LG V30: Σε εντυπωσιακές εικόνες με Full Vision οθόνη

lg v30 renders, LG V30: Σε εντυπωσιακές εικόνες με Full Vision οθόνη

Μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσαν σήμερα τρεις εντυπωσιακές εικόνες που δείχνουν την επόμενη ναυαρχίδα της LG για την σειρά V. Το LG V30, θα είναι ο διάδοχος του LG V20, εμφανίζεται με σχεδόν bezzeless Full Vision οθόνη και γυαλιστερό, mirror-like τελείωμα.

Το LG GV30 μοιάζει με το LG G6 με διπλή κάμερα στην πλάτη και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς από κάτω.

lg v30 renders, LG V30: Σε εντυπωσιακές εικόνες με Full Vision οθόνη

Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η δευτερεύουσα οθόνη στην επάνω πλευρά. Από τις εικόνες βλέπουμε επίσης το ηχείο στην κάτω πλευρά, θύρα USB type-C και 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Η ανακοίνωση του LG V30 αναμένεται να γίνει το φθινόπωρο, με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 6GB και μια κανονική κάμερα 13 συν μια δεύτερη 13 Megapixel wide-angle.

lg v30 renders, LG V30: Σε εντυπωσιακές εικόνες με Full Vision οθόνη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Καλά τι λες τώρα;;; τι ομορφιά είναι αυτή;;; τα σπάει!!!

mitsaras

Πολύ ωραίο φενεται. Αλλά πρώτα να δούμε αν θα έρθει στην Ελλάδα επίσημα!

Βασίλης

τι κουκλί είναι αυτό η LG όμως να βάλει ότι έβγαλε από το LG G6 να τα βάλει στο LG V30 laser auto focus ir blaster τηλεκοντρόλ

Nick_GR

Who is that hottie?

antoni

Κουκλί

Αγγελος

Πηγε απατο το g6 και ευτυχως φαινεται να πηγαινει να σωσει τη παρτιδα.πολυ ωραιο κινητο μακαρι να ερθει γρηγορα και σε καλη τιμη.

Σάκης

Φανταστικό! Αν δεν κάνει πάλι καμιά πατάτα η LG της τελευταίας στιγμής και το βγάλει στην αγορά έτσι όπως λέει μιλάμε για το πιο όμορφο κινητό της χρονιάς!

bezilys

Όντως πιο ωραίο είναι από το LG g6

NtinosMD

Αν δεν κανει την ιδια πατατα οπως με το g6 , δλδ να βγαλει 3567 εκδοσεις της ιδιας συσκευης ανα αγορα , τοτε θα ειναι ισως ενας τιμιος υποψηφιος αντικαταστασης του s7edge….

forneverarrow

Μου φαίνεται ότι το flagship είναι πλέον η σειρά V και όχι τα G. Και αυτό είναι καλό γιατί τα αγοράζουμε τα G σε καλή τιμή. Προς το παρόν με το G5 ειμαι πανω απο full καλυμμένος για άλλο ενα χρόνο. Μετα βλέπουμε.

Ρομπερτο

Οντως παρα πολυ ωραιο ομορφο κινητο

Πάνος®

Εμφανισιακά και σε χαρακτηριστικά τέλειο. Όμως πολύ φοβάμαι ότι ούτε αυτό θα έρθει επίσημα Ευρώπη, και επιπλέον πολύ πιθανό η LG να το έχει κάνει κι αυτό αδιάβροχο, οπότε πάει περίπατο η δυνατότητα του να έχεις 2η και 3η μπαταρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG LG V30 LG V40 ThinQ

Τέσσερα smartphone της LG θα αναβαθμιστούν σε Android Pie

Η ιστοσελίδα της LG στην Νότια Κορέα ανέβασε μία λίστα σύμφωνα με την οποία τέσσερα smartphone θα εξοπλιστούν με το Android Pie.

Software Android 8.0 Oreo LG LG V30

To LG V30 αναβαθμίζεται με Android Oreo και AI λειτουργίες στην κάμερα

Η Κορέα έδωσε τη σκυτάλη για να ξεκινήσει η αναβάθμιση του LG V30 σε Android 8.0 Oreo και στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα, το roll out έχει ξεκινήσει ήδη στην γείτονα χώρα Ιταλία, ενώ σύμφωνα με σχόλια των χρηστών και στις Ολλανδία, Τσεχία, Ισπανία, Πολωνία, Νορβηγία, Ουγγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και πολύ πιθανό και αλλού.

Smartphones LG LG V30 MWC 2018

LG V30S ThinQ: Επίσημο με ενσωματωμένο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης [MWC 2018]

Η LG επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, ανακοινώνοντας στο MWC 2018 μια ανανεωμένη έκδοση του V30. Συγκεκριμένα, η ονομασία της νέας συσκευής είναι LG V30S ThinQ και αποτελεί το πρώτο smartphone της εταιρείας με τεχνητή νοημοσύνη.

Software LG LG G6 LG V30

LG G6 και V30: Θα πάρουν αναβάθμιση σε Android 8.1 Oreo, αλλά πότε;

Η LG έχει υποσχεθεί εδώ και καιρό στους κατόχους των G6 και V30 πως οι συσκευές θα αναβαθμιστούν στο Android 8 Oreo. Μέχρι σήμερα όμως, δεν έχει κυκλοφορήσει σταθερό build της όγδοης κυρίας Android έκδοσης για κανένα από τα δυο κινητά τηλέφωνα.