LG V30: Νέο Concept με λεπτά Bezels και 6GB RAM

LG V30 RAM, LG V30: Νέο Concept με λεπτά Bezels και 6GB RAM

Ένα νέο concept του LG V30 ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο βασίστηκε στα σχετικά έγγραφα που έχει καταθέσει η LG για τις ευρεσιτεχνίες του εν λόγω κινητού.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Techconfigurations, ο οποίος επικαλείται τα σχετικά έγγραφα, η δευτερεύουσα οθόνη θα βρίσκεται στην κορυφή του πάνω μέρους, πάνω από την κύρια οθόνη.

Από τις εικονες φαίνεται ότι το smartphone θα έχει αρκετά λεπτά bezels και είναι κατασκευασμένο από γυαλί και μέταλλο. Το μοντέλο φαίνεται να έχει δύο οπίσθιες κάμερες, οι οποίες δεν προεξέχουν και ανάμεσά τους βρίσκεται και το dual-LED, dual-tone φλας. Από κάτω βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης – απενεργοποίησης / αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος.

LG V30 RAM, LG V30: Νέο Concept με λεπτά Bezels και 6GB RAM

Εκτός όμως από τις εικόνες, το δημοσίευμα κάνει λόγο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V30 όπως AMOLED οθόνη 5.7 ιντσών QHD+ (αναλογία 18:9), 6GB RAM, Snapdragon 835 64-bit octa-core SoC και πιστοποίηση ανθεκτικότητας IP68. Οι οπίσθιες κάμερες έχουν ανάλυση 16MP και η εμπρόσθια 8MP. To LG V30 αναμένεται να λανσαριστεί τον Σεπτέμβριο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αυτή τη φορά respect!! Πραγματικά εντυπωσιακό αν ισχύει αλλά δεν βλέπω να έρχεται στα μερη μας ποτέ… Δεν πειράζει, αρκεί που έχουμε τα G σε χαμηλες τιμές και κάνουμε τη δουλειά μας!

f3d0n

Άκρως εντυπωσιακό θα έλεγα! Αν και “concept”, μακάρι να τα καταφέρουν και να το λανσάρουν έτσι ακριβώς όπως είναι!

Βασίλης

QUALCOMM SNAPDRAGON 845 8GB RAM αφου το LG G6+ εχει 6GB RAM το LG V30 να εχει SNAPDRAGON 845 8GB RAM ANDROID 8.1.1θέλω αποσπομενη μπαταρία όπως το LG V20

Joujoukos

Φίλε Βασίλη …. ip68 και αποσπωμενη μπαταρία μαζί λίγο δύσκολο … η μπαταρία θα πρέπει να είναι σε κοινή θέα και να αφαιρείται εύκολα … το οποίο σημαίνει ότι θα μπορεί να τραυματισμοί εξίσου εύκολα … οπότε αφαιρούμεμη μπαταρία σπάνια θα δούμε …

Σάκης

Εντάξει μακράν ότι πιο όμορφο αν βγει έτσι τελικά!

GiorgosM

Αυτό μάλιστα! Δείχνει εξαιρετικό σε όλα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.