LG V40 ThinQ με οθόνη 6.4″, Snapdragon 845, 6GB RAM και 5 κάμερες;

lg v40 thinq τεχνικά χαρακτηριστικά διαρροή, LG V40 ThinQ με οθόνη 6.4″, Snapdragon 845, 6GB RAM και 5 κάμερες;

Το LG V40 ThinQ δεν εμφανίστηκε στην IFA 2018 όπως είχε γίνει με το LG V30, αλλά φαίνεται πως πλησιάζει η στιγμή της αποκάλυψής του μιας και διέρρευσαν λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας high-end συσκευής από την LG.

Οι πληροφορίες προέρχονται από πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στην LG αλλά θα πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί μέχρι την επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του LG V40 ThinQ κάνουν λόγο για οθόνη P-OLED στις 6.4 ίντσες με ανάλυση QHD+ και αναλογία οθόνης 19.5:9. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο Qualcomm Snapdragon 845, 6GB RAM και επιλογή μεταξύ σε 64GB και 128GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.

Το LG V40 ThinQ θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με τρεις κύριες κάμερες οι οποίες θα έχουν φακούς στα 12MP (f/1.5), 16MP (f/1.9) και 12MP(f/2.4), με τις selfie να διαθέτουν φακούς στα 8MP και 5MP. Στον τομέα του ήχου φαίνεται να έχει δοθεί μεγάλη προσοχή μιας και η συσκευή θα προσφέρει Quad DAC και Boombox στερεοφωνικά ηχεία για ήχο υψηλής ποιότητας.

Τέλος, η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία στα 3300mAh, ίδια με το LG V30 αν και θα περιμέναμε μια μεγαλύτερης χωρητικότητας, πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, ενώ ακόμα δεν είναι ξεκάθαρο αν το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android Oreo ή Android Pie.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ενδιαφέρον ….
1. Τιμούλα ;
2. Ελλάδα θα έρθει ;
3. Επίσημη αντιπροσωπεία ;

Christz

Επόμενο βήμα είναι να γεμίσει κάθε κενό του κινητού με κάμερες! Τα smart phone και τα μάτια μηγων…

JohnWave

Αν οι 3 κάμερες θα είναι μια κύρια, μια telephoto και μια wide angle τότε η LG θα έχει κάνει αυτό που ο περισσότερος κόσμος θέλει. Το θέμα είναι τι ψάρια θα πιάσει η κύρια κάμερα γιατί κρίνοντας από τις φωτό που είχα τραβήξει με το V30 φίλου, η LG πρέπει οπωσδήποτε να βελτιώσει το dynamic range πρωί και βράδυ. Από θέμα design, θα προτιμούσα να μην είχε notch.

Jim C.

Ανυπομονώ!

Μιχάλης

Αντε να κλείσει η LG, να ευχαριστηθεί ο μέσος όρος viewers του techblog.
Μόνο Apple και Samsung λοιπόν! (αντε και καμιά χουαβει που είναι της μόδας)

JohnWave

@Μιχάλη, η Huawei με το P20 Pro έδωσε την καλύτερη κάμερα για νυχτερινές λήψεις και για 5Χ zoom. Επίσης έδωσε εξαιρετική μπαταρία. Δεν είναι δλδ θέμα μόδας. Κατάφερε να πιάσει πρωτιά σε κάποιους τομείς που ενδιαφέρουν πολύ τον κόσμο. H LG αυτό που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια είναι μόνο η wide angle κάμερα. Δεν έχει ξεχωρίσει σε κάποιον βασικό τομέα για να πείσει τον κόσμο να προτιμήσει τη ναυαρχίδα της. Προσωπικά θα ήθελα πολύ να πάρει μπρος όπως και η ΗΤC και η Sony. Eπίσης να μπουν δυνατά στο παιχνίδι εδώ στην Ευρώπη και η Oppo και η Vivo. Όσο μεγαλύτερος ο ανταγωνισμός τόσο καλύτερα για εμάς.

Project.one

Μπράβο στην LG που τουλάχιστον το παλεύει όταν αλλες εταιρείες παρουσιάζουν δήθεν ναυαρχίδες με μία κάμερα , 4 GB RAM και ξεπερασμένο σχεδιασμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.