LG: Θα ανακοινώσουμε δυο ναυαρχίδες το 2016

Μετά την σημερινή ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων και των πωλήσεων του 2015, οι οποίες έμειναν σχεδόν αμετάλλαχτες πηγαίνοντας από τα 59.1 εκατ. το 2014 στα 59.7 το 2015, η LG φέτος ανακοίνωσε ότι θα πορευτεί με δυο ναυαρχίδες.

Το ένα από τα δυο smartphones θα είναι σίγουρα το LG G5 το οποίο θα ανακοινωθεί 21 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της MWC στη Βαρκελώνη. Το LG G5 θα ενσωματώνει dual κάμερα στην πλάτη, περιμένουμε premium design με κατασκευή εξολοκλήρου από μέταλλο, τα volume buttons αφαιρούνται από την πλάτη και πηγαίνουν στο πλάι, ενώ πίσω μένει μόνο ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, θα φορά επεξεργαστή Snapdragon 820, την ναυαρχίδα της Qualcom, σε αντίθεση με το LG G4 που προτίμησε τον Snapdragon 808 λόγω προβλημάτων υπερθέρμανσης του Snapdragon 810.

Η δεύτερη ναυαρχίδα δεν γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι και πότε θα ανακοινωθεί, αν θα έρθει μαζί με το LG G5 ή αργότερα. Ίσως είναι ο διάδοχος του LG V10, το οποίο στο τέταρτο τρίμηνο του 2015 βοήθησε αρκετά την LG με τις πωλήσεις στις ΗΠΑ.

Η LG δεν θα είναι η μόνη που αποφασίζει να πορευτεί με δυο ναυαρχίδες μέσα σε μια χρονιά. Υπάρχουν τα παραδείγματα άλλων Android κατασκευαστών όπως η Sony και η Samsung, η μια κυκλοφορεί τα Samsung Galaxy S και Samsung Galaxy Note, ενώ η δεύτερη αναβάθμιζε 2 φορές το χρόνο τη σειρά Z.

Τα smartphones της LG κατά γενική ομολογία έρχονται με πολύ καλά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν, όμως το πρόβλημά της είναι ότι για κάποιον λόγο δεν καταφέρνει να πουλά. Πέρα από το τεχνικό κομμάτι η LG πρέπει πλέον να αποδείξει ότι μπορεί να πουλήσει και να σταθεί στην διεθνή αγορά.

lg 2 flagships 2016, LG: Θα ανακοινώσουμε δυο ναυαρχίδες το 2016

lg 2 flagships 2016, LG: Θα ανακοινώσουμε δυο ναυαρχίδες το 2016

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Το gflex τι ηταν;ναυαρχιδα κανονικα κ με τον νομο θα την ελεγα εγω.

Στυλιανός Βασίλης

μηπως είναι to LG G4 Pro πωτε θα κυκλοφορησει LG G3 32GB 3GB RAM πωτε θα παρει update android 6 ή 6,1,1

alexis touba

Ρε βαλτε καμια μπαταρια της προκοπης να γουσταρουμε λιγο παραπανω.Σε γρηγοραδα καλα τα παει σε υλικα κατασκευης παλι καλα σε καμερα πολυ καλα σε ηχεια καλα σε gaming καλα σε μπαταρια ομως κακαλα!!@Huawei και ξερω ψωμι!!@Σαμu μηλο λτζ εχουν κανει συσκευες που μονο που δε σου μαγειρευουν αλλα απο μπαταρια ολοι μαπα.Τι να το κανω εγω ναχω πανω της παναγιας τα ματια που λεει ο λογος και να μη μπορω να χαρω το κηνητο μου ουτε για μια γεματη μερα.Ποιος ο σκοπος τοτε να βαζεται πανω τα παντα και να μη μπορουμε να τα ευχαρηστηθουμε για μια μαμημενη μερα!!@Δε ζηταμε πολα αυτονομια θελουμε εστο για μια γεματη μερα με φουλ χρηση.πως θα γηνει εσεις ζητατε ομως 7ί0 και 950 η 1000 και ευρ.Κουφαλες .Χιλιες φορες για μενα το κηνητο να ειναι 1χιλιοστο πιο χοντρο αλλα να εχει καλυτερη μπαταρια παρα να εχω λεπτο κηνητο με μαπα αυτονομια

Beowolf Ahates

alexis touba, τι θα λεγες κάποια μέρα μέσα στο 2016, να βγεις μια βόλτα με 2 φίλους?
Να μην ασχοληθείς με κινητό για κάνα δυό ώρες…έτσι για την αλητεία ρε φίλε! 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.