινητο.Εχει τα παντα.Διπλη καμερα με 4Κ βιντεο,δευτερη οθονη,QHD οθονη 5,2 ιντσων,HIFI ηχο και ειναι αδιαβροχο IP68!!!Αν και η τιμη του ειναι τσιμπημενη.Αν κοστιζε 499€ θα ηταν καλυτερα

JohnWave

Όλες αυτές οι συσκευές αποκτούν λογική αγοράς όταν η τιμή τους βρεθεί τουλάχιστον 25% κάτω από τη ναυαρχίδα. Πχ κοστίζει το G6 400€ σήμερα; Ε τότε το Q8 θα ήταν λογικό να αγοραστεί σήμερα στα 300€. Το ίδιο για τη σειρά S σε σχέση με τη σειρά Α της Samsung. Mιλώ πάντα για τιμές internet καταστήματων σε όλες τις περιπτώσεις. Δεν ξέρω αν διαφωνείτε.

Bill

Ουαου σουπερ τηλεφωνο με τον ποιο καινούργιο επεξεργαστη τη περισσοτερη ραμ κ φανταστική τιμη που δεν πρόκειται να πέσει. Ευτυχισμένο το 2016

Κώστας Ζ.

@Bill, ποιο τηλέφωνο του 2017 έχει ενσωματωμένο DAC και καλύτερο επεξεργαστή (ταυτόχρονα, of course);

Ιωάννης jb

Καλούτσικο αλλά όπως πάντα αυτήν η εταιρία αν δε κάνει μια βλακεια δε μπορεί.. Τι το θέλει και το συνεχίζει αυτό με την δεύτερη οθόνη δε μπορώ να καταλάβω ότι να ναι.. Ασχημουτσικο..

Bill

ΚωσταςΖ δε θα σου πω πολλά. Ένα. Lg g6 64 gb dual sim(παίζει ρόλο σρο dac που είπες) πολυ καλύτερο σε όλα και 370€ στο euglobalcentral

forneverarrow

Πέρα απο τη δεύτερη οθόνη και το Quad DAC για τον ήχο δεν βλέπω για πιο λόγο το έβγαλε… Θα μπορούσε να συνεχίσει να πουλά το G5 με τα ίδια specs και καλύτερη κύρια κάμερα, άσε που θα είχε και νόημα να βγάλει μερικά νέα modules! Πρώτη φορά είμαι τόσο ικανοποιημένος με smartphone έπειτα απο έξι μηνες και δεν το περίμενα απο το G5 αρχικά γιατι έδωσα βάση στα reviews! Πραγματικά στο εξής δεν θα ξαναδώ review για τίποτα. Η LG έχει έχει κάνει ωραία δουλειά τα τελευταία δυο χρόνια και στο software. Μου τα χάλασε βέβαια με το G6 λόγω οθόνης (αν βολεύει κάποιους αυτή η μακρόστενη οθόνη πάω πάσο, εμένα παντός δεν με κέρδισε) και ίσος στο μέλλον να δοκιμάσω κανένα Huawei που μου έκανε ένα κλικ με το P10. Όσο για το Q8, δεν ξέρω αν θα το δούμε στα μέρη μας ποτέ. Το V10/20 δεν το είδα ποτέ ενώ γενικά στην Κύπρο τουλάχιστον φέρνει κυρίως τα φτηνά μοντέλα της σειράς K.

Κώστας Ζ.

@Bill,ξαναψαξε και θα δεις ότι τα DAC τους δεν είναι τα ίδια.

Κώστας Ζ.

@Bill, άκυρο, τα ίδια είναι…. Το κινητό απο πάνω για πέταμα, εν τέλη… Σωστός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.