LG V40 ThinQ: Επίσημο με οθόνη 6.4″, Snapdragon 845, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3300mAh με τιμή 900 δολάρια

lg v40 thinq επίσημο snapdragon 845 6gb ram τριπλή κάμερα, LG V40 ThinQ: Επίσημο με οθόνη 6.4″, Snapdragon 845, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3300mAh με τιμή 900 δολάρια

Το LG V40 ThinQ είναι και επίσημα εδώ, με την LG να ενσωματώνει high-end τεχνικά χαρακτηριστικά για να κάνει τη ναυαρχίδα της όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται, ενώ θα πρέπει να τονίσουμε πως είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας που διαθέτει τρεις κύριες κάμερες στο πίσω μέρος του.

Η νέα ναυαρχίδα της LG διαθέτει OLED οθόνη FUllVision display στις 6.4 ίντσες με ανάλυση Quad HD+ 3120×1440 pixel με αναλογία οθόνης 19.5:9, notch και Gorilla Glass 5. Στην “καρδιά” του LG V40 ThinQ βρίσκουμε τον επεξεργαστή Snapdragon 845 με 6GB RAM και 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου ο οποίος μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD, με το λειτουργικό σύστημα να είναι το Android 8.1 Oreo και όχι το Android Pie όπως πολλοί θα επιθυμούσαν.

Η μπαταρία του LG V40 ThinQ διαθέτει χωρητικότητα 3300mAh και για πρώτη φορά στην LG υποστηρίζεται η γρήγορη ασύρματη φόρτιση, ενώ η ενσύρματη βασίζεται στο πρότυπο QuickCharge 3.0. Επιπλέον, υπάρχει διαθέσιμη η πιστοποίηση IP68 για ανθεκτικότητα σε νερό και σκόνη αλλά και πιστοποίηση MIL-STD-810G για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα της ίδιας της συσκευής. Επιπλέον, η LG υποστηρίζει ακόμα τα ενσύρματα ακουστικά μιας και υπάρχει διαθέσιμη η θύρα των 3.5mm για τη χρήση ακουστικών, με τη συσκευή να υποστηρίζει 32-bit QuadDAC αλλά και μονό BoomBox ηχείο.

Αναμφίβολα, το highlight του LG V40 ThinQ είναι οι πέντε (συνολικά) κάμερες, με την κύρια τριπλή, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα για 3x οπτικό zoom, να βρίσκεται στην πλάτη της συσκευής και τη διπλή selfie στο notch της οθόνης. Η κύρια κάμερα διαθέτει φακό στα 12MP με 1.4μm pixels, ο οποίος είναι μεγαλύτερος από τον αντίστοιχο του LG G7 και του V35. Διαθέτει διάφραγμα f/1.5, οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, phase detection autofocus και φακό 78 μοιρών και είναι η πρώτη κάμερα της LG που προσφέρει dual pixel autofocus.

Η ultra-wide angle κάμερα έχει φακό στις 107 μοίρες και μέγεθος 16MP με 1.0μm pixels, διάφραγμα f/1.9, ενώ ο τηλεφακός (διαθέτει 2x zoom) των 45 μοιρών είναι στα 12MP με 1.0μm pixels και διάφραγμα f/2.4. Επίσης, οι τρεις κάμερες ενσωματώνουν ψηφιακό σταθεροποιητή εικόνας για την καταγραφή video αλλά και HDR, ενώ ταυτόχρονα παρέχεται η δυνατότητα καταγραφής video σε ανάλυση 4K στα 60fps και 1080p στα 240fps για τα video αργής κίνησης.

Μια ενδιαφέρουσα λειτουργία είναι το Triple Shot όπου οι τρεις κύριες κάμερες συνδυάζονται έτσι ώστε να μπορεί ο χρήστης να δημιουργήσει μια φωτογραφία η οποία είναι ένα μικρό video ή GIF, με τη βοήθεια της AI να είναι έντονη αναφορικά με αυτό το χαρακτηριστικό. Όσον αφορά τις selfie κάμερες, έχουμε ένα φακό 80 μοιρών στα 8MP με διάφραγμα f/1.9 και έναν δεύτερο 90 μοιρών στα 5MP, με το διάφραγμα να είναι f/2.2, και προσφέρουν βελτιωμένες portrait δυνατότητες φωτογράφησης καθώς και έναν αριθμό άλλων εφέ.

Το LG V40 ThinQ θα είναι διαθέσιμο από τις 18 Οκτωβρίου με τιμή πώλησης τα 900 δολάρια.

lg v40 thinq επίσημο snapdragon 845 6gb ram τριπλή κάμερα, LG V40 ThinQ: Επίσημο με οθόνη 6.4″, Snapdragon 845, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3300mAh με τιμή 900 δολάρια

lg v40 thinq επίσημο snapdragon 845 6gb ram τριπλή κάμερα, LG V40 ThinQ: Επίσημο με οθόνη 6.4″, Snapdragon 845, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3300mAh με τιμή 900 δολάρια

lg v40 thinq επίσημο snapdragon 845 6gb ram τριπλή κάμερα, LG V40 ThinQ: Επίσημο με οθόνη 6.4″, Snapdragon 845, 6GB RAM, τριπλή κάμερα και μπαταρία 3300mAh με τιμή 900 δολάρια

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
foivos1k

Έχοντας LGG2, LGG3 και LGG4, βλέποντας ναι όσα ακολούθησαν καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το τελευταιο της καλο κινητό ήταν το LG G2.

Δημήτρης

Ορε κινητό

Thanoslam

Άπατο θα πάει.

Θωμας

Φίλε foivos όντας κάτοχος του lg g6 να σε διορθώσω λέγοντας ότι και το g6 είναι τρομερό κινητό αλλά πολύ υποτιμημένο και από την ίδια την lg.οσο για το g2 το έχω ακόμα και δουλεύει άψογα.

Darth

Μπαταρία τέρας για τόσο μικρό κινιτακι θα μπορούσε και μικρότερη και θα ήταν super

Γιώργος Κ.

Αυτό το 3300 μπαταρία είναι καρφί στην καρδιά. Λογικά θα πουν λόγω headphone jack. Το mate 9 που είχα είχε μικρότερη οθόνη (5.9) και jack και είχε 4000 μπαταρία μαντάμ! Πέραν τούτου, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι σούπερ.

Nikos

Όλα τέλεια στο συγκεκριμένο κινητό,εκτός την μπαταρία…Πολύ μικρή γι αυτό το τέρας…

JohnWave

Είδα το πρώτο συγκριτικό κάμερας με το Note 9 (από τον Danny Winget). Υπερβολικό sharpening και saturation στις λήψεις ημέρας. Kατώτερο dynamic range στις περισσότερες λήψεις. Aπό την άλλη πλευρά, μεγάλη βελτίωση στις νυχτερινές λήψεις που το φέρνει πάρα πολύ κοντά στις ναυαρχίδες της Samsung.

Αρχικό* συμπέρασμα: Δεν υπάρχει κανένας λόγος αγοράς του V40 αντί του του S9+ που προσφέρει ίδιο επεξεργαστή, ίδια ram, εξαιρετική οθόνη, πιθανόν καλύτερη μπαταρία (λόγω του ότι έχει 3700 σε 6,2”), καλύτερη κάμερα (σαφώς ανώτερη σε λήψεις ημέρας, ελαφρώς ανώτερη στις νυχτερινές) και σαφώς καλύτερη τιμή. Όσο για το P20 Pro, αυτό υπερέχει σε σχέση με το V40 σε κάμερα (ίδια ψεύτικη το πρωί αλλά με εξαιρετικό zoom και κορυφαία στις νυχτερινές), σε μπαταρία και τιμή ενώ χάνει σε επεξεργαστή, ram και ανάλυση οθόνης.

*λέω αρχικό γιατί ένα συγκριτικό κάμερας δεν αρκεί. Θέλω να δω και άλλα από γνωστούς youtubers για να βγάλω τελικό.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

απατο… μεχρι 299 ταβάνι για Lg

vladimiros

Πριν κατι χρονια η Lg ηταν που κοντραρε την samsung και σε οθονες και σε καμερες…αλλα τωρα την κοντραρει η χαβαη..αλλαζουν οι εποχες τι να κανουμε..το V40 ωραιο φαινεται τουλαχιστον πιο ομορφο δειχνει απο το Mate 20 που απο πισω ειναι χαλια..αλλα αυτο βλεπω που βγανει κινητο Lg απλα περναει απαρατηρητω πραγματικα..νομιζω το Bootloop φταει για ολα αυτα (για παλιοτερα μιλαω γιατι τωρα δεν εχει) και να η καθοδος για την Lg και δεν την εμπιστευονται οπως παλια..μεχρι και οι φαν εχουν φυγει αλλου..αλλα οποιος παιρνει Lg το μονο καλο που εμεινε ειναι οτι η τιμη του κατεβαινει αρκετα γρηγορα..7 μηνων το G7 κοστιζει 460,1 χρονον κινητο επισης και το V30 κοστιζει 430.. δηλαδη lg κινητο σε 1 χρονο το παιρνεις 50% κατω απο την αρχικη τιμη του!

GS

Άσχημο και άπατο θα πάει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.