LG V20: Τι δείχνουν τα νέα, πιο καθαρά renders

Πριν από μερικές εβδομάδες είχαμε δει τα πρώτα renders του LG V20, τα οποία μας αποκάλυψαν το design. Σήμερα διέρρευσαν νέες εικόνες από το μη ανακοινωμένο smartphone, που επιβεβαιώνεται ότι θα έρθει με διπλή κάμερα στην πλάτη.

Το LG V20 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και στην πλάτη κάτω από την dual-camera είναι τοποθετημένος ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Συγκριτικά με τα προηγούμενα renders, αυτή τη φορά μπορούμε να ρίξουμε μια καλύτερη ματιά στο smartphone που αναμένεται να πλασαριστεί ως η νέα ναυαρχίδα της LG.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, έχουν ακουστεί πληροφορίες για οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels και μια “always on” δεύτερη οθόνη στην πάνω πλευρά. Μέσα περιμένουμε να δούμε τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 2.2GHz, Adreno 530 GPU, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης έως και 256GB μέσω κάρτας microSD.

Η κάμερα θα είναι 21 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel, θα ενσωματώνει μπαταρία 4000mAh και όπως επιβεβαίωσε η Google εχθές, θα είναι το πρώτο smartphone με Android Nougat out of the box. Η ίδια η LG υπόσχεται την καλύτερη ποιότητα εικόνας και ήχου, ενώ θα είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με υποστήριξη 32-bit Hi-Fi Quad DAC.

Η επίσημη ανακοίνωση του LG V20 θα γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου στο San Francisco.

lg v20 renders, LG V20: Τι δείχνουν τα νέα, πιο καθαρά renders

lg v20 renders, LG V20: Τι δείχνουν τα νέα, πιο καθαρά renders

lg v20 renders, LG V20: Τι δείχνουν τα νέα, πιο καθαρά renders

lg v20 renders, LG V20: Τι δείχνουν τα νέα, πιο καθαρά renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John-John

Το design μου αρέσει πάρα πολύ

Zois

Αν είναι όντως μέχρι 5.5 παίζει και να το πάρω αλά όλη μαζί 5.5 όχι μόνο η κανονική και συνολικά να είναι 5.7 με 5.8.

Βασιλης

μακαρη να εχει Snapdragon 821 830 δεν ξερω τι θα βγουνε GDDR5 τεχνολογια ram που φοραει το ps4 και να εχει όλα τα τελευτεα συγχρονα που χρειαζετε ένα multimedia smartphone

Γιώργος

Αυτό που το G5 σαν design δεν ήταν και το πιο επιτυχημένο και πάει στο V20 και βάζει παρόμοιας εμφάνισης κάμερα…τι να πω…

vasilist

Αν έχει την απόδοση του G5 τότε μιλάμε για ένα από τα πιο γρήγορα τηλέφωνα του 2016.
Όσο για την εμφάνιση δεν μπορώ να διαφωνήσω όπως και στο G5 παρόλο που είναι τηλέφωνο που κάνει τα πάντα και έχει τα πάντα σαν design δεν με τρελαίνει.

tester

ας έχει 4000mAh μπαταρία, να μην έχει τα modules του G5 και όλα καλά. Το θέμα είναι, το εμπιστεύεσαι μετά το θέμα με το bootloop;
Θα ήθελα πολύ να το πάρω αλλά κολλάω στο bootloop, δεν γίνεται να ρισκάρεις 650 ευρώ και να μην ξέρεις αν αύριο θα έχεις κινητό

Πάνος

Καλέ γιατι εχει ντουαλ κάμερα..νόμιζα οτι ειναι πασέ φαση…😂

Γιάννης1992

Περιμενουμε να δουμε τη μπαταρια και αν ειναι αφαιρουμενη(αν και με 4000 δεν θα εχει τοση σημασια αν ειναι αφαιρουμενη ή οχι).Παντως εγω το περιμενω πως και πως και αν ισχυουν τα specs που αναφερονται παραπανω τοτε θα ειναι απο τα καλυτερα phablet και θα το τιμησω

Glorious

Το από πίσω μέρος δεν σας ενόχλησε που μοιάζει με το Galaxy S5? ΟΕΟ

KostasB

@Glorious της θήκης είναι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.