LG V30: Ίσως ξεπεράσει τα 900 ευρώ στην Ευρώπη

lg v39 900 euros europe, LG V30: Ίσως ξεπεράσει τα 900 ευρώ στην Ευρώπη

Το LG V30 είναι επίσημο εδώ και μερικές ημέρες, συναρπάζοντας το τεχνολογικό κοινό. Ως ένα από τα πιο ολοκληρωμένα smartphones της χρονιάς, η νέα πρόταση της LG συνδυάζει κομψό bezel-less σχεδιασμό με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, μερικά εκ των οποίων δεν θα βρείτε σε άλλο κινητό.

Δεν είναι τυχαίο πως οι κορυφαίοι Youtubers που έλαβαν μια πρώτη έκδοση στα χέρια τους νωρίτερα από τους καταναλωτές, είχαν μόνο θετικές εντυπώσεις.Πόσο θα κοστίζει όμως ο νέος συνεχιστής της σειράς “V”;

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες οι τιμές των high-end smartphones έχουν πάρει την… πάνω βόλτα. Πλέον το φράγμα των 1000 ευρώ για βασική έκδοση κινητού έσπασε με το Galaxy Note 8, ενώ τα επίσημα ποσά που απαιτούνται για την αγορά τόσο των Galaxy S8, όσο και των iPhone 7 / 7 Plus (πλέον και των νέων μοντέλων της Apple) είναι πολύ πάνω από τα 700 ευρώ, που κάποτε θεωρούνταν το εύρος τιμών των κορυφαίων κινητών συσκευών. Η LG προσπαθούσε να κρατήσει την τιμολογιακή της πολιτική χαμηλότερα σε σχέση με τους ανταγωνιστές, τουλάχιστον μέχρι και το G6 που πρωτοεμφανίστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Πλέον όμως, καλείται να ανεβάσει την τιμή του V30 που εκτός από νέες καινοτομίες, φέρνει και τον τίτλο του κύριου εκπροσώπου της εταιρείας στην αγορά των smartphones.

Σύμφωνα λοιπόν με την Korea Herald, η έκδοση 64GB του V30 θα κοστίζει περίπου 840 δολάρια, ενώ εκείνη των 128GB περίπου 885 δολάρια. Οι προαναφερθείσες τιμές αφορούν την αγορά της Νότιας Κορέας, κάτι που σημαίνει πως οι τιμές του κινητού στις Η.Π.Α. και την Ευρώπη θα είναι υψηλότερες. Είναι πολύ πιθανό το LG V30 να ξεπεράσει τα 900 ευρώ (βασική τιμή) στην Γηραιά ήπειρο, τιμή που είναι χαμηλότερη από το Note 8 (σχεδόν σίγουρα και από το iPhone 8/X) μεν, αλλά τσουχτερή για αρκετούς καταναλωτές δε. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία προσθήκη στην σειρά Note πωλείται έναντι 965 δολαρίων στην Νότια Κορέα από την Samsung, ενώ στην χώρα μας κοστίζει 1029 ευρώ. Μια ανάλογη αύξηση από τα 840 δολάρια του V30 θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο στόχος της LG με το V30 είναι να αποτελέσει το μήλον της έριδος για όσους αμφιταλαντεύονται ανάμεσα στο επετειακό iPhone και το Galaxy Note 8. Η συσκευή είναι παραπάνω από πλήρως εξοπλισμένη για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς, αλλά αρκετοί επιλέγουν με βάση το κοινωνικό status που έχει ένα προϊόν και όχι με κίνητρο τις πραγματικές ανάγκες ή τα θέλω τους. Το V30 είναι φθηνότερο και σε πολλά σημεία καλύτερο εκ των νέων Note και iPhone, όμως στο τέλος μετράνε οι προτιμήσεις του καθενός. Η ύπαρξη του S-Pen ή η απλότητα του iOS αποτελούν από μόνα τους όπλα στις φαρέτρες των Samsung / Apple, στα οποία η LG απαντάει με την εξαιρετική διπλή κάμερα κινηματογραφικών δυνατοτήτων και το Quad Hi-Fi DAC στο V30. Η απόφαση ανήκει στους καταναλωτές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiorgosM

Σε κάνα δίμηνο με 5 κατοστάρικα σκαρτα, ναι θα αξίζει παραπάνω χρήματα για lg είναι Ρίσκο.

Fanis

Κ τα 500 που λες φίλε πολλά είναι για ελλαδισταν!!!

Kassandros

Οι εταιρείες γνωρίζουν καλά ότι κάποιοι θέλουν να πάρουν τις κορυφαίες συσκευές τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας, οπότε είναι λογικό να τις τιμολογούν ψηλά. Οι τιμές όμως πέφτουν γρήγορα, μια και συνεχώς οι πιο νέες συσκευές εμφανίζονται πιο αναβαθμισμένες…. στο χώρο του Android φυσικά. Λογικά σε κάνα δύο μήνες θα είναι στα 600 ευρώ….

petros

. Τις μεγαλύτερες βουτιές τις τρώει η lg στις τιμές πάντα, δες lg g6

Asos206

Εμ και πως να μη τρώει βουτιές, lg g4 αγρατζουνιστο πήγε σκουπίδια λόγω μητρικής, το ίδιο και φίλου μου που ο άνθρωπος δεν ασχολείται με κινητά και είχε το g3, ta idia και αυτουνού. Πότε ξανά που για εμένα αν ήθελε να λέγεται υπεύθυνη εταιρεία θα έπρεπε οτιδήποτε πρόβλημα στα κινητά της και εκτός εγγύησης να ήταν με πρόβλημα στην μητρική θα έπρεπε να τα άλλαζε χωρίς κόστος.

GiorgosM

Θα πρέπει να αναθεωρήσουν την σχέση τους με τον πελάτη οι της lg μετά το κάζο με το g4 και φυσικά με τις οθόνες με τα περισσότερα g5…ποιος εμπιστεύεται ξανά lg?

Fotan

Μήτε να το διανοηθούν να περιμένουν τον παρά μου πριν πέσει στα 400 ευρώ γιατί κ εμένα έκαψε μητρική το lg G2 και το σκέφτομαι μήπως πάω σε άλλη μάρκα κιόλας!

Παπαροκας tiamat

τα ιδια bbotloop και το gflex 2 και μου το βγαλαν εκτος εγγυησης λογω υγρασιας ….
αρχικα ειχε καμμενο πιξελ και κιτρινιλες και δε το αλλαξαν !
αντε να ξαναπαρεις lg

Asos206

Έτσι ακριβώς κύριε παπαροκα, αντε να ξαναπάρεις, Εμ έλα που δε θα ξαναπάρω.

bill

Ξεχάστε τα παλιά..G2,4,flex…..απλά οι άνθρωποι είναι λίγο ηλίθιοι….φτιάχνουν μια σχεδόν τέλεια συσκευή S835 ,επιτέλους όμορφη οθόνη και βάζουν μια απλά καλούτσικη selfie cam….τι να πείς…ας μας πούν γιατί να μή πάρουμε το G6 που είναι σχεδόν το ίδιο…και μόνο 390ευρά…

Μιχάλης

Δεν έχω εμπειρία απο lg. Πάντα τη θαυμαζα για τα ρισκα της με τις καινοτομίες της.

Είμαι κατοχος samsung note edge.
Μεσα σε 2 χρονια αλαξα οθόνη επειδή άρχισε να γίνεται ροζ (να καιγεται δλδ). Και άλαξα μητρική 2 φορες επειδη εσβηνε και εκανε επανεκινήσεις συνεχεια. Και τελος αλαξα και μπαταρια επειδη ηταν ελατωματικη και χαλαγε την μητρική.

Ολα αυτα δωρεαν στο σερβις της Samsung μεσα σε 2 χρονια εγγυησης εκτως απτην μπαταρια που εδωσα 25 ευρω.

Να πω ποτέ ξανα Samsung?
Κινητο αρχικης τιμης 900+ ευρω (αγοραστηκε 600) και πηγαινοερχόταν σαν σακαρακα σε συνεργείο. Αν το ειχαν αντικαταστήσει με καινούργιο θα τους κόστιζε λιγότερο.
Μου αλαξαν οθονη και 2 μητρικες.
Επρεπε δλδ να ανατιναχτει σαν Note 7 και να φτασουν τα νεα ως την Κορέα για να πάρω αντικατάσταση συσκευής?

Japan wanna be οι Κορεάτες μια ζωή.
Πιο πολλα κοινά με τους Κινέζους έχουν παρά με Ιάπωνες. Απαράδεχτη ποιότητα προιόντων μεχρι χτες και Ελλας το μεγαλείο σου πολιτική και σέρβις.

Αν και η lg ειναι τα ίδια οπως τα λέτε με βλέπω
Ειτε για apple η για κινεζο με 200 ευρω

ΠΑΥΛΟΣ

O άλλος λεει ειναι το ίδιο το v30 με το g6 ….ότι να ναι!

Lg εταιρεία δεν υπάρχει………..2 φορές το g4 που ειχα το πήγα για σερβις και τηνπρωτη εκαναν 1μηνα να μου το φτιαξουν………το σκότωσα για να το ξεφορτωθω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.