LG V30: Teaser videos “κοροϊδεύουν” το Galaxy Note 8;

Με δύο teaser videos για το LG V30 αποφάσισε η εταιρεία να “κοροϊδέψει” το Galaxy Note 8, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός ολίγων ωρών.

Η LG και στα δύο βιντεάκια φαίνεται να κοροϊδεύει το S Pen του Galaxy Note 8, το οποίο για πολλούς είναι το διαφοροποιό στοιχείο της συσκευής.

Στο πρώτο βίντεο, κάποιος παίζει με ένα μολύβι και στο τέλος το σπάει στα δύο και σχηματίζει ένα V. Κάτι τέτοιο θα μπορου΄σε να εκληφθεί ως το ότι το V30 δεν χρειάζεται το S Pen για να είναι επιτυχημένο.

lg v30 teaser videos galaxy note 8, LG V30: Teaser videos “κοροϊδεύουν” το Galaxy Note 8;

Παρόμοιο είναι και το μήνυμα στο δεύτερο βίντεο όπου κάποιος γράφει με στυλό σε ένα ημερολόγιο: “Υπάρχει λόγος να χωρίσω από εσένα”. Εν συνεχεία, σκίζει απότομα τη σελίδα του ημερολογίου και πετά το ημερολόγιο εκτός πλάνου.

Βέβαια, οι κατασκευαστές συχνά πυκνά πειράζουν ο ένας τον άλλον, αλλά έχει πάντα ενδιαφέρον και πλάκα να βλέπουμε πόσο μακριά μπορούν να το τραβήξουν.

Όπως αναφέρθηκε, η παρουσίαση του Galaxy Note 8 είναι προγραμματισμένη για σήμερα, ενώ το LG V30 αναμένεται στις 31 Αυγούστου.

Απ’όσα έχουν διαρρεύσει λέγεται ότι θα έρχεται με οθόνη P-OLED, 6 ιντσών, αναλογία 18:9, Snapdragon 835 για SoC, 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Συνήθως οι εταιρίες κοροϊδεύουν τον ανταγωνιστή που δεν προσφέρει κάποια χαρακτηριστικά ή δυνατότητες : Πχ “εγώ προσφέρω το τάδε πράγμα που δεν προσφέρεις εσύ”. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λίγο κουλό το πείραγμα της LG…Πιο πολύ εις βάρος της είναι το συγκεκριμένο πείραγμα.

Kostas

Johnwave και εγώ συμφωνώ

Agnostos13

@JohnWave:

Θα μπορουσε για παραδειγμα να λεει ποσο χρησιμες ειναι οι υπερυθρες σημερα (που δεν φαινεται να εχει το Note8) για να το πικαρει…

JohnWave

@Agnostos13, ναι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει οτιδήποτε προσφέρει το V30 που δεν προσφέρει το Note. Όχι το αντίστροφο όπως στο σποτάκι. Οι αγοραστές της σειράς Note παίρνουν το Note ακριβώς για τις δυνατότητες του s pen. To να προσπαθεί η LG να τους πείσει ότι δεν το χρειάζονται (επειδή εκείνη δεν το προσφέρει) είναι εντελώς μάπα marketing κατά τη γνώμη μου.

Αγγελος

Fail διαφημιση πολυ κριμα για την lg καλα θα κανει να αλλαξει ατομα στο marketing γιατι συνηθως αυτες οι διαφημισεις εχουν πολυ ενδιαφερον

Chris_BMW

Οτι έκανε η Samsung με την Apple παλαιότερα ..
Ο δεύτερος την λέει στον πρώτο ..
ο πρώτος απλα δεν ασχολείται ..

JD

@Chris_BMW
Περιμένω να μας αναλύσεις πως μια εταιρεία που το 2017 περιμένουμε για πρώτη φορά να βγάλει κινητό με AMOLED , κατασκευή από γυαλί και μέταλλο , ασύρματη φόρτιση και άλλα που η Samsung τα έχει εδώ και χρόνια είναι “πρώτη”.

JD

Ξέχασα να γράψω και για τα μικρά bezels γιατί έως τώρα τα bezels στα Apple ήταν τραγικά.

dark_master

@JD το iPhone 4 είχε γυαλί και μέταλλο που αναφέρεις φτάσαμε στο S6 για να δούμε ποιότητα από τη Samsung…
Η φόρτιση που αναφέρεις είναι επαγωγική και όχι ασύρματη. Καμία εταιρεία δε προσφέρει πραγματικά ασύρματη φόρτιση και καλό για την υγεία μας θα ήταν να μη το κάνει. Όσο για την “ασύρματη” φόρτιση που λες, σκέψου πόσο αργη ήταν και πόσο “άναβε” το κινητό.Για μένα τέτοιου είδους φόρτιση είναι ανούσια.
Όσο για την οθόνη OLED που αναφέρεις, αν κ χρόνος χρήστης Android,η Apple είχε μια χαρά οθόνες. Μην υπερβάλλουμε τώρα.
Μπορείς να κατηγορήσεις την Apple για πολλά άλλα αλλά όχι για τα παραπάνω. Εντελώς φιλικά.

giannos

@jd γυαλί κ μέταλλο είχε η apple από το iPhone 4 😂 Πάντως αντικειμενικά μπορεί η απλ να είναι πολύ πίσω σε σχέση με τα χαρακτηριστικά των ανταγωνιστών της όμως καταφέρνει να τους κοντράρει στα ίσα λόγω του καλοδουλεμένου λειτουργικού. Τώρα Κτ τεχνολογίες του στυλ ασύρματη φόρτιση που στην ουσία απλά δεν χρειάζεσαι μπριζα αλλά χρειάζεσαι το pod για εμένα δεν είναι τόσο απαραίτητες. Το θέμα είναι ένα κινητό να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις του αγοραστή κ σε εμένα ταιριάζει κ το iPhone 8 κ το note 8 κ ας θεωρείται το δεύτερο πιο μπροστά τεχνολογικα

bezilys

Κράζει θαυμαζη από τι μου φαίνεται! Μια διαφήμιση χωρίς κάποιο νόημα. Από τι φαίνεται στερευσε η LG από ιδέες και δεν ξέρει τι να κάνει για να προλάβει το κακό!

Chris_BMW

@JD

Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε ..
κοιτά τις πωλήσεις .. Κ για να σε προλάβω μιλάω για ναυαρχίδες όχι για το σύνολο ..

Agnostos13

@JD:
Η εταιρεια θα βγαλει πρωτη φορα AMOLED γιατι οι AMOLED πριν το S7 είχαν χαλια απεικονιση (δες μετρησεις), ενα καρο προβληματα (burn-in, degrade κλπ) και χαμηλο χρονο ζωης, ενω η Samsung τις πουλουσε (σε τριτους κατασκευαστες) πανακριβα!
Σημερα τα περισσοτερα προβληματα εχουν εξαλειφθει, ενω η ποιοτητα απεικονισης εχει γινει ανταξια και ορισμενες φορες ανωτερη της IPS και παραλληλα εχει πεσει το κοστος (δεν χρειαζεται πια να αλλαξεις κινητο αν σου σπασει η AMOLED οθονη)…
Για τον χρονο ζωης εχω ακομα τις ενστασεις μου αν και κατι μου λεει οτι υστερει εναντι των “σκυλιων” lcd αλλα τουλαχιστον υπαρχει σημαντικο κερδος σε εξοικονομηση ενεργειας!

Kostas

@JohnWave οι σοβαρές εταιρείας δεν κοροϊδεύουν κανέναν. Οι κορεάτες αντίθετα κοροϊδεύουν τους καταναλωτές διότι είναι καρτέλ και έχουν κατηγορηθεί ουκ ολίγες φορές για αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.