LG, ετοιμάζει 6 ιντσών QHD οθόνες

Δεν έχουν περάσει ακόμη πολλές μέρες από την επίσημη παρουσίαση του LG G3 το οποίο είναι το πρώτο smartphone από μεγάλο κατασκευαστή με QHD οθόνη 5.5 ιντσών, η LG ετοιμάζεται να μας δείξει τις 6” Quad ΗD οθόνες για phablet στην SID expo στο San Diego τον Ιούνιο.Η 6 ιντσών QHD οθόνη έχει πυκνότητα στα 491 ppi δηλαδή πιο χαμηλή από τα 534ppi που έχει η 5.5 ιντσών οθόνη του LG G3 αλλά μεγαλύτερη από οθόνες 1080p.

Σε συνέντευξή του ο επικεφαλής της LG Display ανέφερε ότι εργάζονται στο να μειώσουν κι άλλο το μέγεθος των pixes προκειμένου να φτάσουμε στα 600ppi ή ακόμα και στα 700ppi στο εγγύς μέλλον.

Στην ίδια έκθεση στο San Diego η LG ετοιμάζεται να μας δείξει επίσης νέες τηλεοράσεις 55, 65 και 77 ιντσών curved OLED με QHD ανάλυση.

, LG, ετοιμάζει 6 ιντσών QHD οθόνες

, LG, ετοιμάζει 6 ιντσών QHD οθόνες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alexandros

Ποιος ο λόγος για οθόνες με τόσο μεγάλο αριθμό ppi ;; FHD το πολύ για κινητά για μένα !! Καλύτερα να έχω 2 ώρες μεγαλύτερη αυτονομία από τη στιγμή που η διαφορα από τα 400 ppi στα 500+ είναι μηδαμινή!!

Ventura07

Το μεγεθος να μεινει εκει που ειναι τα πραγματα πλεον εφτασαν στα ορια τους….

nikos

Προφανως αυτη η οθονη προοριζεται για το επομενο g pro,δεν υπαρχει περιπτωση να αυξησει κι αλλο την οθονη του g4(οταν με το καλο βγει)γιατι πολυ απλα δεν θα εχει νοημα η σειρα g pro

Darth

@nikos α καλά μην το λες ξέρω αρκετά άτομα τα οποία έχουν το z ultra και θέλουν μεγαλύτερη οθονη………….
το μεγεθος θα αυξανετε για τα καλα οσο θα αυξανετε cpu/ram για να μπουν μεγαλυτερες μπαταριες να τα τραβανε

Τάσος ο Ν.

Μπορεί να μην είναι απόλυτα σχετικό, αλλά διάβασα εχτες πως το G Flex 2 θα έχει QHD οθόνη και θα μπορεί να λυγίζει μέχρι 90 μοίρες… Δεν ξέρω για εσάς άλλα μου φαίνεται τρομακτικά καλό… Και για “μούρη” αλλά σίγουρα και αντοχή…

JohnWave

Μακάρι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να απορρίψει τις τεράστιες φετινές ναυαρχίδες ώστε οι εταιρίες να επιστρέψουν πίσω στα πιο normal μεγέθη ( normal = 4.5-4.7 ίντσες για Sony/ΗΤC λόγω των τραγικών bezel τους και normal = 5 ίντσες για LG/Samsung ) και να φτιάχνουν επιπρόσθετα phablets για όσους τα χρειάζονται. Τι ωραίο που ήταν το 2013…

Theo

Γιατι ρε LG 6 ιντσες κι οχι 5 ή και λιγοτερες ; Φτανει πια με τις τεραστιες οθονες. Ωραιες αλλα εχουν ενα οριο. Μετα θα βλεπουν τις πωλησεις και θα αναρωτιουνται κατι δεν παει καλα. Δεν χρειαζεται ολα τα κινητα μια εταιριας να ειναι ανω τν 5 ιντσων. Οπως η σαμσουνγκ καθε χρονο ανεβαζει τις ιντσες στα galaxy s και στα galaxy note .

nikos

@Darth σίγουρα υπάρχουν και ελάχιστοι που θέλουν μεγαλύτερη οθόνη όμως αν μεγαλώσει κι’άλλο η σειρά g,τότε θα απευθύνεται καθαρά στους λίγους που θέλουν phablet!Και η LG δεν στοχεύει στους λίγους!Θέλει να κάνει εκατομμύρια πωλήσεις και για να το κάνει αυτό χρειάζεται συσκευές με φυσιολογικό μέγεθος.Ακόμη και το g3 είναι οριακά ανεκτό λόγο των μικρών Bezels.Δεν πιστεύω πως θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα με τη συνεχή αύξηση του μεγέθους των συσκευών!Για λίγα χρόνια θα μείνουν σε αυτά τα μεγέθη(μέχρι 5,5”)εννοώ πάντα για τις ναυαρχλιδες Κινητα και όχι phablets.μ
Μέχρι να αρχίσει η μαζική κατασκευή οθονών τόσο εύκαμπτων που θα τις διπλώνουμαι ώστε να έχουμε κινητό 7” αλλά να χωράει στις τσέπες μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.