LG Wing: Δείτε το πρώτο βίντεο με το “περιστρεφόμενο” smartphone

Ο όρος smartphone συνοδεύεται από έναν οικείο σχεδιασμό, τον οποίο βλέπουμε να έχουν υιοθετήσει οι περισσότεροι κατασκευαστές. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε μία αλλαγή στο σχεδιασμό, με foldable συσκευές όπως το Samsung Galaxy Z Fold 2 και Huawei Mate Xs, αλλά και με Dual Screen συσκευές όπως το LG Velvet και το Microsoft Surface Duo.

Η LG φαίνεται να τολμά μία περίεργη σχεδιαστική προσέγγιση, την οποία μάθαμε πριν λίγους μήνες. Το επερχόμενο LG Wing έχει δύο οθόνες, με την κύρια οθόνη των 6.8 ιντσών να περιστρέφεται και να αποκαλύπτει μία δεύτερη οθόνη 4 ιντσών πίσω της. Το αποτέλεσμα είναι ένα περίεργο smartphone με σχεδιασμό που θυμίζει το γράμμα “Τ”, ένα από τα πιο περίεργα σχέδια που έχουμε δει μέχρι σήμερα.

, LG Wing: Δείτε το πρώτο βίντεο με το  “περιστρεφόμενο” smartphone

Όπως βλέπετε και στο παραπάνω βίντεο, ο χρήστης έχει ανοιχτή την πλοήγηση στην κύρια οθόνη, ενώ στη μικρότερη οθόνη από πίσω έχει τα media controls αλλά και τον έλεγχο της εισερχόμενης κλήσης. Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες γνωρίζουμε ότι η συσκευή θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 765, με την LG να επιμένει για ακόμη μία φορά στη μη χρήση του πιο δυνατού Snapdragon 865. Πως σας φαίνεται αυτό το περίεργο project;

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ozzywalker

Βλέπω στο σχεδιαστικό τμήμα ακόμη οι ίδιοι είναι. Θα γεμίζει σκόνη, ξένα σωματίδια θα εγκλωβίζονται, θα σπάσει ακόμη πιο εύκολα. Και μετά το στέλνεις για ανακύκλωση. Πρέπει να καταλάβει η LG πως πρέπει να ξαναγίνει η σοβαρή εταιρία (στα κινητά) που ήταν. Προσλάβετε κανέναν άλλον να σας σχεδιάζει κινητά.. η ταινία transformers βασίστηκε σε cartoon εσείς που;

Ιωάννης jb

Εκεί που σου βγάζει το φοβερό velvet κ λες αντε θα βάλει μυαλό κ θα συνεχίσει δυνατα! Θα σταματήσει τις αθλιότητες τύπου g8x dual screen… Βλέπεις αυτό..
Ότι να ναι..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.