Live stream του event της Apple για τα νέα iPhone στις 20:00

live stream event apple iphone 20:00, Live stream του event της Apple για τα νέα iPhone στις 20:00

Η μεγάλη ημέρα για την Apple έφτασε και το event για τα νέα iPhone, το iOS 12 αλλά και κάθε τι νέο που θα παρουσιαστεί, είναι προγραμματισμένο να γίνει σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδος στο Steve Jobs Theater του Apple Park.

Μυστήριο έχει παραμείνει η ονομασία των νέων iPhone καθώς οι πληροφορίες είναι πολλές, με τις τελευταίες να προέρχονται από την China Mobile η οποία αναφέρει πως τα ονόματα των iPhone στις 5.8, 6.5 και 6.1 ίντσες θα είναι “iPhone XS”, “iPhone XS Plus” και “iPhone XC” αντίστοιχα.

Αναφορικά με τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, φαίνεται πως για πρώτη φορά δε θα παρουσιαστεί κάποιο iPhone με Touch ID home button, δίνοντας τη θέση του στο Face ID, ενώ δεν είναι ξεκάθαρο το αν και ποιά μοντέλα θα κυκλοφορήσουν σε έκδοση με δύο κάρτες sim, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά στην ιστορία των iPhone.

Το event μπορείτε να το παρακολουθήσετε ζωντανά από τη σελίδα της Apple, αλλά μιας και το live streaming χρησιμοποιεί τεχνολογία HTTP Live Streaming (HLS) της Apple, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί. Χρειάζεται iPhone, iPad ή iPod touch με Safari σε iOS 10.0+, Mac με Safari σε macOS Sierra 10.12+ ή PC με Microsoft Edge σε Windows 10. Το streaming μέσω Apple TV απαιτεί Apple TV (2ης γενιάς και πάνω) με το τελευταίο Apple TV software ή tvOS. Η πρόσβαση από άλλες πλατφόρμες μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας τις τελευταίες εκδόσεις του Chrome ή Firefox (απαιτούνται MSE, H.264, και AAC) ενώ για πρώτη φορά θα γίνει stream και μέσω του επίσημου λογαριασμού της Apple στο Twitter.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νικος

Καλα δεν μπορω να περιμενω!!!Η αιχμη της τενολογιας με χαρακτηριστικα οπως το dual sim κλπ κλπ…Αισχος

KostasB

Από συσκευή Android δηλαδή υπάρχει τρόπος να δεις την παρουσίαση αν μπεις στο Twitter της Apple;

peter

@Νικος

ακομα δεν το ειδαμε, το βαφτισαμε….

Metaladis

Ράδιο, dual sim, κάμερα και άλλα καλούδια στα νέα iPnones..
Πέρα απ΄την πλάκα, κάποια “κολλήματα” δικαιολογούνται γιατί η δοκιμή ειναι καλυτερη απ την αποτυχία. Ας ελπίσουμε όμως ότι κάποια στιγμή θα τα ξεπεράσει..

Agnostos13

Δεν τα βάζει κράζετε…τα βάζει κράζετε…
Είναι προφανές οτί ότι και να γίνει πάλι θα βρείτε λόγο να διακαιολογηθείτε γιατί δεν σκοπεύετε να δώσετε λεφτά που δεν έχετε…

Τα “iphone killers” να ναι καλά!

George

Δυστηχώς για άλλη μία χρονιά δεν αναμένεται ΚΑΜΙΑ απολύτως ουσιαστική καινοτομία από την μεγαλύτερη κατά τα άλλα εταιρεία του κόσμου. Πέρυσι είχαμε την κατάργηση της θύρας 3.5 mm για τα ακουστικά (και όμως, ναι, θεωρούν την κατάργηση της θύρας ως..καινοτομία!!!) και την χρήση της οθόνης amoled (που κατά τα άλλα όμως κατασκευάζει και χρησιμοποιεί η Samsung εδώ και χρόνια ολόκληρα.) Επίσης είχαμε, ως υποτιθέμενη καινοτομία στην σχεδίαση, την χρήση της βλακώδους εγκοπής τύπου notch. Φέτος θα έχουμε dual sim κινητά για πρώτη φορά σε iPhones, και ίσως και κάτι άλλο ακόμα, προφανώς και αυτό όμως αντιγραφή από τα κινητά android. Κρίμα για μια εταιρεία που έφερε μια πραγματική επανάσταση στα smartphones με το πρώτο iPhone, να έχει φτάσει σήμερα σε ένα επίπεδο μηδενικής θα έλεγα καινοτομίας, έμπνευσης και δημιουργικότητας. Στοιχεία που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο ο Steve Jobs και κατάφερε να κάνει την Apple από εταιρεία στα πρόθυρα της χρεοκοπίας πριν 20 χρόνια, στην μεγαλύτερη αργότερα εταιρεία του κόσμου. Το μόνο που έχει απομείνει σήμερα είναι η φήμη, το brand name και η καθιέρωση της Apple ως εταιρείας κύρους, πράγματα που σε συνδιασμό με με τις σταθερά υψηλές τιμές χρέωσης των προϊόντων της και τα τεράστια περιθώρια κέρδους την καθιστούν ως… Συνέχεια »

Θοδωρής

Το μόνο σίγουρο θα περάσουμε ένα ωραίο βραδάκι.
Και το επίσης σίγουρο τα iPhone θα συνεχίσουν να είναι τα κορυφαία σμαρτφονς (στην πράξη, όχι στα λόγια).
Το λέω εγώ που έχω ακόμα σε λειτουργία ένα πιο παλιό μοντέλο τους και για πρώτο τηλέφωνο ένα xiaomi.

Flagship killer

Από αύριο όλα τα και καλά τοπ κινητά θα τα συγκρίνουν σε τεστ με το Xs… Αυτό τα λέει όλα…. για όποιον δε μπορεί υπάρχει και η Χαβάη και η ξαομι

Project.one

Για να αγοράσει κάποιος χαβάη και σαόμι πρέπει να έχει και μυαλό στο κεφάλι. Αλλά τι να συζητήσεις με ατομα που κυκλοφορούν με το τελευταίο iphone που αγόρασαν σε 60 δόσεις και κάνουν αναπάντητες γιατι δεν εχουν καρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.