LG V30: Real-life φωτογραφίες και βίντεο επιβεβαιώνουν τα λεπτά bezels

Real-life φωτογραφίες και βίντεο του LG V30 έκαναν την εμφάνισή τους στο HIT RECORD επιβεβαιώνοντας προηγούμενα renders που έδειχναν τη συσκευή με λεπτά bezels.

LG V30 φωτογραφίες βίντεο, LG V30: Real-life φωτογραφίες και βίντεο επιβεβαιώνουν τα λεπτά bezels

Από τις φωτογραφίες και το βίντεο διακρίνουμε ότι ο σχεδιασμός της οθόνης μοιάζει αρκετά με του G6 και με του πιο πρόσφατου render αν κι επειδή είναι σε camera mode δεν είναι ξεκάθαρο.

LG V30 φωτογραφίες βίντεο, LG V30: Real-life φωτογραφίες και βίντεο επιβεβαιώνουν τα λεπτά bezels

Σε κάποιες λήψεις φαίνεται και το πίσω μέρος της συσκευής όπου διακρίνεται η διπλή κάμερα, το LED flash που βρίσκεται στα δεξιά της κάμερας και ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος κάτω από την κάμερα.

LG V30 φωτογραφίες βίντεο, LG V30: Real-life φωτογραφίες και βίντεο επιβεβαιώνουν τα λεπτά bezels

Να σημειωθεί ότι η αξιοπιστία των εν λόγων διαρροών δεν είναι δεδομένη, ωστόσο, το HIT RECORD είναι μια κοινότητα χρηστών, η οποία έχει συνεργαστεί με την LG για τις δύο συσκευές της σειράς V.

Η LG δίνει στους χρήστες τις συσκευές (στην προκειμένη του V30) και οι χρήστες τις χρησιμοποιούν για να δημιουργήσουν περιεχόμενο που θα χρησιμοποιηθεί σε επίσημες διαφημιστικές ενέργειες μετά το λανσάρισμά του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Κάτοχος lg κινητού… Δεν πρόκειται να πουλήσει αν το λανσάρει στα 800€…το g6 είδαμε τι πωλήσεις έχει κάνει αρχικά. Τώρα που έχει κάτω από 400€ κάτι κάνει… Δεν είσαι αξιόπιστη lg θες κ ένα κάρο λεφτά;;;

Sosimple

Τα χειρότερα γραφω συνήθως για την lg, λογω ποιότητας κατασκευής, αλλα και 800 να βγει αυτο, παλι φθηνο θα ειναι σε σχεση με κατι σαμσουνγκ νοτε. Σε λιγους μηνες θα παει 600 και αν ειναι οπως φαίνεται, ολο μια οθονη, oled με 835 κλπ μια χαρα θα ξεσκιστει στις πωλήσεις. Μειονέκτημα οι μικρες μπαταριες της lg, αλλα πλεον και η σαμσουνγκ μικρες βαζει οποτε ισοπαλία και σε αυτο..
Να δουμε μονο την ποιότητα κατασκευής. Αν εχει και αυτο bootloop, δεν ξαναπαιρνω μετα lg, και τσαμπα να τα δινει.

ΓΙΑΝΝΗΣ

να ρωτησω κατι ποια ειναι η διαφορα oled μ amoled?συνεπως το v30 θα εχει τ ”θεματα” οπως στα galaxy με τον υπερκορεσμο των χρωματων?

ghad21

Φιλε γιαννη δεν υπαρχει κανενα θεμα ουτε με oled ουτε με super amoled αφου εχουν ρυθμισεις να τις κανεις απο ψυχρες εως κορεσμενες.Εξου και η στροφη της apple σε αυτες οπως και απο δω και περα σε ολες τις ναυαρχιδες.Το μελλον εχει μονο oled oθονες.

Rizo

Γιάννη το amoled είναι εξέλιξη του oled. Υπάρχει μια επιπλέον λεπτή μεμβράνη από τρανζίστορ. Τυπικά και οι τηλεοράσεις – αν δεν κάνω λάθος- και όχι μόνο τα κινητά είναι amoled. Απλά το λενε oled.
Επίσης για ποιόν υπερκορεσμό μιλάς? Ακόμα νομίζετε οτι ο υπερκορεσμός που βλέπετε είναι εξαιτίας της οθόνης και όχι των ρυθμίσεων του κατασκευαστή στο software??? ρυθμίστε την οθόνη στο basic (στα samsung) και θα τα βλέπετε ακριβέστατα. Απλός οι περισσότεροι δεν το ξέρουν, και όσοι το ξέρουν τελικά (και με βάση polls) προτιμούν το adaptive mode.

phonearena.com/news/Samsung-users-what-Screen-mode-color-setting-do-you-have-your-Galaxy-set-to_id96010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.