LG V30: Επιβεβαιώνεται η αναβαθμισμένη έκδοση στο MWC 2018

LG V30 MWC 2018, LG V30: Επιβεβαιώνεται η αναβαθμισμένη έκδοση στο MWC 2018

Την ανακοίνωση της αναβαθμισμένης έκδοσης του LG V30 στο MWC 2018 στη Βαρκελώνη επιβεβαίωσε ο Cy Kim, Γενικός Διευθυντής της LG Electronics για τη Νότιο Αφρική.

Ο Cy Kim στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου στο Cape Town, ανέφερε ότι η LG θα επιδείξει μια αναβαθμισμένη έκδοση του LG V30, ενώ το LG G7 θα κάνει την εμφάνισή του κάποια στιγμή αργότερα.

Το τι ακριβώς θα περιλαμβάνει η αναβαθμισμένη έκδοση δεν το γνωρίζουμε ακόμη, αλλά προηγούμενες πληροφορίες ανέφεραν ότι θα έρχεται με προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η οποία θα έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει τι θέλει να κάνει ο χρήστης με το smartphone και θα ανταποκρίνεται αναλόγως.

Επίσης, λέγεται ότι θα διατηρήσει τον σχεδιασμό του πρωτότυπου V30, θα έρχεται με την ονομασία LG V30+a, θα έχει ιδιαίτερα λεπτά bezels και το Snapdragon 835 για SoC (αφήνοντας το 845 για το G7).

Ο Kim δεν ανέφερε πότε ακριβώς στο πλαίσιο του MWC 2018 σκοπεύει να παρουσιάσει η LG το V30 και ακόμη δεν έχει αποστείλει και προσκλήσεις στον τύπο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

με 82 ποντους στο dxo που παει μωρε να μας το πλασαρει παλι το last year?

txds

82 ποντους … αλλλη μια πληροφορια του dxo που δεν πρεπει να παρει κανεις στα σοβαρα .

Μάκης

Ρε παιδιά, 2018 έχουμε μην συνεχίζεται “ακόμα και σήμερα” να πετάμε χαρταετό! Δηλαδή έλεος.

Πιο dxo; τι 82 πόντους και πράσινα άλογα μας τσαμπουνάτε; εφόσον το smartphone που θα επιλέξει ο καθένας ανήκει στην κατηγορία ναυαρχίδας, τέλος είναι δεδομένο εξαρχής ότι θα είναι κορυφή σε όλα του το κινητό!
Ότι και να επιλέξεις κανείς ανάμεσα σε (( iPhone X / iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 7 / iPhone 7 Plus / Galaxy Note 8 / Galaxy S8 / Galaxy S8+ / Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge / LG G6 / LG V30 / Nokia 8 / Razer Phone / Sony Xperia XZ1 Compact / Sony Xperia XZ1 / Sony Xperia XZ Premium )) και πάει λέγοντας, δεν έχει καν νόημα να μιλάμε για νούμερα!

Είναι αστείο και μόνο σαν σκέψη να μπεις στην διαδικασία να ψαχτείς γενικότερα με ανούσια νούμερα όταν αγοράζεις σταθερά ναυαρχίδες!

txds

ενταξει μακης , μην τα κανουμε ολα ισωμα .

Ιωάννης jb

Μάκης.. Smartphone με smartphone έχει διαφορά…
Εντάξει άτομο που θα μείνει δυσαρεστημένο με κάποιο από αυτά που αναφέρεις δεν θα βρεθεί εύκολα αλλά μην το πάμε και στο άλλο άκρο να τα ισοπεδώνουμε όλα!
Από εκεί και πέρα είναι και οι προτιμήσεις του καθενός

Μάκης

ΟΚ Παίδες, και γω λοιπόν μαζί σας ας “μην τα κάνουμε όλα ίσωμα” όπως λέει και ο φίλτατος @txds! Έτσι όμως για το χαβαλέ ρε παίδες και χωρίς ίχνος κόντρας από μεριάς μου, (κουβέντα κάνουμε άλλωστε) αιτιολογήστε μου σοβαρά έτσι ένας υποψήφιος αγοραστής που έχει να επιλέξει ανάμεσα στα προαναφερθέντα smartphones (( iPhone X / iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 7 / iPhone 7 Plus / Galaxy Note 8 / Galaxy S8 / Galaxy S8+ / Galaxy S7 / Galaxy S7 Edge / LG G6 / LG V30 / Nokia 8 / Razer Phone / Sony Xperia XZ1 Compact / Sony Xperia XZ1 / Sony Xperia XZ Premium )) για πιο λόγο να ασχοληθεί με μπούρδες (επιμένω πάνω σε αυτό) του dxo και κάθε dxo δεν έχει να κάνει με το συγκεκριμένο! Υ.Γ Προσωπικά προέρχομαι από Sony Xperia Ζ5 και τώρα έχω Galaxy S8+ ! Έκτος από το design και την οθόνη του S8+, ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα δυο smartphones δεν υπάρχουν! Κυριολεκτικά και τα δυο smartphones πετάνε σε καθημερινή χρήση ότι και αν τους ζητήσω! Υ.Γ2 Η γυναίκα μου δε είχε iPhone 7 Plus και τώρα έχει iPhone X, ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα δυο smartphones, μαντέψτε;… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.