Γνωρίστε τα τρία νέα χρώματα του LG Shine

, Γνωρίστε τα τρία νέα χρώματα του LG ShineΜετά από την επιτυχία του πρώτου κινητού τηλεφώνου LG Shine, της σειράς Black Label, η LG λανσάρει τρεις νέες εκδοχές του LG Shine, που θα σας εντυπωσιάσουν: τα LG Shine “Titanium Black”, “Pink” και “Gold”. Και οι τρεις συσκευές διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά τα οποία διακρίνουν το κλασικό LG Shine αλλά παρουσιάζονται διαφοροποιημένα στην εξωτερική εμφάνιση.

Τα ολοκαίνουργια LG Shine “Titanium Black”, “Pink” και “Gold” ξεχωρίζουν για το στιλ και τις πολύ μεγάλες επιδόσεις τους, ενώ χάρη στο φουτουριστικό design προσφέρουν στο χρήστη μια μοντέρνα και πρωτότυπη συσκευή. Τα LG Shine με τις νέες μοναδικές αποχρώσεις, που ξεφεύγουν από το κλασσικό μαύρο χρώμα και είναι περισσότερο σοφιστικέ από το ασημί, απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν τη διαφορετικότητα.

Όσοι αγάπησαν την πρώτη συσκευή LG Shine θα ενθουσιαστούν με τις νέες συσκευές της σειράς με το χαρακτηριστικό στιλ που διακρίνει όλα τα κινητά LG και τα πρωτότυπα χρώματα.

Τα νέα LG Shine είναι μεταλλικά super-slim κινητά τηλέφωνα, με high-tech προσανατολισμό και πολλές μοναδικές λειτουργίες, όπως η 2 Mpixel κάμερα πιστοποιημένη από τον Schneider Kreuznach. Η πρόσβαση στο μενού τους γίνεται εύκολα, μέσω ενός εύχρηστου και πολυ-λειτουργικού scroll-key ενώ, ανάμεσα σε άλλα διαθέτουν και ένα MP3 player (WAV και AAC++) με μεγάλη χωρητικότητα, συνδεσιμότητα με GPRS & EDGE network συμβατότητα καθώς και Bluetooth.

LG Shine
Concept: Απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο design και την τεχνολογία
Απόλυτα μεταλλικό σώμα: Επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι που αντανακλούν. Απλό και κομψό με πλήκτρα που δεν φαίνονται
2.2” Wide Mirror LCD οθόνη: Όταν δεν χρησιμοποιείται, η οθόνη είναι καθρέπτης, η οποία μεταμορφώνεται σε κανονική οθόνη μόλις ενεργοποιηθεί
2M AF κάμερα, πιστοποιημένη από τον Schneider-Kreuznach: Slim Digital Camera Look
Πλήκτρο πλοήγησης: Πολυλειτουργικό Scroll Key, απλή και εύκολη πρόσβαση στο μενού
13.8mm Slim Slider : Extra-slim design για να χωράει σε μια μικρή τσάντα, στην τσέπη ενός πουκαμίσου ή σε ενός στενού τζήν!

▪ Camera / Video Camera
2 Mega Pixel camera πιστοποιημένη από τον Schneider-Kreuznach για καθαρές λήψεις
Auto Focus & Flash
9 Frame Multi Shots
4 διαφορετικά εφέ (Color/B&W/Sepia//Negative)
2.2” QVGA, 262K TFT LCD για καθαρότερες εικόνες και βίντεο
Μπορεί να βιντεοσκοπηθεί απεριόριστο υλικό με βάση τη χωρητικότητα της μνήμης
Λειτουργία PC Sync Download
MPEG4, H.263

▪ Μουσική
MP3 Player
Multi Codec support
MP3, MPEG4, WAV, 3GP, AAC/AAC+/AAC++ Multi sound codec support
50M Byte Built-in User Memory + External Memory (Micro SD)
10 Equalizer εφέ (General, 3D, Concert, Jazz, Pop, Rock, Dance, Live, Bass, Country)
Real spectrum

▪ Συνδεσιμότητα
WAP (2.0)
Bluetooth (Ver. 1.2)
Document Viewer (PDF, DOC, XLS, PPT, TXT)
GPRS, EDGE(Class) 10
Data/Fax (USB Port)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.