Λιγότερο από ένα λεπτό χρειάστηκε το Nubia X για να ξεπουλήσει στο πρώτο flash sale

Nubia X ξεπούλησε 57 δευτερόλεπτα πρώτο flash sale, Λιγότερο από ένα λεπτό χρειάστηκε το Nubia X για να ξεπουλήσει στο πρώτο flash sale

Το Nubia X, η νέα πρόταση της Nubia με δύο οθόνες, ανακοινώθηκε προ λίγων ημερών και ήδη κατάφερε να ξεπουλήσει κατά την διάρκεια του πρώτου flash sale.

Φαίνεται πως το ρίσκο της Nubia με τη δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος του Nubia X, με ταυτόχρονη αφαίρεση των selfie-cam έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στην Κινεζική αγορά. Το smartphone ανακοινώθηκε προς πώληση σε τρία χρώματα και με τρεις διαμορφώσεις μνήμης. Όλες οι 100.000 μονάδες που διατέθηκαν στο πρώτο flash sale πωλήθηκαν σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Με ένα ποστ στο Weibo, η Nubia ανέφερε τις πωλήσεις της συσκευής οι οποίες ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και σχεδιάζει να κάνει το δεύτερο flash sale τα μεσάνυχτα της 11ης Νοεμβρίου με τη συγκεκριμένη ημέρα να είναι μεγάλης σπουδαιότητας για τις αγορές στην Κίνα με τα ρεκόρ να σπάνε κάθε χρόνο, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο πως και το δεύτερο flash sale θα έχει τα ίδια αποτελέσματα με το αρχικό.

Οι τιμές του Nubia X αναμένεται να παραμείνουν οι ίδιες, με τη βασική έκδοση 6GB/64GB να πωλείται στα 473 δολάρια, 530 δολάρια για την έκδοση 8GB/128GB ενώ το πιο ακριβό μοντέλο με 8GB/256GB φτάνει τα 602 δολάρια.

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Flagship killer

Ο φίλος μου @KώσταςD. Με έχει μπριζωσει με τα SAR… Του oneplus είναι όντως πολύ υψηλό…. μα πολυ Όμως… 🙁
Αυτό δε το βρίσκω

Από την άλλη δε ξέρω τελικά τι ισχύει με τα SAR και τι που@τιες μπορεί να κάνει κάθε εταιρεία…

alex M

@Flagship killer,

Μπορείς μήπως να δώσεις Link για τα SAR της OnePlus?
Δεν βρίσκω κανένα. Βρήκα μόνο για το παλιό OnePlus X το οποίο στην EU το είχε αρκετά χαμηλό.

ΚώσταςD.

@Flagship killer σοβαρά;;; χεχε!! Εγώ θα σου πρότεινα κάτω από 0.7head. Το πολύ μέχρι 0.99w/kg head. Άρθρα υπάρχουν αν θες να ψάξεις στο google. Και από εκεί και πέρα είναι στην κρίση του καθενός!

ΚώσταςD.

@alex M γράψε στο google π.χ. sar oneplus 6 και θα σου βγάλει… Συνήθως η διεύθυνση είναι της devicespecifications

Flagship killer

Στο devicespecification το βρήκα κι εγώ! Με μεγάλη έκπληξη να αποτελεί πως το 6t έχει ανεβασμενες τιμές sar σε σύγκριση με τις ήδη υψηλές του 6…
Ακόμα μεγαλυτεροτεραστια έκπληξη μου έκαναν οι πολύ χαμηλές τιμές (Σε επίπεδα samsung που πάντα έχει άριστο SAR) το mix 2s…. δε το περίμενα από τη ξαομι

ΚώσταςD.

Καλά η samsung που σε κάποια παλαιότερα smartphones της σου έδινε head / body κάτω από 0.5 τα έπαιρνες δίχως σκέψη και έλεγες και ευχαριστώ!

forneverarrow

Το αποκαρδιωτικό στην όλη υπόθεση είναι το εξής: πρώτα θέλαμε να φύγουν τα bezels, αλλα επειδή είμαστε άπληστοι θέλαμε να έχουμε και sensors μπροστά, και selfie camera, όποτε μας έδωσαν notch. Αλλα επειδή το notch μας χαλάει τη σούπα, τώρα ψάχνουμε τρόπους να το εξαφανίσουμε! Ο ένας σκέφτηκε να βάλει sliding μηχανισμό (αλλα θέλουμε και αδιάβροχο σύστημα οπότε πάλι δεν μας άρεσε)… Ο άλλος απλά έβαλε δεύτερη οθόνη μόνο και μόνο για να μπορεί να έχει full screen την πρώτη!! Δεν ξέρουμε τι θελουμε ως καταναλωτές και δυστυχώς το εκμεταλλεύονται…

NikosAr

Μόνο ως πείραμα ….!!

stavag

εξαιρετικα τα nubia, εαν εδινα 500 ευρω για τηλεφωνο αυτο θα ηταν η επιλογη μου πολύ ποιοτική εταιρεία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Άντεξε σε bend test και από τις δύο πλευρές

Πριν από λίγες ημέρες, το Red Magic 9 Pro της nubia κυκλοφόρησε διεθνώς, μετά την αρχική του παρουσίαση στην Κίνα τον προηγούμενο μήνα.