Lightstrap, Φωτιζόμενη θήκη για iPhone 5/5S στο Kickstarter

Ένα νέο Kickσtarter project με την ονομασία “Lightstrap” φιλοδοξεί να δώσει φως… πολύ φως στις νυχτερινές λήψεις με το iPhone. Πρόκειται για μία θήκη που ταιριάζει στα iPhone 5 και iPhone 5s η οποία ενσωματώνει την δική της μπαταρία 1000mAh για να τροφοδοτεί το φωτιζόμενο “δαχτυλίδι” LED. Το ενσωματωμένο flash του iPhone 5 ή του iPhone 5S ενεργοποιεί το Lightstrap (έχει αισθητήρα φωτός) και έτσι η θήκη είναι συμβατή με οποιαδήποτε εφαρμογή φωτογραφίας στο App Store.

Χάρη σε ειδικά ενσωματωμένα χειριστήρια, ο χρήστης του LightStrap μπορεί να ελέγχει την θερμοκρασία του χρώματος (έξι διαβαθμίσεις) ή την ένταση του φωτός (επτά διαβαθμίσεις), ώστε να επιτύχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα δείγματα φωτογραφιών, το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο φωτινό, πιο φυσικό και με λιγότερο “θόρυβο”.

LightStrap, Lightstrap, Φωτιζόμενη θήκη για iPhone 5/5S στο KickstarterLightStrap, Lightstrap, Φωτιζόμενη θήκη για iPhone 5/5S στο KickstarterLightStrap, Lightstrap, Φωτιζόμενη θήκη για iPhone 5/5S στο KickstarterLightStrap, Lightstrap, Φωτιζόμενη θήκη για iPhone 5/5S στο KickstarterLightStrap, Lightstrap, Φωτιζόμενη θήκη για iPhone 5/5S στο Kickstarter

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Τι μουφα ειναι αυτη?? Σιγα μην κουβαλαμε κ προβολεα..

Sotiris

Επίσης μπορούμε να κουβαλάμε μαζί μας και ένα λαμπατερ και να να το ανάβουμε πάνω από τα κεφαλιά μας για να βγάλουμε φωτογραφία…..

Billys

Πολύ καλο ! Υπαρχει στην Ελλαδα ?

eminemstan

yolo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured iPhone 5S iPhone 6

iPhone 6, 6 Plus και 5s: Αναβαθμίζονται σε iOS 12.4.4

Το iPhone 5s παίρνει μία ακόμη ενημέρωση λογισμικού, έξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Τα παλαιότερα iPad θα παραμείνουν με το βασικό iOS.

Smartphones Apple Apple iPhone 5 iPhone 5

iPhone 5: Χάνουν την πρόσβαση στο internet αν δεν αναβαθμιστούν στο iOS 10.3.4

Οι κάτοχοι των iPhone 5 άρχισαν να λαμβάνουν ανησυχητικές ειδοποιήσεις, ότι αν δεν αναβαθμίσουν τα smartphones δεν θα λειτουργεί το GPS.

Software Apple iOS iPhone 5S

Το iOS 12 θα είναι συμβατό και με το iPhone 5S;

Σύμφωνα με το bug report του WebKit, τη web-browser engine που χρησιμοποιεί ο Safari, το iOS 12 πιθανόν να είναι συμβατό και με το iPhone 5S, κάτι που προκαλεί έκπληξη μιας και το συγκεκριμένο είχε κυκλοφορήσει το 2013. Και όμως ακόμα και πέντε χρόνια μετά φαίνεται πως είναι πολύ σκληρό για να “πεθάνει” αφού η […]

Software Apple iOS iPhone 5S

iOS11.3: Δε διατείθεται η “Υγεία μπαταρίας” στο iPhone 5S

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τότε που η Apple έκανε διαθέσιμη την έκδοση iOS 11.3 με το σημαντικότερο χαρακτηριστικό της να είναι η απενεργοποίηση του υποχρονισμού της CPU μέσα από την επιλογή “Υγεία μπαταρίας”. Παρά το γεγονός ότι η αναβάθμιση υποστηρίζει τα iPhone από το 5s και έπειτα, η συγκεκριμένη λειτουργία δεν […]