LG V30s: Λανσάρεται στις 8 ή 9 Μαρτίου στην Κορέα;

LG V30s κυκλοφορία, LG V30s: Λανσάρεται στις 8 ή 9 Μαρτίου στην Κορέα;

Στις 8 με 9 Μαρτίου θα διατεθεί το LG V30s στην Κορέα, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στο πλαίσιο του MWC 2018. Τα παραπάνω επικαλούνται δημοσιεύματα σε ιστότοπους της Κορέας.

Να υπενθυμιστεί ότι πρόσφατα η LG ανακοίνωσε ότι θα ανακοινώνει ναυαρχίδες όποτε έχει κάτι σημαντικό να επιδείξει. Εντούτοις, στο MWC 2018 δεν θα πάει με άδεια χέρια καθώς αναμένεται να επιδείξει το LG V30s, μια βελτιωμένη έκδοση του LG V30.

Το LG V30s αναμένεται με βελτιωμένες δυνατότητες ΑΙ στην κάμερα και στις φωνητικές εντολές, ενώ ο σχεδιασμός και η πλειοψηφία των χαρακτηριστικών του αναμένεται να παραμείνουν ίδια.

Η νέα συσκευή θα έρχεται με το Vision AI, το οποίο αναλύει τα αντικείμενα και προτείνει το βέλτιστο προφίλ λήψης. Το Vision AI θα μπορεί να προτείνει ένα από τα 8 προφίλ λήψης: Πορτρέτο, Φαγητό, Τοπίο, Κατοικίδιο, Πόλη, Άνθη, Ανατολή ηλίου και Ηλιοβασίλεμα.

Η λειτουργία Vision AI αναλύει την εικόνα λαμβάνοντας υπόψη έναν αριθμό παραγόντων, συμπεριλαμβανομένων των αντανακλάσεων των χρωμάτων, τον οπίσθιο φωτισμό, τα επίπεδα κορεσμού κλπ.

Η LG έχει επιβεβαιώσει την προσθήκη του Vision AI καθώς και του Voice AI, το οποίο θα επιτρέπει στον χρήστη να τρέξει εφαρμογές και να αλλάξει τις ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Το Voice AI θα δουλεύει σε συνεργασία με το Google Assistant και θα διαθέτει 32 αποκλειστικές φωνητικές εντολές LG.

Η τιμή του LG V30s παραμένει άγνωστη, αλλά οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα κοστίζει 828 δολάρια στην Κορέα. Επιπλέον, ενδεχομένως να μη λανσαριστεί σαν LG V30s αλλά σαν LG V30 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Και εκεί που λες ότι δεν χωράνε άλλοι απροσάρμοστοι σε αυτή τη σελίδα, έρχεται αμέσως κάποιος να σε διαψεύσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG LG Android Smartphones

H LG αποχωρεί από την αγορά των smartphones

Η LG Electronics ανακοίνωσε ότι σταματάει την παραγωγή smartphones και αποχωρώντας ταυτόχρονα απο την συγκεκριμενη αγορά.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Αβέβαιο το μέλλον του, ακόμα και αν μείνει η εταιρεία στα smartphones

Ακόμα και με την LG να παραμένει στην αγορά των smartphones, το μέλλον του Rollable μοιάζει πολύ αβέβαιο και ίσως δε το δούμε ποτέ.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Έρχεται το Σεπτέμβριο με τιμή $2560;

Το επερχόμενο LG Rollable φαίνεται πως θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο του 2021, με τη τιμή του να ξεπερνάει κάθε foldable μέχρι σήμερα.

Smartphones LG LG Android Smartphones

LG Rollable: Η LG επιβεβαιώνει πως θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021

Μπορεί να μη μάθαμε περισσότερες πληροφορίες στη CES 2021, όμως η LG επιβεβαίωσε πως το Rollable έρχεται μέσα στο 2021.