Το LG V40 ThinQ έρχεται επίσημα στις αγορές της Ευρώπης;

lg v40 tninq έρχεται Ευρώπη, Το LG V40 ThinQ έρχεται επίσημα στις αγορές της Ευρώπης;

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους φίλους της LG καθώς όπως φαίνεται η τελευταία ναυαρχίδα της εταιρείας, το LG V40 ThinQ που παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, έρχεται επίσημα και στην Ευρώπη.

Το V40 ThinQ είναι η έκτη συσκευή της σειράς V που μέχρι στιγμής δεν είχε καθόλου παρουσία στην Ευρώπη, κάτι που πρόκειται να αλλάξει. Έχουν γίνει γνωστές δυο συσκευές με κωδικές ονομασίες LM-V405EB και LV-V405EBW αντίστοιχα οι οποίες προορίζονται για την Ευρώπη ενώ η σχετική αποκάλυψη έγινε μέσα από μία έγκριση που έλαβε το V40 ThinQ από τις ευρωπαϊκές αρχές αναφορικά με τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισής του.

Τα νέα επιβεβαιώνονται επίσης από ένα ειδικό firmware το οποίο αναπτύσσεται στην παρούσα φάση και είναι το LMV405EB-EUR-XX-NOV-30-2018+0, με το “EUR” να αναφέρεται στη λέξη “Europe” και υποδεικνύει με λίγα λόγια πως προορίζεται για την Ευρώπη. Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής το αν τα μοντέλα θα έρθουν με εγκατεστημένο το Android Pie το οποίο είχε και το LG G7 One στο λανσάρισμά του καθώς και οι τιμές και η ημερομηνία διάθεσης των νέων συσκευών.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Αυτό το “επίσημα” δε το κατανοώ.
Η αγορά πλέον είναι τόσο ανοιχτή παγκόσμια που όλα είναι για όλους , εκτός εξαιρέσεων όπως για παράδειγμα ένα αυτοκίνητο το οποίο δεν υπάρχει η τεχνογνωσία και τα ανταλλακτικά για επισκευή.
Κινητά και τα λοιπά, ότι τραβάει η ψυχή σου!
Ας πούμε θες το note 9 σε bronze και δεν το έχει κανένας! Μπαίνεις eBay , αγοράζεις, χαίρεσαι αυτό που θες όπως το θες! Η το xz3, Ελλάδα μόνο σε μαύρο και ήδη έχω δει 3 σε φίλους εκ των οποίων τα δύο πράσινα.

Vladimiros

Αχχχ lg τι να πεις γιαυτην την εταιρια..διαβαζω στο σκρουτζ απο κατοχους του G7 οτι μαλλον εχει θεμα και εμφανιζεται το το γνωστο bootloop..και ειναι αρκετα άτομα….κριμα..

GS

Άπατο θα πάει θα έχει θέματα πάλι με bootloop και θα κλαίνε τα λεφτά τους μερικοί.

Στράτος

@Vladimiros Είναι αλήθεια πως δεν ξέρεις τι να περιμένεις απο την LG τα τελευταία χρόνια.Η αγορά μοιάζει πιο πολύ με ρίσκο. Όσο για τις τελευταίες εξελίξεις με το G7, διαβάζω πως πρόκειται για κάποιο προβληματικό update σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που επηρεάζει αποκλειστικά τους συνδρομητές της T-Mobile και θυγατρικών της εταιρειών (άρα στην Ελλάδα την Cosmote) ενώ στους υπόλοιπους δεν έχει παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα. Πολλοί το έφτιαξαν αφαιρώντας την sim και κάνοντας hard reset (χωρίς να ξαναβάλουν την SIM). Λογικά το πρόβλημα θα λυθεί με κάποιο update.

Vladimiros

@Στρατος μακαρι να λυθει γιατι δεν σηκωνει αλλα λαθει η LG εχει πεσει στης πωλησεις μην πεσει και αλλο..και μετα δεν την ξερει κανείς…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

παλι bootloop το G7 ολα τα μέσα το αναφέρουν…. η πιο σαπια εταιρεία στα χρονικα η LG

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.