LG V30: Με τιμή 749.99 δολάρια στις ΗΠΑ

lg v30 price, LG V30: Με τιμή 749.99 δολάρια στις ΗΠΑ
Το νέο τέρας της LG είναι επίσημο εδώ και λίγες μέρες και δεν είναι άλλο από το πολυαναμενόμενο LG V30. Η LG επικεντρώθηκε κυρίως στην οθόνη 6 ιντσών OLED FullVision QHD, αναλογίας 18:9 με ελάχιστα bezels και την διπλή κάμερα 16 και 13 Megapixel.

Πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία είναι άκρως εντυπωσιακά, αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι η τιμή με την οποία θα κυκλοφορήσει στην αγορά το LG V30 και το πότε. Οι πληροφορίες από την ίδια την LG ήταν σχετικά περιορισμένες, αλλά φαίνεται πως έχουμε την τιμή του για την αγορά των ΗΠΑ.

Στο πλαίσιο ενός διαγωνισμού που πραγματοποιεί στα social media της η LG δίνοντας δώρο 3 ολοκαίνουρια LG V30, μαθαίνουμε ότι η τιμή του στις ΗΠΑ θα είναι στα 749.99 δολάρια. Η τιμή είναι γραμμένη στους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Αν λοιπόν αυτή είναι η τελική τιμή, τότε το LG V30 θα είναι πιο φθηνό από το Samsung Galaxy Note 8, έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του, που έχει τιμή στα 930 δολάρια στις περισσότερες αγορές (Ελλάδα κοστίζει 1029 ευρώ).

Όσον αφορά στην τιμή του LG V30 σε ευρωπαϊκές χώρες, η πληροφορία που υπάρχει μέχρι στιγμής έρχεται από την LG Γερμανίας, όπου λέγεται ότι θα κοστίζει 900 ευρώ η έκδοση με χωρητικότητα 64GB, ενώ τα 128GB μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το περιμένουμε κάπου μέσα Σεπτεμβρίου.

lg v30 price, LG V30: Με τιμή 749.99 δολάρια στις ΗΠΑ

lg v30 price, LG V30: Με τιμή 749.99 δολάρια στις ΗΠΑ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Rizo

Πάρα πολύ ωραίο κινητό!
Αν δεν είχα πάρει ήδη το 8+ θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Μπράβο στην LG που έβγαλε μια πραγματική τοπ ναυαρχίδα. Περιμένω και reviews για οθόνη και κάμερα.
Η τιμή κλασικά θα πέσει σε κανα 2μηνο.

Fanis

Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να φτάσει τα 400 που πάλι πολλά είναι για κινητό…

Γιώργος Κ.

Ελλάδα καλά 800€. Είναι εξαιρετικά καλά για ναυαρχίδα αλλά πολλά για κινητό εν γενει. Να τα βλέπει αυτά η Samsung που ζητά 1000+ για το note 8 ή η Sony που ζητά 600€ για το compact με το ΧΖ1 να κινείται σε λογικά τιμολογιακά πλαίσια όμως.

giannis13

αυτα που ακουστηκαν για 900Ε στην Γερμανια ειναι χαζομαρες …
δε γινεται 750$ Αμερικη και 900Ε εδω
αν το φερουν 699Ε θα κανει παρτυ η LG !

το μπλε απιστευτο ! τι εγινε το λευκο ρε παιδια ; τερμα το λευκο ; ουτε G6, ουτε τα τελευταια Samsung

Regnar

Παιδιά γνωρίζουμε αν έχει portrait mode το v30?

GiorgosM

Μπράβο στην lg μετά από καιρό παρουσίασε επιτέλους ένα εξαιρετικό κινητό.Αν κοστολογηθει σε νορμάλ πλαίσια θα σαρώσει σε πωλήσεις. Κάτοχος s7 edge εδω και ενάμιση χρόνο με βάζει σε πειρασμό και σκέψεις το V30.

Παπαροκας tiamat

να ρωτησω κατι!
τοσα χρονια ολοι ροκανιζαν τα bezeless με το σταγονομετρο
τωρα πια ολα τα κινητα
ειναι σχεδον μια οθονη… στο g7 ,g8 κλπ τι νεο design θα χουν να παρουσιάσουν!????
μηπως καναν μαλακια που μας δωσαν τοσο νωρίς τοσο προχωρημενη bezeless τεχνολογία?

KostasB

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέγεται συνέχεια ότι ανταγωνιστής του είναι το note 8. Το note 8 δεν έχει κανέναν ανταγωνιστή. Είναι μια κατηγορία μόνο του. Ανταγωνιστής του V30 είναι τα S8/plus αναλόγως πως θα το δει κανείς ανάλογα το μέγεθος γιατί βρίσκεται ανάμεσα στα 2.

ahill

@giannis13
Τα 750 $ στην Αμερική είναι χωρίς φόρο,οι τιμές στην Αμερική είναι πάντα χωρίς φόρο.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Μα το lg ειναι κατωτερο στα χαρακτηριστικα του Note 8 και επισης ειναι πολυ ακριβοτερο το s8 plus μια και στο σκρουντζ εχει 616ε.

Μιχάλης

@Κατερίνα όταν θα έρθει και το LG v 30 στο skroutz τότε θα συγκρίνουμε τις τιμές τους.. Προς το παρόν συγκρίνουμε τιμές από φυσικά καταστήματα… Και μάντεψε ποιο είναι πιο ακριβό..

One

Σίγουρα πολύ καλύτερη τιμη από τα 1000ευρα που ζητάνε οι αλλοι. Το θεμα είναι η LG να εχει λύσει τα προβλήματα αξιοπιστίας που ειχε στο παρελθόν.

VasiliS7edge

Έχω πάρει LG 2 φορές και τα 2 χάλασαν χωρίς να έχουν την παραμικρή γρατζουνιά. Καλά χρυσά αλλά καίνε φλατζα. 1000φορεσ Samsung. Ότι πληρώνεις παίρνεις.

Α78

Ότι πρέπει η τιμή. Σε 3 μήνες γύρω στα 400 το πηρα.Ωρα να αλλάξω τs7 age με το ραγισμένο κάλυμμα οθονης(όχι η οθόνη) . Σιγά μην τους δώσω 310 για επισκευή. Μετά την Apple, τέλος κ η Samsung.

Takispl

Μετά το τέλος των barks επιτέλους και τα μικρά bezels είναι έτοιμες εναλλακτικές ήδη. Και πρώτα απ όλα οι αναδιπλουμενες οθόνες, οι ολογραφικα προβαλλομενες κ άλλα που τώρα δεν ξέρουμε κ εργαστηριακά υπαρχουν αλλά στην ώρα τους θα μας πασάρουν

χρηστος

Οι τιμες στην Β. Αμερικη παρουσιαζονται χωρις φορο, οποτε εδω υπολογιστε (απο σκρουτζομαγαζα γιατι επισημα αμφιβαλλω αν θα ερθει) γυρω στα 800-850. Το καλο με Samsung, lg κτλ ειναι οτι οι τιμες πεφτουν και σε κανα 4μηνο με 6μηνο γινονται πιο προσιτα, εν αντιθεσει με τα iPhone που παραμενουν στην ιδια τιμη (αντε κανα 100ευρω το πολυ κατω μετα απο κανα 6μηνο και αν…)

wave

Πλάτη τενεκεδάκι αναψυκτικού

petros

Με το S8 plus στα 650 ευρω περίπου τώρα, ακλαφτο θα παει ειδικα με τα bootloop που απογοητευσε τους κατόχους LG

ahill

Κανει bootloop το V30?Ποτε προλαβε?και εσυ που το ειδες?
Εκτος και αν αναφερεσαι σε προηγούμενο μοντέλο της Lg τις σειράς G,αν ναι τότε είναι σαν να λέμε.
Το note 8 θα πάει άκλαφτο, ειδικά με τις φωτιές και ανατινάξεις απογοήτευσε η Samsung.

John

Η v σειρα της LG δεν πεφτει τοσο πολυ κακ γρηγορα η τιμη απο οσο εχω κοιταξει. παντως πολυ ωραιο ειναι και η καμερα της LG ειναι φοβερη. εχω S8 αλλιως…

Tsiman

@VasiliS7edge
Εγώ από την άλλη έχω πάρει 3 LG. To LG4X, LG OptimusG και τώρα έχω το LG G4… Κανένα δεν μου έβγαλε πρόβλημα. Αυτά που μου είχαν βγάλει πρόβλημα ήταν το Samsung Galaxy S2, S3. Το πρώτο ψήθηκε και το δεύτερο άλλαξα την οθόνη. Να βγάλω και γω συμπέρασμα οτι τα Samsung είναι για πέταμα και τα LG είναι απροβλημάτιστα; ΟΧΙ ότι σου κάτσει είναι. ΟΛΕΣ οι εταιρίες έχουν βγάλει προβληματικά κινητά… ΟΛΕΣ! Αχ αυτός ο φανατισμός….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.