Μάθε τα πάντα για το νέο LG V30

lg v30 features, Μάθε τα πάντα για το νέο LG V30

Το LG V30 ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες και είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η LG μέχρι στιγμής. Το κινητό με την οθόνη 6 ιντσών OLED FullVision QHD, αναλογίας 18:9 με ελάχιστα bezels και την διπλή κάμερα 16 και 13 Megapixel, θα σταθεί απέναντι σε μοντέλα όπως το Note 8 και όχι μόνο.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V30 σταθήκαμε στην επίσημη ανακοίνωση 31 Αυγούστου και μεταξύ άλλων φέρνει μνήμη RAM 4GB, επεξεργαστή Snapdragon 835, πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα στο νερό και στη σκόνη και μπαταρία 3300mAh.

Πάμε να δούμε όμως να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα το LG V30.

lg v30 features, Μάθε τα πάντα για το νέο LG V30

Η κάμερα είναι από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του, είναι 16 Megapixel και 13 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.6, OIS, 3-axis, laser & phase detection autofocus και f/1.9, αντίστοιχα, ενώ δεν λείπει και το LED flash. Όπως αναφέρει η ίδια η LG στο παραπάνω infograph, η 16 Megapixel κάμερα έχει 1/3 μειωμένη παραμόρφωση σε ευρεία γωνία και 15 προεπιλογές χρωμάτων.

lg v30 features, Μάθε τα πάντα για το νέο LG V30

Όσον αφορά στην οθόνη και το design, η οθόνη είναι 6 ιντσών, το ίδιο “ζωντανή με μια LG OLED TV”, διαθέτει 148% sRGB Color Reproduction, έχει ανάλυση 1440 x 2880 pixels και 537 ppi. Tο πάχος του LG V30 είναι μόλις 7.3χλστ., ζυγίζει 158 γρ. και θα διατεθεί σε 4 χρώματα: Aurora Black, Cloud Silver, Moroccan Blue, Lavender Violet.

lg v30 features, Μάθε τα πάντα για το νέο LG V30

Στο θέμα του ήχου, η LG έχει επικεντρωθεί στη λεπτομέρεια, βάζοντας 32-bit/192kHz audio Hi-Fi Quad Dac, 3 Digital Filters, 4 Sound Presets και 50% μειωμένο θόρυβο.

lg v30 features, Μάθε τα πάντα για το νέο LG V30

Τέλος φτάνουμε σε άλλα features που στοχεύουν να κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητα του χρήστη. Αυτά είναι η αναγνώριση φωνής, 5 Quick access στην Floating Bar, οι δοκιμές για την ασφάλεια της μπαταρίας, η τοποθέτηση 6 Quick tools στην Always-on-Display. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, ενώ τοκινητό έχει περάσει με επιτυχία από 14 κατηγορίες σε MIL-STD-810G.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Στη δημοσκόπηση του GSMArena σχετικά με το ποια θεωρούν οι χρήστες ως καλύτερη συσκευή από αυτές που παρουσιάστηκαν στην IFA έχουμε τα εξής αποτελέσματα :

LG V30 : 73%
Sony Xperia XZ1 Compact : 11%
Sony Xperia XZ1 : 10%
Moto X4 : 6%

Tελικά η άποψη που εκφράζουμε πολλοί φίλοι εδώ στο Techblog για το ποια συσκευή αξίζει και ποια όχι , είναι και η άποψη που επικρατεί συντριπτικά παγκοσμίως. Πέρα από τα πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά ο κόσμος δίνει μεγάλη σημασία και στην πρόοδο που σημειώθηκε φέτος στο σχεδιασμό (bezeless). Aπόλυτα λογικό. Οι όποιες αντιδράσεις είναι μεμονωμένες και πηγάζουν από τον φανατισμό λίγων ατόμων με κάποια εταιρία που έχει μείνει πολύ πίσω.

vladimiros

@JohnWave Προσθεσε το XZ1 Compact + το ΧΖ1 μαζι..και βγαινει 21% να ειναι πιο σωστο..γιατι αν η Lg εβγαζε και αλλη συσκευη θα κατεβαινε το ποσοστο του V30 που ειναι 73%..
Κατα ταλλα πολυ καλη προσπαθεια απο Lg και ας μην παιρνω τα κινητα τις!

Sint

Και λογικό αφού μόνο3- 4 εταιρίες παρουσίασαν συσκευές στην έκθεση καλές συσκευες. LG Sony Alcatel Motorola . To iPhone ή Apple σε λίγες μέρες, το mate η Huawei σε ένα μήνα και το note η Samsung εβδομάδες πριν..Ούτε καν η HTC η xiaomi Άνθρακες ο θησαυρος

Sint

Εννοείται όμως ότι το v30 είναι αριστούργημα.

bezilys

Πως σας αρέσει αυτό το κινητό είναι όλοίδιο με το S8 μα καλά καθόλου φαντασία αυτή η LG να δω πότε θα βρει την ταυτότητα της!

Σταύρος Χρι

Το μόνο κινητό Android που με έχει ψήσει να το αγοράσω για μένα ! Περιμένω να δω τιμές βέβαια γιατί προσωπικά κοροιδίστικα λεφτά δεν δίνω ποτέ !

Ourrrrrttt

@ bezilys

Καπου το χάνεις…

μπροστά:
1)δεν έχει κυρτή οθόνη
2)δεν είναι μακρόστενο τηλεκοντρόλ
3)δεν έχει home button απο το G2 ακόμα (άρα η Samsung αντεγραψε)
4) g2, g3, g4 χρόνια πριν με τα μικρότερα περιθώρια (με G5 έκανε πειράματα)

πίσω:
1)μονή κάμερα S8 διπλή V30 (και η μόνη με wide φακό)
2)κάτω από την κάμερα o αισθητήρας Δ.Α. στο V30 ας μην το συζητήσουμε το S8
3)γενικά η διάταξη των στοιχείων είναι διαφορετική, πιο ορθολογική, και με περισσότερες
καμπύλες

εκτός αν θες τρίγωνο κινητό, την κάμερα στα πλαϊνά, αισθητήρες μπροστά, μίση οθόνη μπροστά μισή πίσω… αν κ πάλι είμαι σίγουρος θα έλεγες σιγά, έβαλε πρώτη οθόνη πίσω η Xiaomi ή όποια έβαλε τεσπα….

ΓΙΑΝΝΗΣ

ομορφο κινητο και ετσι οπως επρπε να ειναι το g6… τ χριστουγεννα που θα εχει πεσει στα 450 θα ναι μια πολυ καλη επιλογη!

vasilis

bezilys bezilys διαφορετικο nick ιδιο κολλημα αχ αχ αχ

Δημητρης

επρεπε να ερθει το g6 ελλαδα..δεν ηρθε δυστυχως οποτε αντιο lg!!! xz1 το επομενο μου! 🙂

Βαγγέλης

O φίλος Johnwave μας δείχνει την δημοσκόπηση των ονείρων του γιατί όλοι ξέρουμε πως η Samsung με το s8 είναι στο 100% το καλύτερο κινητό για φέτος

johny

Ο/Η Βαγγέλης λέει:O φίλος Johnwave μας δείχνει την δημοσκόπηση των ονείρων του γιατί όλοι ξέρουμε πως η Samsung με το s8 είναι στο 100% το καλύτερο κινητό για φέτος

για φετος?εχεις δει τα iphone8 και το xiaomi mi mix2 εσυ τα εχεις πιασει και στα χερια σου και τα εχεις δοκιμαει κιολας ε?ουτε και το LG V30 εχεις πιασει και πολλα ακομα δεν εχεις πιασει οποτε αν εσυ εχεις στην κατοχη σου το Samsung s8 η απλα εισαι κολλημενος με Samsung υποστηριξε το αλλα οταν θα εχουν βγει ολα μεχρι το τελος του 17.ξερουμε ολοι λεει οτι ειναι το καλυτερο κινητο.μηπως να μας πεις και συ τα ποσοστα ποσοι θεωρουμε οτι το s8 ειναι το καλυτερο?οτι να ναι δεν εχουν βγει ακομα ολα τα κινητα και πεταγονται ολοι να υποστηριξουν την εταιρια που γουσταρουν λες και περνουν ποσοστα.δεν κοιτατε εκει που εχουν φτασει η τιμες στο θεο και αντι να το κραζετε αυτο τα υποστηριζετε κιολας.περιμενω επομενο ποστ σου οταν θα εχουν κυκλοφορησει ολες οι ναυαρχιδες μεχρι τελος του 17.φιλικα παντα.

Alexandros

Και σε δημοσκόπηση του Android Authotiry “Samsung Galaxy Note 8 or LG V30?” (αν και ακόμα τρέχει) τα αποτελέσματα είναι τα εξης:

Νote 8 —- 33%
V30 — 53%
Not sure—- 11%
Κανένα—- 3%

Σύνολο ψήφων: 13.698

Εκτός αν κάποιος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το πενάκι (πράγμα σχεδόν απίθανο) δε βρίσκω το λόγο να επιλέξει το Νοτε8. Και εννοείται δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το S8. Μετά από τόσα χρόνια σφαλμάτων έκανε επιτέλους το απόλυτα σωστό και πρέπει να το παραδεχτείτε όλοι (ακόμα και οι reviewers κάνουν διθυραμβικά σχόλια)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.