LG V30: Διέρρευσε το design της νέας ναυαρχίδας

lg v30 design, LG V30: Διέρρευσε το design της νέας ναυαρχίδας

Η LG θα ανακοινώσει την νέα της ναυαρχίδα, το V30, στις 30 Αυγούστου και φιλοδοξεί να επιστρέψει στις δυνατές πωλήσεις που σημειώνουν οι high-end προτάσεις της μετά από τις χαμηλές πτήσεις του G6.

Όσο φτάνουμε στην ημέρα παρουσίασης, είναι λογικό να διαρρέουν πληροφορίες και φήμες για την συσκευή. Πριν από λίγες ώρες έκανε την εμφάνιση της στο διαδίκτυο μια εικόνα, που κατά πάσα πιθανότητα αποκαλύπτει τον τελικό σχεδιασμό του V30.

Ο υπεύθυνος για την διαρροή είναι ο γνωστός leaker @OnLeaks και σύμφωνα με τον ίδιο η εικόνα προέρχεται από το εγχειρίδιο χρήσης του LG V30. Η συσκευή μοιάζει πολύ στο G6 από άποψη σχεδιασμού, με ελάχιστες (έως μηδαμινές) διαφορές. Παρατηρούμε την ίδια FullVision Display, μάλλον με το ίδιο 18:9 aspect ratio, ενώ το πίσω μέρος ενσωματώνει dual-camera και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως και στον έκτο συνεχιστή της σειράς “G”. Φαίνεται πως ο Κορεάτης κολοσσός έχει αφαιρέσει την χαρακτηριστική δεύτερη οθόνη, αφού πάνω από την FullVision υπάρχει μόνο ένα λεπτό bezel του κινητού, σε αντίθεση με τα προηγούμενα δυο “V” μοντέλα που ενσωμάτωναν ένα μικρό δεύτερο panel.

lg v30 design, LG V30: Διέρρευσε το design της νέας ναυαρχίδας

Μετά την ανακοίνωση του G6 και τις απογοητευτικές του πωλήσεις, υπήρχαν αναφορές για ανανεωμένο design του V30, καθώς αρκετοί έριχναν το φταίξιμο στον σχεδιασμό. Τελικά όμως η LG θα διατηρήσει αυτό το κομμάτι από τον τωρινό της εκπρόσωπο, κάνοντας περισσότερες βελτιώσεις στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με ένα chipset του 2017 (Snapdragon 835), μικρές βελτιώσεις στην κάμερα και διάθεση του ίδιου μοντέλου σε όλες τις αγορές (χωρίς ελλείψεις στο ευρωπαϊκό μοντέλο για παράδειγμα), το νέο V30 θα μπορούσε να κερδίσει τους καταναλωτές.

Με την παρουσίαση του Galaxy Note 8 να γίνεται στις 23 του μήνα και το πολυαναμενόμενο iPhone 8 να ανακοινώνεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, η LG θέλει να κλέψει τις εντυπώσεις επισημοποιώντας ανάμεσα στα δυο μοντέλα την δική της ελκυστική πρόταση. Ο ανταγωνισμός φέτος ίσως να είναι μεγαλύτερος από ποτέ. Μένει να δούμε αν το V30 καταφέρει να αποσπάσει τους φανατικούς οπαδούς των Apple και Samsung. Αδιαμφισβήτητα, το νέο smartphone του Κορεάτη κατασκευαστή έχει το δυσκολότερο έργο από όλους τους προκατόχους του. Θα καταφέρει η νέα “V” ναυαρχίδα να κερδίσει τις προτιμήσεις εκ των Note 8 και iPhone 8; Θα το μάθουμε σύντομα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
aris

με oled οθονη..και με dac..και θα ερθει και ευρωπη..χμμμ αντε να δουμε…

Fanis

Θες να πουλήσεις κυρία lg? Βάλε αρχική τιμή 599€- 599$ να γίνει πάρτυ! Αλλιώς θα πάει όπως το g6…

Dam

Μα θα βγάλει νέα ναυαρχίδα ξανά;; Δε γίνεται κάθε 6 μήνες να βγάζει νέα και να “αχρηστεύει” την προηγούμενη.
Oh wait…πάλι δεν είναι Sony.

Μπράβο LG που ανανεώνεις συνεχώς τις συσκευές σου και προσφέρεις επιλογές στους καταναλωτές. -_-

tester

Αν έχει πάει άπατο το G6 είναι γιατι πληρωνει άλλες αμαρτίες, όχι οτι είναι κακό τηλέφωνο. Η LG δυστυχώς έχασε πολλούς υπάρχοντες ή μελλοντικούς πελάτες με την αναξιοπιστία του bootloop. Επίσης όπως και να το κάνουμε είναι σημερινή ναυαρχίδα με παλιό επεξεργαστή – σε σχέση με τον ανταγωνισμό πάντα, μια χαρά είναι ο 821 -. Και ρε LG μια μάρκα πρέπει να έχει χαρακτήρα, εσυ σε κάθε μοντέλο αλλάζεις τελείως και τον σχεδιασμό, LG G4, LG G5 και LG G6 είναι σαν κινητά διαφορετικού κατασκευαστή, αυτό σε βάθος χρόνου είναι κακο μαρκετινγκ. Όλα εγω πια; 🙂

bezilys

Άπατο θα πει και αυτό και δίκαιος…..

paris xxx

αντε γειαααααα. Αν θελετε να πατε μπροστα, ξαναβγαλτε μοντελα τυπου G4 !!!!! κουμπια πισω στην πλατη και κυρτοτητα !!!! Οτιδηποτε βγηκε μετα απο αυτο, ηταν σκετη αποτυχια !!!!! Απλα τα πραγματα !!! Και επιτελους απολυστε τον τυπο που ειναι υπευθυνος για τις τοποθετησεις/κολησεις τον cpu στην μιτρικη !!!! Ελεος με αυτο το bootloop !!!

Παπαροκας tiamat

Πολυ ωραιο κινητο δε λεω αλλα γιατι να παω σε lg?? Για να εχω οση ραμ δινει ο ανταγωνισμος και λιγοτερη ρομ?

Να μην εχω καλο σερβις?

Να φοβαμαι μην παθει μπουτλουπ?

Να φοβαμαι μην παθει η οθονη κιτρινιλα που επισημως δε το αναγνωριζει ως προβλημα των οθονων της η lg??

Να μην εχω καλο ηχο στο ακουστηκο?

Να μην εχω καλο gps?

Tι στο διαολο μου προσφερει τελικα αυτη η εταιρεια για να μη κοιταξω σε samsung???

Ετσι σκεφτεται ο κοσμος και το g6 εχει πιασει πατο ενω ειναι ενα καλο κινητο

Παπαροκας tiamat

Ασε την καμερα πουβτην εξελιξη της την αφησε στο g4 λογω χαμηλου budget

Παπαροκας tiamat

Ξεχασα και τον κοφτη φωτεινοτητας που μου εχει αφησει ψυχολογικο.
Οποτε χρειαζομουν τη φωτεινοτητα στο 100% λογω ηλιου, το lg την εριχνε στο 80%…. μιλαμε η συμβιωση με lg ισουται με εφιαλτη!Δικαιως apple samusng εχουν θησαυρισει. Ολες οι αλλες εταιρειες βγαζουν σαπακια που χαλανε αμεσως και δεν εχουν καν σερβις να βρεις το δικιο σου

Andr. Kar

Παπαροκα δεν φτάνει που δεν έχεις ιδέα… Το παίζεις και ξερόλας. Έχεις μπερδέυτει… Οι εταιρείες που λες ότι έχουν θησαυρισει είναι επειδή υπάρχουν κορόιδα σαν και σένα… Και περνούν ένα κινητό 900 κατοσταρικα,που με τα μισά αγοράζεις πολύ καλό σε επιδόσεις και σε όλα. Μας έχετε ζαλίσει με το service και την εγγύηση στην Ελλάδα… Άμα σπάσει ή χαλάσει οθόνη κανένας δεν καλύπτει..καμία 300αρα για οθόνη στην Samsung να δω μετά την μαγκιά σου… Ότι s7 κυκλοφορεί έχει σπάσει με την πρώτη πτώση… Λόγο edge.. Οθόνης. Ποιοτητα κατά τα άλλα…χαχαχα. Έχετε καταντήσει αηδία

Παπαροκας tiamat

όandr ειναι διαφορετικο το να σπάσεις μόνο σου μια οθονη και διαφορετικο το να έχει κιτρινιλες και να μη στην αλλαζουν ασχετε!

bezilys

@Παπαροκας tiamat κάτι τέτοιο με τις οθόνες δεν έχουν και τα samsung αν δεν κάνω λάθος και στο s8 το άσπρο γινόταν ροζ

Παπαροκας tiamat

Bezilys λενε οτι ξεπεραστηκε μετα απο αναβαθμιση αλλα δεν εχω ιδιαν αποψη επι του θεματος. Ξερω οτι εχω αλλαξει 4 οθονες στην smartec της samsung χωρις πολλα πολλα να μου σπανε τον @@@ απλα για ενα δυο πιξελ καμμενα…ενω στην lg ειχα καμενα πιξελ,μπουτλοπ,κιτρινιλα στην οθονη και τοσο τη αρβατο οσο και στην προκορντια με βγαζαν τρελο! Και οχι μονο εμενα αλλα και απειρους αλλους που βρεθηκαν με τα ιδια θεματα στο g3,g4,gflex2!

Να το πω αλλιως! Αν η lg ειχε σερβις την smartec και αν η samsung ειχε την arvato και την procordia δε θα ξαναπιανα samsung ποτε !!

raziel

αμα αυτο που λες με την κιτρινίλα ειναι το burn ιν να σε ενημερώσω οτι το παθαινουν ολες οι οθονες amoled και σου λενε οτι ειναι κατι νορμαλ οι μακακες και συμβαίνει μου ειπαν απο την samsungotan πηγα για το note 2 που το ιδιο επαθε και το Note 4 μου και καηκε και η μητρικη 300 για να την αλλαξουν και πηρα ena lenovo poy h μπαταρια γαμαει παιδια 5100 τερας

Sint

Δεν τολμάει κανένας να γράψει κριτική και του την πέφτουν όλοι. Και η Samsung έχει τρωτα κ η Apple μεγάλες ελειψεις’και η Sony δεν περπατάει ούτε με σπρώξιμο ,η LG το ίδιο και η HTC κατάντησε περίγελος. Δηλαδή να κάνουμε γαργάρα και να σκάμε χιλιαρικα;επειδή κάποιοι θέλουν να κουνάνε πλαστικές σημαίες εταιριών όπως παλιά στα κοματα;Όταν βλέπετε στραβό να το γράφετε. Παράγινε με αυτούς που προσκυνάνε όσους τους τα παίρνουν.

Vasilist

@tiamat πολύ σωστά τα λες για τα service και ειδικά η arvato μεγάλοι λωποδύτες, μου έφαγαν 700 ναυαρχίδα το htc one x βάζοντας χαλασμένη μητρική και όταν το έστειλα πίσω μου είπαν ότι έχασα την εγγύηση γιατί η οθόνη δεν είναι σωστά στην θέση της, και τους ξέρω εσείς μου τι φτιάξατε εγώ το στέλνω γιατί χάνει το σήμα κάθε30 λεπτά.
Και για την smartec συμφωνώ έστειλα το lg g5 για επισκευή και το έφτιαξαν γρήγορα και με ειδοποίηση μέσω email.
Μακριά από arvato κάτι παίζει εκεί….

Beowolf Ahates

Άνθρωποι με 3 ορθογραφικά στην κάθε πρόταση,..έχουν άποψη για στρατηγικές marketing) μιας πολυεθνικής όπως η LG.
Αξία ανεκτίμητη….

bezilys

Επίσης τώρα που μιλάμε για οθόνες και στα iPhone υπάρχει αυτο το πρόβλημα με τις κιτρινίλες μόνο σε sony ακόμα δεν έχω δει τέτοια προβλήματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.