LG V35 ThinQ: Επίσημο με 6’’ QHD+ OLED οθόνη, SD 845 και dual κάμερα με AI λειτουργίες

Η LG ανακοίνωσε το V35 ThinQ, τον αντικαταστάτη του V30S ThinQ που παρουσιάστηκε στο MWC 2018. Το νεότερο μοντέλο της σειράς V διατηρεί την OLED οθόνη και τη μνήμη RAM του προκατόχου αλλά έρχεται με νέο επεξεργαστή και καλύτερη κάμερα.

Το LG V35 ThinQ έρχεται λοιπόν με 6 ιντσών QHD+ OLED οθόνη (2880 x 1440 / 538ppi) με αναλογία 18:9 και Snapdragon 845 SoC, «ζευγαρωμένο» με 6GB RAM και 64GB ή 128GB ROM, ανάλογα με την έκδοση.

Το νέο κορεάτικο μοντέλο ενσωματώνει δύο κάμερες πίσω, μία με φακό 16MP (F1.6 / 71°) και μία ίσης ανάλυσης με υπερευρυγώνιο φακό (F1.9 / 107°), καθώς επίσης και μία αναβαθμισμένη πρόσθια κάμερα ευρείας γωνίας και ανάλυσης 8 megapixel (F1.9 / 80°), ίδια με του G7 ThinQ.

V35 ThinQ, LG V35 ThinQ: Επίσημο με 6’’ QHD+ OLED οθόνη, SD 845 και dual κάμερα με AI λειτουργίες

Από το νέο μοντέλο δεν λείπουν τα AI χαρακτηριστικά με AI CAM που περιλαμβάνει 19 λειτουργίες λήψης, λειτουργία πορτραίτου και στις δύο κάμερες, προσθήκη 2D ή 3D stickers και λειτουργία Live Photo.
Eπίσης, είναι εξοπλισμένο με τη νέα Super Bright Camera για φωτογραφίες έως και τέσσερις φορές πιο φωτεινές. Ο αλγόριθμος AI ρυθμίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της κάμερας όταν φωτογραφίζει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το V35 ThinQ ενσωματώνει ταυτόχρονα τεχνολογία Super Far Field Voice Recognition (SFFVR) που επιτρέπει στο χρήστη να υπαγορεύει στο Google Assistant ακόμη και από απόσταση 5 μέτρων από το κινητό. Επιπρόσθετα, το κορεάτικο μοντέλο είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία ήχου DTS: X για να παρέχει εικονικό τρισδιάστατο ήχο ποιότητας 7.1 καναλιών με χρήστη ακουστικών, καθώς και 32-bit Hi-Fi Quad DAC (Digital-to-Analog Converter) για ακόμη «πλουσιότερο» ήχο.

V35 ThinQ, LG V35 ThinQ: Επίσημο με 6’’ QHD+ OLED οθόνη, SD 845 και dual κάμερα με AI λειτουργίες

Τέλος, το νέο LG φέρει κομψή και ανθεκτική κατασκευή με Gorilla Glass 5, πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό, καθώς και πιστοποίηση MIL-STD 810G για ανθεκτικότητα της συσκευής σε περιβάλλοντα με αντίξοες συνθήκες.

Το LG V35 ThinQ έρχεται με λειτουργικό Android 8.0 Oreo, μπαταρία χωρητικότητας 3300mAh με υποστήριξη Qualcomm Quick Charge 3.0 και λειτουργία ασύρματης φόρτισης.

Θα είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από την 1η Ιουνίου στις ΗΠΑ από το δίκτυο της AT&T έναντι $900.

V35 ThinQ, LG V35 ThinQ: Επίσημο με 6’’ QHD+ OLED οθόνη, SD 845 και dual κάμερα με AI λειτουργίες

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚώσταςD.

Πιστεύω ότι καλύτερο μπορεί να πάρει κάποιος που διαθέτει τα χρήματα και χωρίς νοτς!

tester

@Κωστα συμφωνώ οτι είναι κορυφαίο κινητό, αλλά να δίνεις 900 ευρώ και να έχεις το άγχος – έστω και αμυδρό – οτι μια μέρα μπορεί στα καλά καθούμενα να μην μπουτάρει; Δυστυχώς η LG άφησε αυτό το θέμα να την καταστρέψει, λες και ήταν καμιά μικρή εταιρεία που δεν είχε έλεγχο των εξαρτημάτων της.

Panikas

Μας παρουσίασε τον αντικατάσταση μιας συσκευής που παρουσιάστηκε 25/2 του 2018?
Έχω αρχίζει να πιστεύω οτι σε αυτές τις εταιρίες ο σχεδιασμός παει κάπως ετσι:
-Ε Μπάμπη (αφεντικό) η Samsung βγάζει το s9 μεθαύριο αλλά επειδή τα ξυναμε όλο τον χρονο δεν έχουμε τίποτα να δείξουμε
– Ώρε ρε Βρασίδα (υπάλληλος) παλι γκρίνια? Πες στην Λίτσα (επικεφαλής σχεδιασμού) να σχεδιάσει κάτι που είναι έχει σχέση με το χτες και να μας προχωράει μπροστά. Τελείωνε Βρασίδα παλι εγώ θα τα κάνω όλα? Βάλε και ενα thinkq , πως διάολο θα το πεις δίπλα, γιατι η αλλη απο εκεί έβαλε το bionic και η περαπερα λέει κάτι για ai και κοτσανες .
-Μα ρε Μπάμπη πρεπει να βάλουμε σωθικά περσυνα, τα φετινα τα τσίμπησε όλα η sam…φτου σκατα στο στόμα μου.
-ε ναι ρε Βρασίδα ,χαζός είσαι, σε ενα τρίμηνο θα βγάλουμε την επανάσταση το v 35 που θα είναι ίδιο αλλά με καινούργια σωθικά, επανάσταση, ρεβολουσιον που λέμε και στο χωριό ου.
-Μάλιστα Μπάμπη, τι θα κάναμε χωρίς εσένα Μπάμπη….
-Δημιουργησα παλι , θα κατακτήσωμεν την αγορά, θα τους παρουμε τα σωβρακα (μονόλογος Μπάμπη)

ΚώσταςD.

tester δεν νομίζω να υπάρξει τέτοιο θέμα πλεον… νομίζω η lg έπαθε και έμαθε… θα δείξει το μέλλον βέβαια… 😀😉

NikosAr

@Panikas ++++
Μέσα είσαι !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.