Στην LG η κατασκευή του νέου Pixel XL από την Google;

pixe xl lg, Στην LG η κατασκευή του νέου Pixel XL από την Google;

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Google να ετοιμάζει την κατασκευή τριών Pixel smartphones φέτος, αντικαταστάθηκαν από νέες που λένε ότι αποφάσισε να απορρίψει τη μια έκδοση και να κυκλοφορήσει ξανά δυο Pixel phones. H έκδοση που απορρίφθηκε είναι ο διάδοχος του Pixel XL.

Αντί για το Pixel XL 2 (με κωδική ονομασία Muskie), φημολογείται πως θα έρθει ένα νέο μοντέλο με κωδική ονομασία Taimen, το οποίο θα έχει μεγαλύτερη οθόνη. Άρα θα κινηθεί πάνω από τις 5.5 ίντσες.

Σήμερα μαθαίνουμε ότι πιθανότατα την κατασκευή του “Taimen”, θα την αναθέσει η Google στην LG. Οι δυο εταιρείες έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν για τη σειρά Nexus, με την LG να κατασκευάζει Nexus 4, Nexus 5 και Nexus 5X.

Η LG φέρεται να εργάζεται πάνω στην δημιουργία μιας συσκευής με κωδική ονομασία “Taimen” και αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε η Google συνεχίζει την πολιτική να συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές για τη δημιουργία των Pixel. Το ίδιο έκανε με τα Nexus, μόνο που εκεί, δεν είχε η ίδια τον πρώτο λόγο, αλλά ο εκάστοτε κατασκευαστής. Τα περσινά Pixel και Pixel XL κατασκευάστηκαν από την HTC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NT. Z

Μακάρι, ίσως έτσι η τιμή λόγω της συνεργασίας με LG είναι πιο χαμηλή σαπούνι την τραγικά ψηλή που είχε η συνεργασία με HTC. Τότε κοινό τότε θα σκεφτούμε και το pixel

Vai

Οποιος και να φτιαξει τα Pixels θα ειναι πανακριβα γιατι απλουστατα θελουν να παιξουν μπαλα μονα τους και να ανταγωνιστουν την Apple. Δεν εχουν σκοπο να ανταγωνιστουν τους αλλους Android κατασκευαστες.

Βεβαια με LG ισως να εχουν τα γνωστα θεματακια.

Φάνης

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @Vai, αυτο ακριβως θελει να κανει η Google. Να γινει μία Apple. Δεν νομιζω οτι η υψηλη τιμη των Pixel ειχε να κανει με την HTC. Επιλογη της Google καθαρα.

Τωρα, οσον αφορα την LG…μακαρι να μην εμφανισει τα γνωστα με τις καμενες πλακετες μετα απο κανα χρονο χρησης, οπως ειχα προσωπικα με Nexus 5 και με Nexus 5X. Θα δειξει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.