LG V30: Αναφορές για AMOLED αλλά χωρίς δευτερεύουσα οθόνη

lg v30 amoled, LG V30: Αναφορές για AMOLED αλλά χωρίς δευτερεύουσα οθόνη

Η LG μάλλον θέλει να κινηθεί στα βήματα της Samsung, η οποία όσο περνά ο καιρός συγχωνεύει όλο και περισσότερο το design της σειράς Galaxy S και Note. Φαίνεται πως θα κάνει το ίδιο με τα δικά της μοντέλα της σειράς G και V. Η πρώτη πληροφορία που έχει ακουστεί είναι η γυάλινη πλάτη στο LG V30, όπως στο LG G6.

Αυτό που κάνει τη σειρά V να ξεχωρίζει γενικότερα, αλλά και από τη σειρά G, είναι η δευτερεύουσα οθόνη στην επάνω πλευρά, η οποία βρίσκεται σε LG V10 και LG V20. Για κάποιους μπορεί να μην θεωρείται σημαντικό χαρακτηριστικό, αλλά αναμφίβολα είναι το σήμα κατατεθέν της σειράς.

Ωστόσο, οι νέες πληροφορίες θέλουν την LG να αφήνει πίσω την δευτερεύουσα οθόνη. Με το κομμάτι που θα περισσέψει, ενισχύονται όλο και περισσότερο οι πιθανότητες για 18:9 aspect ratio στο LG V30, όπως στο LG G6.

Επιπλέον, το LG V30 αναμένεται με οθόνη OLED, θα είναι το πρώτο από τη σειρά G και V, αλλά πλέον θεωρείται απαραίτητο χαρακτηριστικό. H Samsung χρησιμοποιεί AMOLED ήδη και η Apple αναμένεται να το κάνει με το iPhone 8. Επομένως, η LG δεν γίνεται να μην ακολουθήσει.

Τέλος, οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4G και χωρητικότητα 64GB, με δυνατότητα επέκτασης. Όλο και περισσότερες φήμες τείνουν προς το γεγονός ότι το LG V30 θα είναι ουσιαστικά μια μεγαλύτερη έκδοση του LG G6.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Πολύ καλό νέο για όσους λατρεύουμε τις OLED και μακάρι από του χρόνου να δούμε τέτοια τεχνολογία οθόνης και στη σειρά G έστω σε κάποια ειδική premium έκδοση ( όπως θα κάνει η Apple).

Darth

@JohnWave γιατί πόσα τηλέφωνα έχουν oled για να προλάβουν να εμφανιστούν λάτρεις του? για την ώρα μόνο amoled κυκλοφορεί (μια πατενταρισμένη από τεχνολογία βασισμένη στην Oled) και ο κόσμος την λάτρεψε καθαρά και μόνο επειδι είχε έντονα χρώματα (και αυτό όχι επειδι είναι amoled Η oled αλλά επειδι αυτό του τύπου οθόνες υποστηρίζουν τεραστιο εύρος χρωμάτων, ετσι η samsung για να δημιουργήσει wow effect δημιούργησε ενα profile με έντονα και ζωντανά χρώματα αυτά τα έντονα και ζωντανά χρώματα και λάτρεψε κόσμος (γιατί ο κόσμος λατρεύει το όμορφο ψέμα) πχ s7 edge και το mate 9 pro έχουν ακριβός την ίδια οθονη και όταν λέμε ακριβός λέμε ακριβός….. είναι οθονη της samsung με ακριβός τον ίδιο κοδικο κλπ αν ομος τα βάλετε ένα διπλό στο άλλο στο Mate 9 pro ειναι λες και φωραει μια καλή ips και το μόνο που το προδίδει οτι φοράει amoled είναι το μαύρο της (και είναι ακριβός ίδια οθονη ) με λίγα λογiα ο κοσμος δεν λατρεύει της amoled ο κόσμος λατρεύει το software profile της samsung που εφαρμόζει στης amoled στα κινητά της για δημιουργία wow effect το s7 edge το ειχα σχεδον 1 χρόνο (κινιταρα) αλλά day 1 έφαγε root και μπήκε ένα… Συνέχεια »

Πάνος®

Βγάλτο σε international έκδοση ρε συ LG, να μηδενίσεις τον ανταγωνισμό. Αλλά πού μυαλό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.