LG V30: Ανακοινώνεται νωρίτερα να προλάβει το Galaxy Note 8;

lg v30 announcement, LG V30: Ανακοινώνεται νωρίτερα να προλάβει το Galaxy Note 8;

To LG V30 θα είναι η δεύτερη ναυαρχίδα της εταιρείας για το 2017 και πολλοί περιμένουν να τα πάει καλύτερα από το LG G6. Αν και η ίδια η LG δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση, οι πληροφορίες λένε ότι η ανακοίνωση του V30 θα γίνει νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Το LG V20 ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και η λογική λέει πως γύρω στην ίδια ημερομηνία θα πρέπει να περιμένουμε και το LG V30. Ωστόσο, αναφέρεται πως θα κάνει τα αποκαλυπτήρια έναν μήνα νωρίτερα και θα δούμε το V30 τον Αύγουστο.

lg v30 announcement, LG V30: Ανακοινώνεται νωρίτερα να προλάβει το Galaxy Note 8;

Οι πηγές ισχυρίζονται πως ο λόγος ίσως είναι η Samsung και το Galaxy Note 8. Η LG θέλει να προλάβει τη Samsung, η οποία με τη σειρά της φημολογείται πως θα κάνει την ανακοίνωση του Note 8 μέσα με τέλη Αυγούστου για να προλάβει την Apple με το iPhone 8.

Η LG αναφέρεται ότι θα επισπεύσει ακόμη και την ανακοίνωση του LG G7, από τον Φεβρουάριο του 2018, στον Ιανουάριο. Συνήθως ανακοινώνει την ναυαρχίδα της στο Mobile World Congress, αλλά όπως φαίνεται θα πάει Ιανουάριο. Βεβαίως, τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο.
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Asterios Stelios

Και ποιος μετά θα βγάλει τηλέφωνο νωρίτερα για να προλάβει το V30 που θα βγει νωρίτερα για να προλάβει το ΝΟΤΕ 8 που μάλλον θα βγει νωρίτερα για μα προλάβει το iPhone που βγει νωρίτερα για να προλάβει το επόμενο iPhone ???
ΕΕΕ? ??
Ποιος ???
Μισά άρθρα ανεβάζετε χαχαχααχαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.