LG Uni8, Με Windows Phone 8.1;

Αφού πήραμε μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο LG G3 από το teaser video της LG, τώρα ακούμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Windows Phone OS. O γνωστός @evleaks δημοσίευσε τη φωτογραφία μιας συσκευής η οποία θα τρέχει με Windows Phone 8.1.

Η συσκευή ονομάζεται LG Uni8 και δεν μας δίνει καμία άλλη πληροφορία για τα χαρακτηριστικά της αλλά αναφέρει ότι αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στο 2014.

To μόνο που μπορούμε να πούμε μέχρι στιγμής για την συσκευή είναι ότι θα έχει on-screen πλήκτρα πλοήγησης και το φυσικό κουμπί για την κάμερα έχει αφαιρεθεί.

Όπως φαίνεται η LG θέλει να διαφοροποιήσει την φετινή της προσπάθεια στην αγορά των smartphones και επιστρέφει στο Windows Phone με το LG Uni8. Βέβαια εκπρόσωπος της εταιρείας είχε διαψεύσει παλαιότερα ότι είναι στα άμεσα σχέδια της LG να κυκλοφορήσει μια συσκευή που θα τρέχει με Windows Phone. Ωστόσο δεν αποκλείουμε τίποτα και αναμένουμε να δούμε.

Να πούμε ότι στο MWC 2014, η Microsoft είχε ανακοινώσει τη συμφωνία με 9 κατασκευαστές που θα στηρίξουν το Windows Phone OS και ανάμεσά τους ήταν και η LG που είχε αφήσει την πλατφόρμα λόγω των χαμηλών πωλήσεων αλλά και της χαμηλής δημοφιλίας του Windows Phone λειτουργικού.
, LG Uni8, Με Windows Phone 8.1;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
svigos

Δεν ξερω κατα ποσο θα μιαζει η σησκευη με αυτην στην φωτο αλλα φαινεται αψογη!!!!

Χρήστος Γ.

Κι εμένα στη φωτογραφία μου αρέσει πολύ.

Nickolas

Η LG τα τελευταία χρόνια κάνει πολύ καλή δουλειά, πραγματικά πολύ όμορφο αν ισχύει η παραπάνω φωτογραφία.

δημητρης

THAT BEZEL !!

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Πολύ καλή επιλογή!

Genesis

πολύ καλό άντε να δούμε specs και αυτά τα bezel είναι άπαιχτα

βασιλης

Καλα δεν το συζητω πως αν βγει ενα “g2” με wp8.1 θα ειναι η καλυτερη μου,κατοχος lumia phone και αλλαξοπιστησα σε lg g2 λογο bezel.μακαρι να βγει κατι τετοιο

Τάσος

Ωραίο φαίνεται αλλά και αυτό να μη μας αρέσει υπάρχει το υπέροχο 930!!!!Που για μένα μάλιστα που το έχω δει απο κοντά Καλιφόρνια σαν icon μου άρεσε όσο κανένα άλλο κινητό..

nGavoun

μακαρι να ισχυει οτντως αυτο το leak και επιτελους περισσοτεροι κατασκευαστες να αρχισουν να κατασκευαζουν windows phones.

nikos

Πανέμορφο αλλά αυτά τα on screen buttons δεν μου αρέσουν καθόλου στα windows phone,προτιμώ τα capacitive αν και καταλαβαίνω πως γίνεται για να μειωθεί το πλαίσιο στο κάτω μερος της συσκευής,πράγμα που η lg το κάνει καλά,αλλά όπως και στο g2 έτσι και σε αυτό (αν φυσικά υπάρχει)θα προτιμούσα να μην υπήρχε το logo της lg ώστε να μπουν εκεί τα capacitive πλήκτρα και να απολαμβάνεις όλη την οθόνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.