H LG γοητεύει στη Barcelona

, H LG γοητεύει στη BarcelonaΣτο 3GSM World Congress 2007, η LG παρουσίασε εντυπωσιακά νέα κινητά με επαναστατικά τεχνικά χαρακτηριστικά και εντυπωσιακό σχεδιασμό με γενικό θεματικό τίτλο “Γεννημένα για να λάμψουν – Born to Shine: Οι λαμπερές στιγμές στην ζωή σας.” Κεντρική θέση στο περίπτερο της LG είχε το Shine Phone, με το απόλυτα μεταλλικό του περίβλημα (full metal body) που αναμένεται να γίνει ένα ακόμη best seller.

Τα σημαντικότερα κινητά στη συμμετοχή της LG στο 3GSM World Congress 2007 περιλαμβάνουν:

, H LG γοητεύει στη BarcelonaShine (KE970): Το πλούσιο σε χαρακτηριστικά λεπτό LG Shine Phone είναι σχεδιασμένο με ένα κομψό κι όμως ιδιαίτερα trendy “styled in metal” concept. Αποτελεί ένα πραγματικά μεταλλικό super-slim κινητό από ανοξείδωτο ατσάλι με μια κομψή και ‘έξυπνη’ κρυφή LCD οθόνη – καθρέπτη στην πρόσοψη, η οποία μεταμορφώνεται μαγικά σε μια υψηλής ποιότητας έγχρωμη οθόνη όταν το τηλέφωνο ενεργοποιείται. Το κομψό και λεπτό design του δεν περιορίζει την υψηλής τεχνολογίας λειτουργικότητά του, περιλαμβάνοντας μια 2 mega-pixel camera και ένα εύχρηστο scroll-key στην πρόσοψη.

, H LG γοητεύει στη BarcelonaKS10: Διαθέτοντας μια μεγάλη 2.4” QVGA οθόνη, το KS10 αποτελεί ένα smartphone με δυνατότητα full internet browsing. Χρησιμοποιώντας υψηλή ταχύτητα internet browsing μέσω HSDPA στα 1.8Mbps, το μοντέλο αυτό επιτρέπει υψηλής ποιότητας streaming TV. Το KS10 – το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει σελίδες, να ταξινομήσει, να τραβήξει εικόνες web, να κάνει zoom in και out σε web pages, να ψάξει για λέξεις κλειδιά ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο MP3 player – είναι τέλειο για τους χρήστες internet που όμως δίνουν μεγάλη σημασία στις λειτουργίες multimedia.

KU950: Το KU950 της LG, το Digital Video Broadcasting Handheld (DVB-H), ενισχύει περαιτέρω την ασύρματη κυριαρχία της εταιρείας παγκοσμίως η όποια ήταν πίσω από το πρώτο στον κόσμο UMTS (WCDMA)-based HSDPA/DVB-H κινητό. Το τηλέφωνο διαθέτει έναν κινητό δέκτη τηλεόρασης με οθόνη wide-swing καθώς και σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά ενός παραδοσιακού TV/VCR για το σπίτι: προγραμματισμό εγγραφής, screen capture ακόμα και τη δυνατότητα να παρακολουθείς τηλεόραση και να μιλάς την ίδια στιγμή στο τηλέφωνο, ενώ παρέχει fast video streaming μέσω των 1.8Mbps HSDPA δυνατοτήτων του.

KU250: Ένα κομψό, λεπτό και πλούσιο σε χαρακτηριστικά κινητό, που επελέγη αυτή τη χρονιά για την καμπάνια “3G for All” του GSM Association από τους 12 μεγαλύτερους διανομείς κινητής τηλεφωνίας. Το νέο 3G κινητό της LG καθιστά δυνατή την πρόσβαση σε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών multimedia, που περιλαμβάνει video clips, audio files και άλλα περιεχόμενα – σε μικρότερο χρόνο και σε λογική τιμή. Μια υποστηρικτική υποδοχή για εξωτερική μνήμη κάνει το τηλέφωνο ιδανικό για αναπαραγωγή video και μουσικής. Η multi-tasking δυνατότητά του επιτρέπει στους καταναλωτές να χρησιμοποιούν το τηλέφωνο χωρίς να κλείνουν τη μουσική.

Το 3GSM World Congress αποτελεί την μεγαλύτερη έκθεση στον κόσμο για τη βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας, με παροχείς, πωλητές και ιδιοκτήτες περιεχομένου από όλο τον κόσμο. Την προηγούμενη χρονιά πάνω από 50.000 άτομα πέρασαν από την έκθεση.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.